НА ІН ТАЙМІ КРАДУТЬ ТОВАР!!!

Доброго всім дня! Черговий раз виникли проблеми з Ін таймом, но цей раз перейшло всі межі.

Компанія - зло. Слова ,які чуєш від працівників компанії. На відділеннях є хороші дружні люди , бо клієнт -їхня зарплата і діватись їм нікуди. Відсутність сервісу 100% : не поставили на прихід товар, не перетелефонували про запізнення, порвали вантаж, а головне ВИННИХ - немає. Але найгірше - КЕРІВНИЦТВО в Запоріжжі. Телефонуєш в підтримку, керівництву, ніхто нічого не знає, перенаберіть завтра, ми працюємо над цим. Три тижні кожного дня телефонуєш САМ, а не перетелефоновують тобі, хоча обіцяють , ми вам те, ми вам се. В результаті працівники ІНТАЙМУ ВКРАЛИ вантаж, а керівництво нам- ми переглянули відео , і ви відправляли сміття , а не вантаж. Хоча представник відділення, перевіряє вантаж при відправці , який до того в ПРОЗОРІЙ стрейч плівці, На запит покажіть відео, або докажіть, ми не маємо право , це конфідейційна інформація. Вам ПРОСТО ВІДМОВЛЕНО в компенсації. Таку відповідь дають людям, які кожного дня користуються послугами компанії і вносять від 700 до 2000 грн в казну і забезпечують зарплатами і робочим місцем.

ВИСНОВОК. Фірма, як себе називають в Запоріжжі, загнила з голови. Вище керівництво, абсолютно бездіяльне, і не цінує постійних клієнтів. Тільки за останні 2 місяці 6 разів, приїжає товар в неналежному стані, який не підлягає подальшій експлуатації, чи товар банально крадуть і переупаковують. Ти розкриваєщ палету, а з 600 коробок, 2 коробки не повні. По їхніх словах у всьому винен ВІДПРАВНИК, так куди дивляться опертатори на складі відправки, коли запаковують порожні коробки ?? НІКОМУ НЕ РЕКОМЕНДУЮ. Найнебезпечніший перевізник, ніколи не можеш бути впевненим !

Темы: Послуги і компанії

12 комментариев

  • Lyibov 27 сентября 2015, 16:23

    Заявление в милицию и быстро все найдут

  • Walava009 27 сентября 2015, 16:34

    так і буде!!!

  • Larca 28 сентября 2015, 00:03

    А ви напишіть офіційноно листа керівництву в головний офіс інтайму, відправте заказним з повідомленням, і хай вони розбираються із запоріжською філією, а вам офіційно відповідь письмово дадуть, тоді зможеье подати на них заяву в міліцію, а можете і в суд! Як це вони не можуть показати відео з камери? Міліції покажуть, правда якщо вона їх же не кришує :)

  • Pogodkimag 27 сентября 2015, 16:49

    Новая почта хоть и дороже, но такие случаи у них гораздо реже случаются, я обращала внимание, что на НП автомобили грузовые загружают железными клетками, в которых заперты грузы, наверное чтобы по пути груз из машины не украли.

  • IrinaSnejKa 27 сентября 2015, 16:59

    Я пользовалась один раз,коляску отправляла,все было отлично.НП для вас не вариант,разоритесь на доставке.А если Деливери попробовать?

  • your_style 27 сентября 2015, 17:27

    или автолюкс говорят тоже не дорого.мне интайм самой не нравится,пользуюсь крайне редко

  • viktoriya_3010 27 сентября 2015, 17:42

    Я думаю, что такой иск возможно выиграть в суде, моральный вред не докажете, а вот материальный вполне могут возместить

  • Walava009 27 сентября 2015, 19:12

    Будем ,бо товару більше ніж на 5000 грн було.

  • ZlataZenya 27 сентября 2015, 20:54

    а мені подружка, яка часто користуться цію компанією казала що в них там такий бардак на складі, жесть:( то в Рівному

  • baby_and_I 27 сентября 2015, 23:46

    Мы продавали дорогущюю каляскус пересылкой Автолюкс-все прошло супер( сервис на высшем уровне, нет проблем с упаковкой( новая почка потребовала купить деревянные короба и пересылка лом), дешевле всех и ребята молодцы)). Рекомендую

  • Annie 28 сентября 2015, 11:16

    У нас под киевом если сравнивать интайм и новую почту это как небо и земля. В интайме все такие приветливые,быстро обслуживают,когда посылку проверяешь косо на тебя не смотрят. А в новой просто бардак,всегда километровые очереди,хамовитый персонал,спросить ничего нормально нельзя,да и был такой период что начали впихивать свои коробки для посылок ( которые у них дорогие).Как-то раз не захотели отправлять мой товар в моей коробке о_О ,типо коробка должна быть ихняя. Я конечно в шоке была побежала на интайм отправлять. Но после этого того человека больше на НП не видела, наверное нарвался уже на кого-то.

  • JulyaJuly 30 сентября 2015, 21:11

    не надо ждать связи с главным офисом и решения проблемы администрацией. просто берете все чеки и декларации и идете в милиию и обязательно указываете,что вам отказывают в просмотре камер. и в милиции берете обязательно вытяг с ЕРДР и заяву пишите в двух экземплярах и на своем ставите дату и номер входящего. и вот тогда уже пишите письмов главный офис и прикладывае туда КОПИИ документов из ментовки. а с ментов настоятельно требуете изъятие видеозаписей

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Клуб