Новиночки. Фото-огляд

 

Маленька одноріжка Зіронька (Ранок) 32 стр, 215х280

Нова гарнюща серія для маленьких принцес :heart_eyes:

 

Марина Смагіна: 54 сходинки (КМ-букс)

Я взяла її для дочки 8+ років

Історія про Тасю і Юлю - подруги, які знаходять цікаві та веселі пригоди! То вони кинуться полювати на шкільну примару, то проведуть операцію з порятування яблуньки в дворі, а то і подорож здійснять на повітряній кулі. І те що все не завжди йде за планом, їх не засмучує, ба навпаки - дівчатам наймиліша у пригодах несподіваність.Чого тільки не зазнають вони за рік, випробувавши свою дружбу на міцність! І як подарунок за випробуване з'явиться у них друг... А почалося все однієї весняної днини, коли у річку шубовснув термос із чаєм.

Марина Смагіна - письменниця, перекладачка та редакторка. Випускниця Київського національного університету ім. Т. Шевченко, де вивчала міжнародні відносини.

 

Тетяна Наконечна: Оповідки зубної феї. Частина 1. Знайомтеся — Бетті! (Рідна мова) В текстах вказана кількість прочитаних слів - для перевірки техніки читання.

 

Методика Жени Кац. Книжки с наклейками (Махаон) Мої діти виросли з таких розвивашок, але з того, що чула, зрозуміла, що Женя Кац серед мам зараз користується вели-икою повагою :) 

УНИКАЛЬНАЯ РАЗВИВАЮЩАЯ МЕТОДИКА. Женя Кац — автор книг для детей и родителей, преподавательница, лектор и организатор учебных проектов: методист по математике проекта «Учи.ру», автор олимпиадных задач и тетрадок «Математика плюс», обучающих игротек и сети кружков «Мышематика» для дошкольников и учеников начальных классов (более 25 центров в Москве).С помощью простых заданий, ярких иллюстраций и наклеек в этой книге ваш ребёнок познакомится с цифрами и геометрическими фигурами, разовьёт пространственное мышление, мелкую моторику и воображение! 

5 комментариев

  • Oksana_Kh 30 октября 2020, 12:12

    Дякую! Вперше бачу такі новиночки) Гарнющі:heart_eyes:

  • Julia_2014 30 октября 2020, 13:04

    Дякую! і мені вже дещо з них треба)))

  • edelveys 30 октября 2020, 21:01

    Ух ти))) маленькая эдинорожка:-)

  • mADAM_Elvira 30 октября 2020, 23:21

    Единорожка просто потрясающая! Она у меня висела долго в избранном на лабиринте, но так и не купила. А теперь думаю, не поздно ли... какая же красивая

  • zoria_zaycheska 31 октября 2020, 00:51

    Одноріжка така гарна, навіть і не очікувала. Дякую!

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Клуб