Маленькі дослідники, Скаррі, Що роблять коти...

Усім доброго вечора ;) 

Три роки поспіль ми з донечкою з нетерпінням чекали та приймали участь в Новорічному книжковому обміні. Минулий рік був тяжким тож я взалагі стала пасивним читачем КК, але дякуючи активним його учасникам і їх оглядам,потроху збагачувала нашу бібліотеку. Дуже тяжко показати щось нове коли ти купуєш переважно з оглядів КК. Тож нічого нового, просто особисті враження та рекомендації. Ця маленька башня з мега улюбленого. Для мене це маст хев, бо ці саме книги дарують мені відпочинок:) так як вони зачитані до "дирок" донечка їх тягне вже для самостійного розгляду.

Перші " Маленькі дослідники" з'явилися на наших поличках більше двох років тому, це книжечки з віконечками, 100% вартують своїх грошей. Цю серію не варто сприймати як енциклопедію, в них саме стільки інформації, щоб зацікавити та привернути увагу малого дослідника:) Скаррі, не раз був моєю виручалкою, тут є сотня оглядів та похвал цим книженціям. В нас вже кілька років це найулюбленіші, не завжди маю час та сили читати,тож працюємо за схемою " обери,доня книгу, погортай, роздивися, а мама потім почитає"  і Скаррі доня самостійного гортає мінімум пів годинку. Юху:)

Не буду детатьно їх показувати, але там скільки цікавого, про професії, про устрій життя, про подорожі, послідовність, наслідки вчинків... маленькі, легкі на сприйняття історії з присутнім дитячим юмором захоплюють малого читача. Декілька розворотів Скаррі:

я читала Велет Грушку майже щонеділі не менше аніж 3-4 місяці. Врешті коли вона трохи поприїлася, вона перейшла до книг самостійного перегляду, бо здавалося що донечка знала там текс дослівно.

але нещодавно нам трапився мультик за цією книгою. І довелося знову перечитувати за вимогою,щоб мульт з оригіналом порівняти:)) і тут малі рученята не дали мені її фотографувати бо її терміново треба було передивитися:) 

наступна теж із старої гвардії, залюблений пес Левко, дослідник професій.

колись робила на неї невеличкий огляд https://kashalot.com/club/post-12129857/ 

І остання новенька та залюблена Кото-книженція! Ілюстрації просто люкс так говорить моя доня. :) тут вона залипає на неї краще ніж на мультики:)

цікава історія як в сім'ї з'являється ще одина котя, як її сприймає старожил, як вони знаходять спільну мову і врешті решти товаришують. нічого нового, але це донечкою саме саме улюблене, перевірене часом.Буду дуже рада, якщо порадити щось із свого самого зачитаного:)

всім гарного вечора:) 

7 комментариев

  • Mrinskaya_Mariia 27 октября 2020, 22:57

    Наші улюблені книжки у віці 5 років . ) котів обожнював.

  • teddi 29 октября 2020, 11:16

    Наша теж котолюб страшенний:)

  • marrry 28 октября 2020, 06:14

    я не считаю, что обзор должен быть только на книги, на которые еще н было обзоров. оче5ь интересно почитать разные мнения и впечатления.

  • morda_panda 28 октября 2020, 08:30

    "маленькі дослідники" прекрасна серія. Від 3 років і вже до 7 гортає регулярно. Ці віконечками так і манять.)))

  • nata__ 28 октября 2020, 13:10

    І мій обожнював Левка, дуже класна книжечка.

  • belostok 28 октября 2020, 20:58

    А мы любим про грушку. И мультик тоже понравился.

  • ZhukiBooki 28 октября 2020, 21:06

    коти кльові. особливо схема що всередині кота)))))))))

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Клуб