Вакансия "Помічник вихователя в ДНЗ" на Новобеличах

Всем доброго вечера! Нужна помощь в поиске человека на работу помощником воспитателя в детский сад. Как раз в нашей группе, куда ходит моя дочка, не хватает помощника воспитателя. Может кому-то будет интересна данная вакансия или вы сможете порекомендовать своих знакомых или знакомых знакомых.

Официально садик конечно же ищет персонал. Но чувствую, что объявления на двери садика мало для того, чтобы найти человека, готового работать за такую зарплату с детьми.

 

Условия и само объявление привожу ниже. Главное, наверное, чтобы человек проживал недалеко от сада, дабы не тратить времени и денег на дорогу на работу. Территориально сад находится на Новобеличах, это 10 минут маршруткой от м.Академгородок.

Буду рада любой информации и контактам. Если знаете потенциальных кандидатов, можете смело давать им мои контакты.

Заранее спасибо! Оксана

Объявление

Шукаємо молодих, енергійних та творчих людей на роботу в дитячий садок № 615!

Посада: ПОМІЧНИК ВИХОВАТЕЛЯ

Обов’язки:  Прибирає приміщення групи, туалетної, коридору, спальні (змінює білизну, одяг, миє та прибирає посуд).  Допомагає вихователю під час одягання, роздягання, умивання, годування, вкладання спати дітей.  У літній період миє і прибирає павільйон групи.  Допомагає вихователю за потребою готувати дидактичний матеріал для навчання та ігор дітей.

Вимоги:  Можна без досвіду роботи та освіти.  Вік – до 50 років.  Вільне володіння українською мовою.  Бажання працювати з дітьми та вчитися новому.  Бажання працювати в тісній взаємодії з вихователями.

Умови праці:  Офіційне працевлаштування, по трудовій книжці.  Заробітна плата – 1230 грн. («чистими»).  Режим праці – з 8.00 до 17.00, обідня перерва 2 години з 13.00 до 15.00.  28 днів оплачуваної відпустки.  Оплачувані лікарняні листи.  Молодий та дружній колектив.  ДНЗ № 615 знаходиться за адресою вул. Булаховського 38-А (Новобіличі, рядом м. Академмістечко).

Перед початком роботи потрібно буде пройти медичну комісію та отримати санітарну книжку.

Будь ласка, надсилайте резюме на адресу [email protected]

За довідками звертайтеся по телефону 066 146 8770 (Оксана).

 

Комментарии

    Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

    Вернуться в Клуб