Авторські та суміжні права

Булавка — українська платформа, що надає користувачам на території України можливість продавати та купувати речі, в першу чергу одяг та взуття. Користувачі Булавки розміщують оголошення про продаж особистих речей, що були у вживанні, а також нових речей, в тому числі від відомих виробників. 

Сайт Булавка працює, керуючись Законами України “Про авторські та суміжні права”, а також законом про “Про захист економічної конкуренції”. 

Згідно з останніми, не є порушенням авторських прав:

  • Перепродаж нових та вживаних оригінальних товарів особами, що не є офіційними дистриб'юторами на ринку України.
  • Продаж оригінальних товарів за цінами нижчими, ніж встановлені офіційними дистриб'юторами
  • Використання назви торгових марок для надання публічно важливої інформації, наприклад: опис товарів, історія бренду, відгуки про товари тощо.

Оголошення, що розміщуються на сайті, не проходять попередньої модерації. 

Правила користування нашою платформою забороняють користувачам порушувати права третіх осіб. У випадку, коли користувачі порушують правила, ми видаляємо оголошення або матеріали, що порушують правила, а при повторних порушеннях обмежуємо користувачеві доступ до можливості створювати нові оголошення. В той же час за будь-яких умов ми не видаляємо масово оголошення, оскільки це є порушенням Закону України “Про захист економічної конкуренції”

Якщо ви вважаєте, що інтелектуальні права, що належать вам або вашій компанії, порушено користувачем  або користувачами сайту Булавка, ви можете написати звернення до Адміністрації сайту з детальним переліком конкретних ймовірних порушень (зокрема, але не виключно, посиланнями на конкретні оголошення, фотографії тощо). 

У будь-якому випадку Адміністрація сайту може надати повну наявну інформацію про правопорушників на вимогу суду або компетентних органів згідно з законодавством України.

Комментарии

    Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

    Вернуться в Клуб