Робота. Де краще робити?

Любі матуськи! Порадьте що робити? На роботу мене викликають уже з вересня. Можу піти у свій відділ, але швидше на півставки. Пропонують роботу у новому відділі, тут же. Але він як на мене, не перспективний, і чомусь інтуіція підказує мені, що пропрацює він не довго. Тай співробітники не дуже файно про нього відгукуються. І пропонують роботу у садочку, де малий мій буде. На наступний рік у "моїй" групі навіть. Тут робота по пів дня. Може піти на мою роботу на півставки, і на пів дня у садочок? Чи краще у новий відділ? Стою на роздоріжжі! Дякую за відгуки.

12 комментариев

  • ksu_sha 19 августа 2012, 15:40

    В нашем саду мальчик из нашей группы и мама воспитатель - вместе в одной группе нельзя, мама на другой группе. А с призванием к детям у Вас как?

  • Nezzabudka 19 августа 2012, 15:54

    да, я тоже знаю, что нельзя ребенка к маме в группу, разве что группа одна. Да и у меня подружка в садике работает, так она свою малую и не захотела сама к себе в группу брать.

  • Петро Ольга 19 августа 2012, 17:38

    Та освіта мені дозволяє працювати в садочку. З дітьми дружу. Практики в роботі щоправда немає.

  • AlbinaAl 19 августа 2012, 17:48

    Я бы с удовольствием пошла работать в сад,ребеночек всегда под присмотром.Я сама выросла в саду вместе с мамой-воспитателем,поверте,это очень классно!!!Я за сад.

  • Asenka 19 августа 2012, 18:19

    Я бы первое время с работой поспокойней была бы. Она уж точно никуда не денется, а вот период привыкания ребенка к садику и коллективу куда важней, даже в плане здоровья-нездоровья. Не рвите коней, проработайте хотя бы месяц по предложеному графику, а потом смотрите по обстоятельствам. Что-то сильно много планов на одну осень, рассредоточте их и решайте вопросы по мере поступления.

  • Oksysha 20 августа 2012, 08:23

    А я б не хотіла працювати в садочку, в який ходить моя дитина (пам"ятаю зі свого садочка, що не любили таких маминих синочків-дочок, які постійно норовили пожалітися мамі), та й на мою думку мама-вихователь не зможе об"єктивно ставитися до своєї дитини саме в садочку, бо ж вона - МАМА. Але це моя думка, інші думають інакше, і не можу сказати що вони не праві, а тому вчиняйте, як підказує Ваше серце та інтуіція.

  • Петро Ольга 20 августа 2012, 13:02

    Дякую!

  • yaptitsa 20 августа 2012, 13:14

    Оль - как сегодня сад?

  • Петро Ольга 20 августа 2012, 13:35

    Сьогодні нарешті відкрили нашу групу. Орест потягнув до садочка чоловічка(шишки, і жолуді на сірник натикані). Довольний, виховательці подарував. Правда, чомусь чекав, що вона назад його віддасть. Я пообіціла, що зробимо ще один. Прийшло всього 5 діток. Але серед них був такий собі Женя, який до Ореста постійно чіплявся і все забирав. Та то таке... Буває. Сьогодні спокійніше, рідше підходив до мене, частіше виховательці щось показував. Короче, Ваша ідея спрацювала на всі 100%. За що дуже вдячна Вам!

  • Петро Ольга 20 августа 2012, 13:36

    Приємно, що цікавитеся :)

  • yaptitsa 20 августа 2012, 13:40

    я не цікавлюсь... я на себе проектую ))))))))))))))))

    нам за тиждень - теж у садочок..... боюсь.....

  • Петро Ольга 20 августа 2012, 13:41

    Терпіння Вам!

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Клуб