Позичене. ДЯКУЮ!

Не знаю: я більше люблю такі книжки чи не люблю. Вони ж вічні, їх неможливо зважитися продати! Якщо вони з'являються у продажу, коли твоїй дитині 2 роки: ти, не замислюючись, купуєш таку от книжку-картинку і ви насолоджуєтесь. Потім дитина, ніби як, і виростає з цих книг, але ж ти знаєш, в КК розповідали не раз: попереду період першого самостійного читання. А ще може статися, що читання вже й не перше,  але товсті книжки наганяють на дитя жах і тут знову стають в пригоді ці книжки-картинки! За ці 4-5 років, що ви її читали, вона стає ТАКОЮ рідною, з нею пов'язано стільки спогаді, що продавати таке - рука не піднімається! В голові з'являється думка: Може залишити онукам? :))))

Не так весело, коли дитині вже 5 (6, 7), а тут щось таке миле/всіма розхвалене/давно бажане нарешті українською; але ціна 120+, в книзі 24 стр, на кожній 1-2 речення - ту-у-ут вже заду-у-умаєшся-а-а: Хочу лі я?... Могу лі я?...

Але... АЛЕ!!! У мене є мої любі й вже такі рідні книгодрузяки! ДЯКУЮ, моя ти бусічка, за можливість, на-реш-ті прочитати ці книги :-*

 

Лізеллота ховається сподобалась дочці найбільше із трьох книг про неї. Ще б пак: корова, що лазить по деревам! Це ж подруженція мами Му, не інакше :)

Під час гри у хованки Лізелотта опиняється на дереві. А, злізти, як ви знаєте, завжди складніше, ніж залізти.  Рятуючи її, вся тусовка з фермерського двору, разом із самою фермеркою, опиняються на дереві: "Чудово!... Тепер я буду не сама," - каже Лізелотта :)))) Пізніше до них ще сусід-листоноша приєднується і вони пречудово проводять там час за чайком ;)Малюнки - пісня! 

Яйця із дзьобами, вони ж курчата.

Дупці

Постійні пошуки по сторінкам чогось цікавенького, як от конячий хвіст, що стирчить з куща (до цього кінь на малюнках не фігурував, тому ця знахідка прирівнюється до розкритої детективної справи!).

Вівця, що зробила підкоп :))))

 

Закоханий Сплет. Вибач мені, коте, що я всі ці роки тебе недолюблувала, ще й іншим казала: Ви його точно хочете? Може ще подумаєте?Котик Сплет готує на День Святого Валентина листівку Кицюні, яка йому дуууже подобається. Подобається, не зважаючи на те, що вона над ним щоразу при зустрічі знущається: смикає за вуха, шрутхає в живіт, зав'язує хвоста і обзивається. Сплет старшенно нервується, а тут ще й з'являється суперник - зухвалий та самозакоханий Спайк (такий собі мажорчик). Але ж Кицюня здатна зробити вірний вибір  ;) 

 

Котяча банда.  Цікаво, є дівчатка, які не люблять котів? :) Ще огляд цієї книги тут

В котячій банді із 6 вуличних котів, з'являється мале кошенятко, яке навіть імені ще не має. Звісно, виходячи на пошуки їжі, дорослі коти малого з собою не беруть. Але, щоб було, якби він послухався і залишився? Хто б тоді врятував їх із смітника, який захлопнувся, коли вони були всередині? 

 

Он воно, під парасолькою - окремо від усіх. Донька аж зупинилася в цьому місці, каже: Плакати хочу - шкода його.Читаючи, дізналась нове слово - інкогніто. Яке одразу ж і використала, роблячи запис  у Щоденних читача ;)

Малий вмикає креатив та вигадує, яким чином відкрити смітник - спровокувати до цього кухаря. 

Вкінці Кошеня отримує ім'я - Крутеня!

 

В 7 років читати ці книги зовсім не пізно :) Можливо навіть, цікавіше, ніж в 3. В сім дитина помічає не лише перелік подій - сюжет, поверхню; вона вже читає глибше: мотиви героїв, непрямі наслідки їхніх дій; проводить паралелі із випадками зі свого життя, висловлює свою думку. Ці книги зробили мій лютий! :) 

24 комментария

  • JuliaAmalia 17 февраля 2020, 16:35 1

    І ми фанати палкі Лізелотти,а ось котяча зовсім не зайшла чомусь

  • Kleo7 17 февраля 2020, 17:04

    І в нас так само.

  • morda_panda 17 февраля 2020, 16:44

    Я б ще ось цю додала)))

    Картинка
  • Mimih 17 февраля 2020, 16:44

    Мені пощастило що всі ці книги окрім котячої банки якраз з'явилися в домашній бібліотеці коли сину було 3 роки))) сплет любимий сином, і було що цілий тиждень по 3 книги про сплета кожен вечір читали....

  • Mimih 17 февраля 2020, 16:45

    Банди**)))

  • Annaki 17 февраля 2020, 17:05

    До Лізелотти моя ще не "доросла". Напевно ревнує що ми з чоловіком ржемо і кажемо , що корівонька дуже схожа на одну дівчинку у нас дома :laughing: тож ще все попереду. А от котяча банда на ура, бо це ж котики шмотки. І Сплет /Шмяк улюблений, незважаючи , що пацан:smile:

  • miros_ya 17 февраля 2020, 23:55

    От, дивись, ось і відмінність старшої дитини: наша сама впізнає себе в книжках і регоче з нами :laughing:

  • eellinnaa 17 февраля 2020, 17:57

    А нам Лизелотта почему-то не приглянулась, зато Сплет за милую душу прочитан перед первым классом самостоятельно)))
    И да, разделяю ваши сомнения по поводу продажи книг, которые уже стали почти членами семьи, у нас это Финдус, Груффало, Линдгрен

  • miros_ya 17 февраля 2020, 23:53 1

    У мене є картоночки від ВСЛ синові, з яких і дочка давно виросла, ясна річ. Вже склала в коробку на зберігання :woman_facepalming:

  • Oksana_Kh 17 февраля 2020, 18:40 1

    І ми ці книжечки досі любимо! І син про Сплета читав сам))) Чудові!

  • miros_ya 17 февраля 2020, 23:47

    Треба ще Сплетів у когось позичити )))

  • bondarka 17 февраля 2020, 22:54 1

    Син любить і Лізелотту, в Сплета. Зі Сплетом якраз у 7 років і познайомився. І дуже вдало. Зовсім не пізно. Проводив паралелі зі школою і однокласниками) Кумедні історії, які добре підійдуть для читачів-початківців)

  • miros_ya 17 февраля 2020, 23:41

    Мені ,навіть, іноді думається: А, що ж там малюки розуміють? :))))
    Але, звісно, і вони мають що полюбити в цих історіях. Аня, що книги нам дала почитати, каже: А, моя радіє, що Кицюня Сплета поцьомала :smile:

  • le313 17 февраля 2020, 23:14

    :astonished: ми якраз у друзів позичили теж Лізелотту, 3 штуки. Доні найбільше сподобалася та, що захворіла. Сьогодні перед сном читали про хованки і я не помітила, що вівця зробила підкоп:woman_facepalming: Сказала дитині, що перестрибнули огорожу(

  • miros_ya 17 февраля 2020, 23:35 1

    Яке співпадіння! Клас-клас-клас! )))
    Впевнена, що роздивляючись ще раз, знайдеться щось таке, що прогавили минулого )))

  • Annaki 18 февраля 2020, 00:46 2

    @miros_ya Дівчата, а ви бачили крутезний майданчик для гелікоптера у Лізелотті, що не могла заснути?:heart_eyes: От для кого він там?

  • miros_ya 18 февраля 2020, 07:35 2

    @Annaki Профессор наш собі побудував? :laughing:

  • Profesora 18 февраля 2020, 00:58 1

    Дякую, я погирикала, і вірно, Мирославо, написали, стільки спогадів з тими книжками, як і з першими іграшками, вибираєш, потім граєтесь/читаєте, і все з таким натхненням і бажанням бути ідеальною маменцією:joy: янаші картонки поскладала в пластиковий короб і в шафу хай поки лежать:blush: котячу банду маємо, а до сплета ще не доросли. Дякую, такий кайфовий у Вас гумор, особливо вівця з підкопом:joy:я б не помітила.

  • Profesora 18 февраля 2020, 00:59

    Я погигикала ( два рази виправляла слово, і по ітогу все одно помилка:joy:)

  • miros_ya 18 февраля 2020, 07:36

    @Profesora А я думаю: слово українське якесь незнайоме :joy:

  • de_la_Fere 18 февраля 2020, 12:43

    Вот спасибо! Никому не отдам нашу Лизелотту! И картинки! Люблю их. И да. Каждое слово в точку! В 7 там еще больше юмора ! Все сохраню и будем перечитывать через год и даже больше.

  • miros_ya 18 февраля 2020, 17:26

    В дитининих 7 можна пореготати вже нарівних )))))

  • Dobrovolzeva 18 февраля 2020, 16:23

    Лізелотта це любоф! Чому ж продовження не друкують, ми ж переростемо!))) Наша любимка - "Лізелотта не може заснути", часто згадую корівку, коли собі місця нагріти не можу, все кручусь-товчусь, голобне, щоб ліжко вціліло!)))

  • miros_ya 18 февраля 2020, 17:25

    Мою дуже обурило, що Лізелотта ВСІХ побудила, а сама снула :joy:

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Клуб