Еще один вариант субботнего досуга:)

Сьогодні у Києві фестиваль культур Global Village

21 липня, у суботу, о 12:00 в ТРЦ Skymall (м. Київ, пр-т Генерала Ватутіна, 2, 3 поверх, територія Food Court) відбудеться фестиваль культур Global Village, метою якого є розвиток толерантного ставлення до представників інших національностей.

Організатором фестивалю є міжнародна молодіжна організація AIESEC у місті Києві.

Гості фестивалю матимуть змогу познайомитись з особливостями культури народів світу. Більш як 50 учасників з усіх куточків світу зберуться на фестивалі для того, щоб продемонструвати унікальність своєї культури за допомогою національних страв, пісень, танців, звичаїв і костюмів. Відвідувачі матимуть можливість особисто поспілкуватись з учасниками та дізнатись більше про представлені на фестивалі країни.

 

 

Свої культурні традиції продемонструють представники 30 країн, серед яких: Польща, Австрія, Румунія, Іспанія, Португалія, Чеська республіка, Угорщина, Австрія, Греція, США, Бразилія, Мексика, Канада, Туреччина, Пакистан, Китай, Індія, Японія, Індонезія, Єгипет, Ліван, Туніс, Алжир, Марокко, Конго. Всі представники фестивалю є учасниками програми міжнародного обміну від міжнародної молодіжної організації AIESEC.

Global Village створює можливість зануритися у неймовірну атмосферу культурного різноманіття. На вас чекають: східні танці та майстер-клас від ансамблю східного танцю "Raks Maden", майстер-клас з каліграфії та оргігамі від "Українсько-Японського Центру НТУУ "КПІ"; пристрасні іспанські танці від "Школи істинного танцю", музичний виступ на волинці від Шкуропатського Олексія, видовищний виступ від школи етнічних барабанів "TamTam", можливість відчути смак сходу під час чайної церемонії від  "Чайний Дім", побачити витвори мистецтва та спробувати себе у  гончарному мистецтві.

На протязі всього заходу вас супроводжуватиме заряд бадьорості, адже конкурси,  вікторина та виступи іноземних стажерів не залишать вас байдужими!

Офіційний сайт: globalvillage.org.ua

Темы: Розваги і прогулянки

18 комментариев

  • Vika 21 июля 2012, 16:57

    Съездили! Не фестиваль - пародия!!! Фу-фу-фу!!!)))))))

  • Vika 21 июля 2012, 17:31

    Вот, кому интересно...

    http://www.youtube.com/watch?v=LfLICmWXpr4&feature=player_embedded

  • Marilena 21 июля 2012, 21:32

    Фух, а то я только зашла и уже огорчилась, что такое мероприятие прохлопали:)

  • Mariia_k 21 июля 2012, 21:33

    Да, торговый центр - не площадка для фестиваля, там любое хорошее начинание превращается в промоакцию. А вот мы сегодня были не фестивале Фольксваген в Чубинском. Было достаточно интересно для автолюбителей, тест-драйвы, битвы девушек в грязи, всякие конкурсы. Лично я рассматривала автокресла, которые выставлял Автопапа - Britax Romer - класс, автокресла ТМ Автопапа - не очень, не дотягивают до фабричного вида.

  • Vika 21 июля 2012, 22:04

    И да, к такому же выводу пришла о торговых центрах и мероприятиях - сколько покупаюсь, столько и фукаю, и нет же, все равно иду...)))))))) Единственное, мне понравился отчет, кто-то выставлял, о Лего-фестивале (или не фестивале))) в Караване - интересно было детям, а все остальное - туфта...

  • Marilena 21 июля 2012, 21:56

    Согласна, мы тоже на их кресла смотрели-совсем не впечатлили.

  • 9 комментариев
  • Marilena 22 июля 2012, 00:26

    Каждый год в первую субботу декабря. В прошлом году первый год они были в Экспоплазе и плюс к тому же дали рекламу по ТВ. Толпа была ужасная, а мы ещё и с маськой потопали. До этого они были в Дворце спорта, в Торгово-промышленной палате. Начиналось всё это как камерное мероприятие для сотрудников посольств, потом масштабы расширились. Сходить в любом случае стоит, много разных стран и ассортимент довольно интересный бывает. Я там в основном запасаюсь книгами и арахисовым маслом у американского стенда, мои друзья -канадским кленовым сиропом и греческим Ouzo:)

  • Vika 22 июля 2012, 09:25

    @Marilena Ухты! Интересно как, надо будет сходить!! Спасибо за наводку!!

  • Marilena 22 июля 2012, 17:46

    :)

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Клуб