РІЗДВОЗАВР, РІЗДВОЗАВР і зимова відьма

Що таке бути мамою "детёныша", який в день і в ночі думає про динозаврів? Це коли побачила, що вийшла книжка про Різдвозавра і побігла, побігла і через 10 хвилин купила. "Вот она - преданность делу")))))

А якщо серйозно, то на мою думку, ідея такої книги супер. Для мам любителів динозаврів просто знахідка. По-перше, це прекрасна можливість почитати про цих ніжних і милих істот не тільки енциклопедію, але і художню літературу. По-друге, поєднати це з добрим, теплим і магічним святом - Різдвом.

Трохи поділюся враженнями про першу книгу. Те, що я її купила не задумуючись - це вже думаю зрозуміли усі)))) Але... але.. Не дивлячись на те, що ми читаємо багато і дуже це діло любимо......Прослухавши декілька розділів, любитель викопних чудовиськ делікатно запропонував почитати іншу книгу. Сама дочитувати не стала, хоч і хотілося. Але, знову ж але... Минув рік. І ми книгу просто проковтнули ("мама читай далі, мама читай далі"). Рік тому юний читач був просто неготовий, багато тексту, мало малюнків. 

Книга добра, весела. Не буду розкривати всі карти, тим хто, ще не читав, та деякі повороти сюжету заінтригували навіть маму. Хоча самі знаєте, що в таких книгах передбачувано хто стане добрим, хто прийде на допомогу, та як добро переможе зло (ні в якому разі не стверджую, що це погано. я тільки за). Поряд із хі-хі-ха-ха порушуються важливі питання сім'ї, ставлення до людей з обмеженими можливостями. На моменті коли тато говорить з сином про це просто були сльози на очах, а образливу пісеньку читала через комок у горлі.

Доречі, про хі-хі-ха-ха. Думаю дуже в тему для дітей 5+ смішинки про дупцю і т.д. (в міру звичайно). Для них слова типу попа - найсмішніші у світі. (якщо Ви розумієте про що я)))) І гумору не забагато, як раз щоб не втрачалася головна думка. Сміялися з сином удвох. Коли ельфи співали Санті пісню, щоб він висиджував яйце, я от прямо уявляла як воно....великий білобородий Санта, ці малі кумедні ельфи водять навколо нього хоровод..... кльовий би вийшов мультик.

Ще один плюс книги Динозавр не агресивний, не злющий і нікого не їсть, ну майже нікого))))

Тепер про другу книгу. Ну, що сказати..... вона трошки більша за попередню, обкладинка всередині червона, а не синя. І все. Все, що можу сказати поки.... Почнемо читати лише за декілька днів, тому просто поділюся трохи фото малюнків і побажаю всім приємного читання))))))))

P.S. Крім відомих нам будуть і нові герої в другій книзі. Вибачайте за якість фото.

10 комментариев

  • le313 21 декабря 2019, 16:05

    :purple_heart::blue_heart::yellow_heart:
    Дякую!

  • Profesora 21 декабря 2019, 16:33

    Дякую за враження:blush:

  • Julia2326 21 декабря 2019, 17:17

    О! Дякую, ми, ще, не маємо!але придивляюся!)))))

  • Artemova 21 декабря 2019, 17:41

    С 5ти летней девочкой прочитали первую за 2 недели каждовечернего чтения. 2ю уже большую половину тоже. И мне и ребенку понравились.

    Картинка
  • Ulyana 21 декабря 2019, 19:49

    дякую дуже за огляда, крутезно, хочеться читати зразу

  • katrina84 21 декабря 2019, 23:46

    Сыну 5.5 каждый вечер читали 1ую книгу, и в садик с собой носил, там тоже читали. Теперь думаю над приобретением 2ой книги

  • hecuba 22 декабря 2019, 10:58

    Я першу прочитала минулого року сама, синові якось не зайшов, бо картинок мало, а я була в захваті Дуже хороша по-справжньому різдвяна книга. А вчора нарешті отримала другу книгу, спробую сьогодні знову спробувати читати з сином.

  • morda_panda 22 декабря 2019, 17:18

    В кожної дитини свій час, коли вона буде готова читати таку книгу. В нас наприклад, це перша така велика, усі попередні або менші або розділені на окремі історії. Можу Вас зрозуміти, сама минулого року засмутилась. Ось читаю, як дівчата пишуть як в 6-7 років читають Гаррі Поттера. І хочу з сином його почитати - а ж пищу, і розумію, що він ще не готовий.

  • miros_ya 22 декабря 2019, 12:06

    І Ми сьогодні почали читати другу :)

  • morda_panda 22 декабря 2019, 17:19

    Будемо потім ділитися враженнями)

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Клуб