Стою на асфальті у лижі обутий... Підкажіть розмір, будь ласка

Замовила жилетку. Ношу розмір 54-56. Перепитала продавця заміри - замірів немає, але повномір. ОК. Врахувавши, що жилетка одягається, скажімо так, не на костюм Єви, замовила 56. Сьогодні отримала. Сказати, що велика - нічого не сказати. Я її на куртку зимову вільно одягнула. Питаю продавця - а раптом обмін можливий... сказала, що склад на примірку товар не надсилає, що я сама такий розмір обрала... Добре, ні, то ні. Виставлю на продаж... Але думаю, скажу людині, щоб іншим покупцям могла повідомити, що вони сильно більшемірять. У відповідь - жилет повномірний, всім підходить, собі брала... Коротше кажучи, я сама засумнівалась... Гугл в допомогу... Шукаю заміри жилеток на розмір 56. І знайшла точно таку. Не лише заміри, а й написано - більшемірять. Відправила фото продавцю. Далі судіть самі

От тепер стою і думаю... чи лижі не їдуть чи...

Хто-небудь, підкажіть розмір

Темы: одяг

10 комментариев

  • Mila_life 6 декабря 2019, 23:15 12

    Ого !!!
    Продавець звичайно заганяється

  • LanaRus 6 декабря 2019, 23:19 15

    Продавець дуже знервований.
    Я собі навіть не уявляю як так так можна розмовляти зі своїми клієнтами (((

  • eugeniaushakova 6 декабря 2019, 23:38 7

    Такое неуважение! Продавец повел себя отвратительно. Сразу с агрессией. Ужас!
    А может можно сдать в ателье и ушить жилет?

  • Irusja 8 декабря 2019, 15:41

    Там, мабуть, можна з нього дві жилетки пошити :D

  • lirina 7 декабря 2019, 07:22 8

    Мда, крайне нервная и хамовитая продавец. Неадекватная реакция на простое замечание. С таким подходом к клиенту ей нечего делать в продажах. Автор, Вы общались более чем корректно и вежливо. Радуйтесь, что заблокировала, не стоит с таким человеком иметь никаких дел! Замеров нет, возврата и обмена нет, обслуживание также никакое. В итоге имеете неподошедшую вещь и кучу негатива в придачу за свои же деньги :frowning2:

  • yulcha01 7 декабря 2019, 08:57 6

    извините, но реально хорошо что Вас в черный список отправили, не связывайтесь. Необразованная хамка просто. На фото жилет реально 65 размера, а не 56. Размеры в наших размерных сетках определяются как раз тем параметром что Вы замеряли, и с учётом припусков на свободное облегание там максимум 60 см может быть, а не 69.

  • Irusja 8 декабря 2019, 15:43

    Що ми з вами розуміємо))) Жилет іде "розмір в розмір".... ))))))

  • Bulka 7 декабря 2019, 08:58 2

    Ой, то продавец не в себе.
    В группе Вайбера рекламировали дешёвые пледы, очень классные, с волмарта. Я ещё в первую волну выкупила их через другого посредника и как раз получила. Пледы бомба, но вес... За 4 пледа я заплатила 1500 грн только веса! Ну, я брякнула в эфир, что пледы шикарные, но будьте осторожны с весом, может стать шоком. Меня грубо удалили из группы... Я понимаю, что у посредника от веса заработок, но это фу... Тем более я плохого про пледы ни слова, они шикарны...
    Другой мастерице заказала вещь ручной работы. Полность прописала ТЗ. На выходе не просто чуть иначе, а совершенно другое. Мягко сказала, что не то. В оправдание, что у неё новый материал. И вечно я недовольна. Хотя до этого я всеми работами была очень довольна, а их было много. И всё, тоже больше со мной говорить не захотели, хотя я не сказала, что работу не заберу, просто не высказала восторг. Ну, клиента она потеряла навсегда. Ну, не хочешь ты больше брать интересные заказы, а штампуешь чухню - дело твоё, это чисто бизнес, но нельзя так с клиентами. На днях меня просили дать контакт, так как видели ж предылушие работы...увы, пришлось отказать.

  • laura 7 декабря 2019, 10:40 4

    Ви настільки лояльна і терпляча по відношенню до цієї хамки, я дивуюся, скільки у вас терпіння і спокою. Респект і повага вам. А на майбутнє в москаломовних сама не замовляю і вам не раджу замовляти, нація брехунів і хамів, гени не воші- їх не виведеш, навіть якщо паспорт іншої держави і 5 покоління.

  • Irusja 8 декабря 2019, 15:39 3

    З даним продавцем "познайомилась" тут, на клумбі. А тоді приєдналась до групи у вайбер. У неї їх декілька (зрештою, як і аккаунтів) https://kashalot.com/users/ushlavzagul
    https://kashalot.com/users/linda1983/
    Аж сьогодні почитала відгуки. Негативних не так багато, але всі говорять про хамство зі сторони продавця. Видно, вона на стільки впевнена, що покупець завжди знайдеться, що зовсім не дорожить клієнтами. Особисто я зробила в неї більше десяти! замовлень. Але наші розмови зводились до "номер картки", "адреса", "дякую". Були випадки, коли товар мене не влаштовував, але завжди розуміла, що з покупками в інтернеті так буває, тому нічого і не казала. Одного разу, щоправда, була якась незрозуміла агресія з її боку, коли я запитала про колір товару, але я вирішила, що всі ми люди і у всіх буває поганий настрій. Але зараз... Якби покупці читали більше негативні відгуки, навіть якщо їх мало, і не купували у таких "продавців"... Ех... )))

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Клуб