Папу в декрет.

У нас возникла такая ситуация, что мне нужно выйти на работу, а мужа отправить в декретный отпуск. Кто знает с чего начать. Я была на работе, через 2 недели я могу выходить, пока человек работающий на моем месте все подготовит. А что дальше? Кто был в такой ситуации, помогите. Спасибо, кто откликнется.

2 комментария

  • Alona_V 6 июня 2012, 09:46

    Порядок призначення та виплати державної допомоги сім"ям з дітьми: "Переоформлення документів щодо виплати допомоги на іншу працездатну особу, яка не отримує пенсії, здійснюється згідно з письмовою заявою такої особи на підставі довідки з місця роботи, навчання, служби, центру зайнятості про початок виконання особою, що отримувала допомогу, трудових обов'язків, навчання, несення служби, перебування на обліку у центрі зайнятості. Одному з батьків дитини, усиновлювачу, опікуну, дідусю, бабусі або іншому родичу допомога по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку призначається і виплачується органами праці та соціального захисту населення за місцем їх реєстрації. Допомога може бути призначена за місцем фактичного проживання за умови подання довідки про неодержання зазначеної допомоги в органах праці та соціального захисту населення за місцем реєстрації."

    Закон "Про державну допомогу сім"ям з дітьми" : "У разі працевлаштування або виходу на роботу матері дитини або особи, яка фактично здійснює догляд за дитиною, до закінчення строку догляду у режимі повного робочого часу зазначена допомога виплачується особі, яка продовжує догляд за дитиною до досягнення нею трирічного віку. Призначення допомоги по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку особі, яка фактично доглядає за дитиною, здійснюється за письмовою заявою цієї особи та на підставі довідки матері дитини про те, що виплату зазначеної допомоги їй припинено (із зазначенням дати)".

  • Елена Лебединская-Кибенко 6 июня 2012, 10:09

    Альона, спасибо вам.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Клуб