Апарат ортодонтичний як довго до нього звикати дитині ? Поділіться, будь ласка, інформацією!

Добрий день. Проблема в тому, що в дитини випав зуб "п'ятірка" , але нам тільки 6 років , тобто до зміни саме цих зубів, ще рано. А "шостий" зуб вже прорізався і наклоняється на пусте місце, де повинна вирости "п'ятірка".

Сьогодні ортодонт запропонував нам встановити ортодонтичний апарат ( типу такого як на фото) , він буде кріпитись за четревтий зуб  і не давати "шостому" наклонятись. Але попередив , що для дитини буде певний дискомфорт ( можливий дефект мови і дискомфорт для ясен, язика   і щоки) . І ось, хочу запитати у Вам, чії діти носили схожі апарати, як довго йде звикання? Який  є дискомфорт? Дякую

 

5 комментариев

  • Reyuk 19 сентября 2019, 19:32

    впeршe такий бачу...моя дитина і я носили пластинки і брeкeти..

  • MarinaKoval 19 сентября 2019, 19:40

    Брекети і пластина в нашому випадку не результативні. Тим паче до брекетів , ще не доросли, якщо зараз не дати 6 зубу лягти на місце 5, то брекети і не знадобляться. Нам потрібна типу " розпорка".

  • Lena305 19 сентября 2019, 19:44

    Треба - робіть. Звикне. Якщо не зробите - точно те місце займе шістка( в мене так стало. Тоді цим питанням мої батьки не морочились, на жаль

  • MarinaKoval 19 сентября 2019, 19:48

    Дякую. Робити звичайно будемо, просто хотіла почути інформацію від людей які вже це проходили.

  • lolusha 19 сентября 2019, 20:08

    У моего во рту целый слиток пластмассы.На нижней челюсти.Носит уже 2 месяца, хотя доктор предполагал, что носить не будет. Единственное-он не может в аппарате есть. Совсем. Шепелявит заметно, первое время аппарат щеки натирал. Но деваться некуда.По типу как на фото думаю будет полегче.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Клуб