Видалення аденоїдів в лікарні на Алішера Навої

Ділюсь нашим досвідом, як обіцяла)

На операцію ми записались десь за місяць до запланованої дати. Операційні дні в лікарні - вівторок та четвер. У нас був вівторок. 

В понеділок на 9 ранку всі хто був записаний приїхали в приймальне відділення. Нам вручили списки що треба купити і без куплених клунків у відділення не оформляли, тому беріть з собою татка чи ще когось хто зможе піти скупитись, щоб не тягати дитину по аптеках, тимпаче що в лікарні аптеки немає і треба йти через лісок, це не дуже близько. Після того як ви скупитесь і вам оформлять картку, вас проведуть у відділення. 

З конкретним лікарем в нас домовленостей не було, ми й не планували, але якось само собою вийшло що ми домовились із зав. відділенням підчас огляду, що вона нас оперуватиме.

У відділенні є платні і безкоштовні палати. Безкоштовні розраховані на 6 місць. В палатах чисто і затишно, зручні високі матраци і досить широкі ліжка.Нам з малим комфортно було разом спати, хоча можна було і окремо, бо 2 ліжка були вільні. на коридорі є 2 санвузла, ванна кімната та їдальня. У їдальні є 2 хороших холодильника, новенька мікрохвильовка і чайник. На їжу лікарняну не особливо розраховуйте, бо вона положена дітям тільки після операції, до операції їжте своє. На коридорі, де сидить чергова медсестра є великий телевізор де дітки із задоволенням дивляяться мультики, там же можна зарядити телефони. Платні палати є різні. Вартість 500 грн доба. Але ні в якому разі не погоджуйтесь на платну палату №7, бо то кошмар і ужас(((( вона схожа на якусь в*язницю. Загалом перебування в лікарні досить комфортне. 

Після обіду першого дня до вас зайде анестезіолог, розкаже що до чого і дасть список що потрібно купити. Не поспішайте падати в обиорок і шукати "гінця по аптекам", через хвилин 15-20 зайде асистент анестезіолога і запропонує заплатити і все у вас буде). Раджу заплатити, бо позиції з того списку знайти в простих аптеках майже нереально. Також раджу зважитись вдома, бо в лікарні як виявилось немає ваги тому анестезію лікар розраховує на ту вагу дитини яку вкаже мама.

В день операції неможна ні їсти ні пити. за день оперуються 10-13 діток. Коли доходить до вас черга. приходить медсестра і забирає дитину. Всі маніпуляції робляться в операційній,  і приблизно через годину привозять дитинку вже в свідомості, але ще під крапельницею. Через годину вже треба дитину відпоювати і ближче до вечора можна нормально поїсти.

Виписка на наступний день). Якщо ще когось щось цікавить пишіть). Короче це не так страшно як здається)

 

26 комментариев

  • batyur 2 августа 2019, 15:47

    А аденоїди там теж видаляють? І яка загальна сума витрачена?

  • 4 комментария
  • TanyaDasha 2 августа 2019, 22:09

    Странно, мы удаляли в Боярке атерому никаких "благодійний внесок". Знакомые удаляли аденоиды все обошлось в 1500грн с лекарствами и благодарностью. Удаляли прошлым летом

  • batyur 3 августа 2019, 06:19

    Соседка удаляла этой зимой

  • batyur 3 августа 2019, 06:20

    И атерома немного другое

  • maksim 2 августа 2019, 16:20

    плохо было ?

  • 7 комментариев
  • solodka 2 августа 2019, 19:37

    Наша легко отошла. Через 2 часа уже лётала по палате.
    Мы в частной делали. В 10 приехали, в 16 уехали

  • maksim 2 августа 2019, 19:38

    это вообще серьезно все . Ну и может детки ослабленные были .

  • My_land 3 августа 2019, 11:02

    Сыну там удаляла 4 года назад. Тоже никто не рвал. И тоже не взвешивали. Из наркоза вышел нормально, но долго слабый был. Делали другую операцию в охматдете 2 года назад, так он через час после уже был такой, что как будто ничего и не делали.

  • OLGADIDI 2 августа 2019, 18:40

    Спасибо за полезную информацию. А обратиться туда все могут? Или прописку смотрят ?

  • OLGADIDI 2 августа 2019, 18:41

    Как записывались на операцию именно туда ? Расскажите подробней, пожалуйста

  • ohmonek 2 августа 2019, 19:03

    Ми приїхали туди вже з направленням на операцію. Там нас оглянула черговий лор і записала на бажаний день. Прописку вроді не питали. Направлення ми взяли в приватній клініці "Малючок".

  • innaant 3 августа 2019, 08:35

    Мы вообще иногородние, тоже там удаляли.

  • Zlatovlaska 3 августа 2019, 14:12

    Вы так прям описали это отделение красиво. У меня остались совсем другие впечатления, хотя это было и давно, может что поменялось. Заряжать телефоны не давали, и еще у них супер-стерильно в отделении, постоянно все моют. Но почему-то то вши, то ветрянка.

  • ohmonek 3 августа 2019, 22:17

    В лікарні зробили ремонт, все дуже цивільно стало) була там майже 3 роки тому, тільки в іншому відділенні то був треш, зараз все по-іншому

  • Zlatovlaska 4 августа 2019, 10:48

    Ну в ЛОР-отделении ремонт был и 5 лет назад хороший. А вот довелось мне побывать на этаже где опер-блок, собственно где делались операции так это треш был еще тот.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Клуб