Поділіться думками з приводу аукціону

Дуже хочу взяти участь в аукціоні цього тижня, але мене долають сумніви. Є чудовий набір біжутерії, подарований мені, який не шкода продати і за 5 грн, всеодно без діла лежить. А є професійна косметика, яку хочеться ризикнути поставити, але трохи страшнувато, бо ж це мої гроші=) То суть питання в тому, коли ви вважаєте, найактивніше купують і сидять в інтернеті мамочки? Коли найкраще виставляти товар, щоб його побачила найбільша кількість людей? І ще одне - чи буде цікаво після позаминулої іграшкової п'ятниці такий товар як розвиваючий комп'ютер для хлопчика новий, але не впевнена, що знайду коробку, тому можна сказате нове б/у=) Буде попит?

10 комментариев

  • Viktoriya_Star 23 июля 2015, 00:17

    Изначально нужно настраиваться что у Вас это могут купить за 30 грн. Если категорически не хотите расставаться с вещью за смешные деньги, не нужно выставлять.

  • Chumachechaya 23 июля 2015, 01:27

    Будьте готові продати річ навіть за 5 грн. Не варто продавати на аукціоні, якщо маєте сумніви. Виставіть краще для початку недорогу річ, в межах 50-70грн. Врахуйте ча,с в який виставляете товар на аукціон. Більш дорогий товар краще виставляти ввечері. Але це моя особиста думка. Вночі не варто продавати...менше людей приймають участь в аукціоні. Золотий час для продажів після 18.00

  • Alena25 23 июля 2015, 01:40

    извеняюсь что у вас в теме, но подскажите кто нибудь с телефона реально участвовать в аукционе как продавцу? я так понимаю фото ж вылажить нельзя и объявление создать с фото тоже( как быть? довольствоваться ролью покупателя?

  • 4 комментария
  • Alena25 23 июля 2015, 09:20

    @Goreckaya а как вы фото вставляли?

  • busja 23 июля 2015, 11:35

    @Alena25 жа ненадо будет никаких фото вставлять! Поэтому Вам и говорят: прочитайте правила.
    Никакого лота в аукционе вы уже не создадите. Его можно будет сделать только с помощью кнопки с объявления Вашего магазина! От туда и фотка первая будет автоматически прикреплена к лоту.
    В правилах это всё написано!

  • Комментарий удалён

  • Ju_Ju 23 июля 2015, 03:49

    сужу по своей клумбопятнице. утром проснулась дите покормила, бегает играется, я продаю/покупаю -активность большая. днем ребенка спать уложить, обед приготовить, погулять- особо не посидишь, а вечером и папа с работы прийдет, а мама снова в бой)))

  • Businka_2d 23 июля 2015, 09:11

    Коротше кажучи, ввечері ставити найкраще)))

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Клуб