Похваліть сімейний готель в Туреччині?Мій огляд+фото!!!

 

 

Дівчата хочеться на відпочинок до моря просто страшенно!!!!Хочу тепла!!!! Я не вибаглива,мені сонце,море і лежак і щастя. Але так як ми їдемо з донечкою то тут потрібні умови і харчування.Чесно хочу у Європу, але розумію,що з донечкою найкраще буде в Туреччині :

- постійно є де погодувати малу, в Європі якщо все включено то це дуже дорого,або взагалі немає,потрібно самим ходити по кафе і харчуватись,або готувати для мене це вже не відпочинок. В Туреччині їда цілодобово, анімація,дитячі розваги і т.д.

Тому летимо в Туреччину, останній готель в якому відпочивали (опис пізніше) нам дуже сподобався і чоловік хоче знову туди, а мені хочеться чогось новенького, так що порадьте де були і що Вам сподобалось?

Я почну з останнього Аланья  Окурджалар Galeri 5*. Мені  готель сподобався дуже,хоч площа не велика, територія доглянута, є 2 басейна і 1 зовсім для малесеньки діток,водяна гірка, для дітей дитячий клуб,батут,гірки і т. ін.

Що я не люблю це поселення після 14,00, але на сайті готелю це вказано, 10 $ в паспорт не сильно допомогли,приїхали в 11.00 поселили в 12,30, але це вже таке.

В нас був номер з видом на морем, номер гарний 1 двохспальне ліжко+1 ліжко для малечі, номер прибирали кожний день,рушники міняли кожен день, міні бар поповнювали.

Харчування просто супер, головне для мене бебі-буфет, все свіже смачно,суп, каша, картопля,мяско.Для дорослих,мясо,риба, великий вибір сирів ням-ням,салати,овочі дуже багато фруктів свіжих,смачних, солодощі само собою. Кожної середи Турецька ніч і  страви від шеф-кухаря (нам повезло ми були дві середи).Ресторан працює з 7,00-11,00; 13.00-15.00; вечір з 18.00 до 20,00 чи до 21.00; з  12.00 до 16.00 працює фаст фуд біля басейну, в проміжках тітонька пече блінчики які моя мала просто обожнювала, виносили солодощі і морозиво. В холі лобі-бар і бібліотека, в бібліотеці цілодобово солодощі і апарат з кавою,чай,капучіно.Лобі бар варять турецьку каву,коктелі,алкоголь.Ще є бар біля басейну.На всіх поверхах пулєри з водою. Короче голодний точно не залишишся ніколи :-).

Анімація класна,тематичні вечірки,кожний вечір щось нове,запамяталися акробати було супер,вогняне шою. Так я к в мене "танцор-діско"  то міні-діско це було улюблене наше шоу :-).

Сайна,турецька баня,тренажерний зал все працює,wi-fi найкраще ловить тільки в холі.

Пляж - галька, для мене це добре (мені досить піску після Болгарії він був в нас кругом), вхід в море мілкий якраз для діток,ще вхід в море є з пірсу.

1 лінія

Лежаків  вистачало завжди.

Ну здається все,що хотіла написати,тепер фото

Вид з номера:

номер (сфоткала тільки ліжко :-)

і т.д.

Тепер інший готель Hedef Resort & SPA 5* знову Аланья НІКОЛИ чуєте НІКОЛИ не їдьте в цей готель навіть безкоштовно!!!! Готель жахливий просто нереально жахливий, яких 5 зірок там -0. Ми їхали по Бінго і попали туди, це добре що тоді ми ще були без дитинки.

Готель великий, територія маленька,вся суха, все згоріла тільки ящірки лазять по посохлих пальмах.Номера майже ніколи не прибирають, або приходять прибирати в обід,коли ти вномері,білизна має такий вигляд як у нас у вагонах. Басейни ніколи не чистять таке враження,що наливають тільки хлорку,вона страшенно смердить. Є критий басейн я пішла подивитися і була в шоці, запах сирості,грибка і хлоркиі люди там сидять. 

Харчування просто жахливе,жарений оселедець - правда смачно???? жахливий фасд-фуд,зелені апельсини за якими черга,скисле вино.

Тренажерний зал працює тільки велодоріжка все інше стоїть для інтерєру.В спа взагалі бажання іти не було.

Пляж - це не пісок це глина, входу в море як тако немає,лежаків не вистачає,той самий жахливий фасд-фуд на пляжі. Я вже чекала коли ми поїдемо додому.

Фото навіть шукати не хочу,добре,що їхали на екскурсії і це трошки прикрасило враження.

Ще один готель Delphin Botanik Hotel 5* та сама Аланья,були там в далекому 2006,великий і гарний готель, свіжовижаті соки,якісний алкоголь, прибирання,обслуговування ,готель супер але і не дешевий. 

Чекаю на Ваші відгуки!

 

 

 

 

Темы: Відпочинок і подорожі


Теги: отдых с детьми, отдых на море, турция, отель

19 комментариев

  • ira_28 24 марта 2016, 17:16

    Були цієї осені теж в Аланії в Упопії Волд. Готель дуже сподобався. велика території. Але не знаю, чи вам підійде з дитинкою: до моря далеченько (на ліфті спускатись, загалом хв 7 йти) + це крайня точка Аланіі, іхати з аеропорту десь 2,5-3 години, можливо донечці буде важко витримати таку дорогу. Це єдині мінуси і то, повторюсь, якщо з дитиною, хоча прогулянка до моря, не такий вже і мінус. Є дитячий басейн, дитяче харчування з різними кашками, супчиками. Можете почитати відгуки про цей отель, він дуже сімейний, дуже багато відпочиваючих з діткими)

  • 2 комментария
  • milka777 24 марта 2016, 17:23

    вже дивлюся :-)

  • Iulchik 25 марта 2016, 09:02

    +++ Також відпочивали в цьому готелі, сподобається людям які люблять прогулянки, територія красива, все чисто, велика кількість бассейнів. Готель великий, людей багато, але завдяки величезній території, ти цього зовсім не відчуваєш.

  • milka777 25 марта 2016, 09:10

    Дякую, мені також сподобався, підбиваю чоловіка :-)

  • natasha82 24 марта 2016, 17:22

    доброго дня. а скажіть будь-ласка,на яку суму в цьому році можна полетіти в Туреччину? ми ще не пичинали придивлятися,ну хоча б орієнтуватися дорого чині. дякую

  • milka777 24 марта 2016, 17:26

    Добрий день,зовсім не дорого, цей готель,що хоче чоловік пропонують за 870 дол зі знижкою заїзд 10 травня, за цей самий ми заплатили 3600 в липні за 3-х.

  • milka777 24 марта 2016, 17:26

    11 ночей

  • polina2311 24 марта 2016, 17:37

    блин,посмотрела фотку где номер с кроватью,и поняла что я пошлячка)))

  • milka777 24 марта 2016, 17:39

    я тільки зараз додивилася :-)

  • Odessitka_2016 24 марта 2016, 18:19

    Я предпочитаю в Турцию лететь в Кемер,Белек.В сентябре были в Маритим Пайн Бич для детей супер,отличнейший семейный отель.Но по цене он жалеко не 860(((Нас четверо и хорошая пятерка в этом году очень даже не дешево(

  • Комментарий удалён

  • 1 комментарий
  • Комментарий удалён

  • Комментарий удалён

  • SmirnovaNata 24 марта 2016, 19:29

    +++

  • Комментарий удалён

  • zueva 24 марта 2016, 21:19

    Обоже, не стащайте народ :) Терракты в Стамбуле и Анкаре, как и в других странах. Близость к Сирии вообще не имеет отношения к террактам.

  • Minelli 24 марта 2016, 19:49

    Очень понравился отель Лимак Атлантис в Белеке https://www.tury.ru/hotel/id/10853-turkey-belek-limak-atlantis-hotel-resort-5 Именно семейный отдых много развлечений, корты, боулинг, горки, джакузи. Он как бы весь утопает в зелени и стоит на воде. Дети были в восторге от аниматоров.

  • milka777 24 марта 2016, 20:04

    класний готель,дякую

  • Asilisa 24 марта 2016, 20:27

    Понравился отель Старлайт Сиде Турция (Starlight Convention & Spa 5*)
    Огромная красивая территория, много разных развлечений для деток и для взрослых.

  • Masun4uk 24 марта 2016, 20:53

    http://catamaranhotel.com.tr/en/pool-beach В минулому році там відпочивали.Сподобалось.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Клуб