Чистят ли монстры зубы? вид Вилли Винки

Книга чудово підійде на вік 2+  Я вже нам намагаюсь не купувати такі "малишкові" книжки, але ці ілюстрації мене підкорили і я не втрималась, щоб не взяти книгу.

Дуже простенька розповідь для маленьких бунтарів, які не люблять чистити зуби і бояться стоматологів. 

Малюнків безліч і вони великі і неймовірні, тексту мінімум і він весь такий веселий і стрибаючий! 

Але у нас Роберт якось не зацікавився книгою, хоча чистити зуби він обожнює і я сподівалась, що книга його зацікавить, але сталося не так, як гадалося..

Туся, здесь гномики есть, как же так, что у тебя еще нету этой книги? :joy::joy::joy::joy: а они такие милые и забавные...мммми...:heart_eyes:

Моя думка, що ціна на книгу трохи завищена, бо кількість стр невелика, це не є якась фундаментальна і насичена на події книга, але якщо ви такі ж падкі на гарні малюнки люди, як я і якщо вам актуальна проблема із чищенням зубів і походом до стоматолога, то ви оціните цю книгу! 

11 комментариев

  • katrina84 19 марта 2019, 17:23

    Спасибо за обзор, интересная книжечка:grinning:

  • natasha_kb 19 марта 2019, 21:00

    Будь ласка, рада, що була корисною)

  • valusenka 19 марта 2019, 18:38

    Дуже класна книжечка! Звертала на неї увагу раніше, але детально не розглядала. Дякую за огляд! Тепер треба придивитись до покупки :joy:

  • natasha_kb 19 марта 2019, 21:03

    По знижці я її брала, то цей факт гріє мені душу :smile: бо по повній ціні я навряд чи взяла б її, хоча було багато і інших цікавих книг, про Мортіну і про кумедного дракона, вот зараз думаю, чи на прогалала я з нею :smirk: бо малий на зацікавився

  • valusenka 19 марта 2019, 21:24

    Тільки знижки нас і рятують :wink:

  • de_la_Fere 19 марта 2019, 21:45

    Гномики :joy:,они и правда тут очень славные!
    У нас как - то вопрос по чистке зубов не стоит. Никогда не спорил ,чистит как приучила ,вот и не смотрела в сторону этой книги. Немного жаль, что выростаем из таких классных книг!

  • de_la_Fere 19 марта 2019, 21:46

    Монстр - миляга :heart_eyes:

  • natasha_kb 20 марта 2019, 09:12

    У нас тоже зубы чистятся без вопросов, даже фанатичность есть :grin: ему паста пришлась по вкусу и он ее любить кушать, потому носится с пастой и щеткой, приходится прятать хорошенько :joy: потому надеялась что книга, в которой чистят зубы ему понравится, но не тут то было..
    Монстр и гномы действительно милые и забавные, а вот девочка такая шкодная, угораю с нее

  • Agness 20 марта 2019, 07:01

    Ой,яка прикольна книга)) а який зубік і як в середині класно- хатинка)) а текст стрибучий,наш улюблений ,особливо буква" Аааааа" бо тільки її і знає :joy:

  • natasha_kb 20 марта 2019, 09:14

    Книга забавна, але звісно не мастхев :blush: і на ваш вік гарно підійшла б, мені шкода, що вже багато гарних книг нам стають неактуальними

  • Naomy 21 марта 2019, 00:35

    Классная книга, Нат!
    И, да, реально жалко, что дети выроствют из целой кучи малышковых книг.
    Недавно думалось, вот, что мы будем делать тут лет через пять, когда такие книги наши детки совсем перерастает? Нас же просто поломает от белой зависти к мамам малявок! :smiley:

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Клуб