Укрпошта - дублювання номерів посилок

 

Уже не вперше стикаюся з такою проблемою - відправляю посилку, приходжу до дому, дивлюсь відслідкування через сайт укрпошти, а там пише, що відправлення за даним номером (пару днів тому або місяць тому) вручене адресату особисто або знаходиться на такому-то відділенні. Через день-два в системі появляється шлях і моєї посилки, але перший шлях чужої посилки за таким самим номером не пропадає. Що це за збої? У кого таке буває? Раніше чула, що номери посилок виготовляються в єдиному екземплярі... то як таке може бути...? Посилки то доходять без проблем, але покупці хвилюються. Та і мені неприємні такі ситуації...


Теги: укрпочта

7 комментариев

  • Viktoriya_First 11 марта 2016, 18:46

    было у нас такое. Чуть не инфаркт не хватил, когда узнала, что мою посылку уже кто-то получил неделю назад. Разобрались потом, но осадок остался. На почте не захотели объяснять, откуда дубль номеров.

  • NaTaDuShka 11 марта 2016, 18:51

    Мені на пошті про дубль номерів навіть не відповідають - відморожуються, наче ніхто нічого не почув... А один раз сказали, що вони до сайту ніякого відношення не мають і не знають що там і де робиться

  • Marischka 11 марта 2016, 20:30

    Может такое быть. Мне девочка прислала номер посылки, а она в Киеве два дня тому доставлена. Потом поняли, что номер просто продублирован. И посылка таки пришла с тем номером, что мне писала продавец)

  • NaTaDuShka 11 марта 2016, 20:53

    Всі мої посилки покупці також отримали. Але хвилювання з"являється кожного разу, як таке відбувається =(

  • Nataliykom 11 марта 2016, 23:17

    Мне в субботу выслали посылку, прислали номер, захожу, смотрю - получена в Ирпене в феврале, продавец говорит, что отправила и дали этот номер.. Конец счастливый - вчера зашла на почту и получила посылку.

  • Viktoriya_First 12 марта 2016, 11:33

    Девочки, делаем выводы- цифр на всех не хватает, пора придумывать новые))

  • NaTaDuShka 12 марта 2016, 11:49

    Та тут така ситуація, що нових цифр також мало - викристовують старі :-) по другому кругу

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Клуб