Новинка від Smart Games Білосніжка

Донечка шалений фанат принцес Діснея, у нас майже усе з принцесами і принцеси усюди,тому ми просто не могли пройти повз цієї новинки. Скажу відверто, що я шукала її досить довго. Ще весною побачила її в каталозі, який був в іншій грі, але де б я про неї не запитувала -  ніхто про неї не чув(

Яким було моє здивування, коли в листопаді я нарешті знайшла в одному з магазинів іграшок. Вирішила подарувати доні на Миколая. Так і сталось, але повернусь до огляду самої гри)

Гра в досить стандартній коробці з уже звичним дизайном

Всередині коробки були хатинка ( яка служить полем для гри), 7гномів, Білосніжка, зла мачуха, книжка, де в картинках описано казочку, книжечку із завданнями, правила гри і звісно буклетик з усіма іграми цієї фірми.

Завдання діляться на два типи:

1.Частина віконечок , а іноді двері закриті і потрібно віднайти, де саме має бути який герой. Кожне наступне завдання складніше від попереднього, але з допомогою відказок їх легко розставити.Загалом таких завдань 24.

2. Наших героїв потрібно просто розставити у хатинці,  використовуючі різноманітні підказки. Цього разу вони вже не ховаються за віконцями, а ми з середини їх розставляємо. Завдань також 24.

Ось один з прикладів завдань першого типу і його розв'язання

Загалом гра нам сподобалась, єдиним недоліком для мене стало те, що, на жаль, не всі герої ідеально фіксуються в хатинці і іноді випадають. Але незважаючи на цей недолік, гра нам дуже сподобалась.

Надіюсь мій огляд буде корисним)

Темы: Настольные игры для детей

2 комментария

  • Dimasikmoy 24 декабря 2018, 23:57

    Классная,а на какой возраст брали и справляеться ли малышка??у нас тоже много смарт геймс.незнаю нужна ли нам такая)))

  • kashybez 25 декабря 2018, 08:59

    доні зараз 4.8 років, то всі завдання сама розв'язує майже без помилок. Підозрюю, що скоро вона нам набридне. Думаю її оптимально брати на 4роки

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Клуб