Найкращі історії для відпочинку. Літо. Битва сезонів.

Літо... Для дітей це в першу чергу канікули, відпочинок, яскраві враження та пригоди. Цього року мій дворічний синок вперше побував на морі і воно його дуже вразило, особливо великі хвилі під час шторму приводили у надзвичайний захват. Навіть зараз, якщо ми десь читаємо про море, бачимо на малюнку та інше, син підкреслює, що це море і він там був)

У видавництва Країна Мрій є чудова серія дивовижних та найкращих історій. Ми маємо 3 книги з серії: Найкращі історії про тварин (почали читати ще не було 2 років), Найкращі історії для відпочинку (читаємо з 2,5 років), Дивовижні історії для хлопчиків (на перспективу).

Хочу детальніше зупинитися на книзі “Найкраща історія для відпочинку”. Вона складається з 8 історій, які розмістилися на 352 сторінках. Ілюстрації на кожному розвороті.

Перше оповідання "Мiське мішені i сiльське мішенню" розповідає про двоюрідних братів мишенят, один з яких проживає в селі, а інший у місті. Спочатку міське мишеня приїжджає в гості у село, де йому все не так — їжа проста, ліжко жорстке... Потім сільське мишеня їде у місто, де спочатку його вражає особняк, його оздоблення, багато різноманітної їжі, але коли їх мало не з'їдає кіт, він хоче повернутися додому. Кожне із мишенят приходить до думки, що дома краще)

Друге оповідання "Персi та пiраті" розповідає про хлопчика Персі, у якого під час рибалки потонув човен та його підібрав піратський корабель. Капітан корабля був безпощадний, навіть не членів своєї команди  - згодовував їх акулам. Персі вдалося перехитрити старого пірата та забрати скарб.

Третє оповідання "Сонце i вiтер" представляє собою замальовку на тему сильнішого та могутнішого. Сонце та вітер між собою як завжди сперечаються і вирішують, що буде визнаний найсильнішим той, хто змусить чоловіка зняти пальто) 

Четверте оповідання "Русалонька-танцiвніця" нагадує казку про Русалоньку Арієль тільки трохи з іншим закінченням. Русалонька Кораля обожнює музику та хоче танцювати. Нептун дарує їй тимчасово ноги. Під час танців вона закохується в моряка Дена. Коли постає перед вибором хвіст чи ноги, то закохані вибирають хвіст та продовжують танцювати тільки тепер під водою)

П'яте оповідання "Втеча з родео" розповідає про ковбоя, який врятував дітей, наздогнавши візок, який стрімголов везли коні-втікачі. 

Шосте оповідання "Привид на ярмарку" розповідає про хлопчика Джейка, який допоміг маленькому нестрашному привиду. Останнього ніхто не боявся, інспектор Привидів перевіривши його про страхомеру визнав не страшним і його хотіли звільнити. Хлопчик допоміг привиду стати страшним, не тільки повернути робота, а стати найкращим атракціоном на ярмарці!

Сьоме оповідання "Вiтер у вербах" — це знаменита казка англійського письменника Кеннета Грема. Історія про пригоди Крота і його друзів Ондатра, Видри, Борсука і Жаби — гонки, сутички, втеча з в'язниці та інше.

Восьме оповідання "Сон лiтньої ночi" комедія Вільяма Шекспіра.

Історії розраховані на різний вік дітей. Син у свої 2,10 із задоволенням слухає про «Сонце та вітер» (найулюбленіша), мишенят та привида.

15 комментариев

  • Ulyana 9 октября 2018, 20:31 1

    Я очень люблю эти сборники, сыну пираты конечно, роботы, привидения, классные истории и поучительные и смешные и философские. У Вас так красиво все оформлено, в последнее время мне стыдно за совй красный пледик и зеленый ковёр :grin:

  • nastojashaja 10 октября 2018, 11:18

    Честно признаюсь, что старалась для конкурса сделать обзоры в оформлении, обзоры девочек стимулировали) У меня немного отфотканых книг для обзоров без красивого фона.

  • Listra 9 октября 2018, 20:35 1

    Дякую, я дуже люблю цю серію, приємно зустріти однодумців

  • nastojashaja 10 октября 2018, 11:18 1

    В КК обов'язково знайдуться однодумці)

  • Oksana_Kh 9 октября 2018, 21:16 1

    Дуже красивий огляд! Ми теж любимо цю серію, але з донею ще не читали)) А з синлм читали багато-багато разів))

  • nastojashaja 10 октября 2018, 11:22

    Я не планувала з сином читати книги з даної серії раніше 3 років. В минулому році, коли переставляла книги син побачив Найкращі історії про тварин та захотів її подивитися, я думала просто погортає і все, а він попросив почитати. Ми довго читали тільки 2 оповідання про Леопарда і барабан, про Жирафа та Носорога, інші оповідання почав слухати вже десь 2,3 роки.

  • Profesora 9 октября 2018, 21:46 1

    Дякую, що саме цю книгу. Така вона абсолютно літньо-дитяча, ідеальна книга для літніх вечорів.

  • nastojashaja 10 октября 2018, 11:22

    Згодна, що це прекрасна книга саме для літнього періоду!

  • de_la_Fere 9 октября 2018, 23:52 1

    Спасибо ,что показали эту книгу! У нас Дивовижні історії для хлопчиків , из очень любимых. Как - то я хотела найти и такую как у Вас ,но наткнулась в Гугле на наш ,Кашалотский обзор ,что её днем с огнём не найти. Несбыточные хотелки мне порядком надоели, ну я и бросила поиск ,фактически его не начав. А Вы так прекрасно ,так подробно показали эту замечательную книгу ,что я понимаю ,что искать ее нужно!
    Ну и выскажу мой восторг ,по поводу красивейшего ,очень летнего оформления!

  • nastojashaja 10 октября 2018, 11:24

    Честно признаюсь, что именно за данной книгой не охотилась. Покупка была случайной и спонтанной. После того как сын проникся историями о животных, я решила посмотреть на ОЛХ другие книг из серии и на глаза попалась про отдых)

  • natasha_kb 10 октября 2018, 12:07 1

    Дуже теплий і затишний літній огляд! Чудова книга і прекрасно написано!
    Діти такі, пам'ятають найбільш сильні враження від моря, такі як хвилі...
    У нас теж є такий досвід, правда сумний трохи.... Коли ми в Іллічівську відпочивали і пройшлася така хвиля, від якої довелося всім на пляжі тікати. Старшому тоді було близько 5років, а малому 8міс., То старший ту хвилю нам згадує досі, згадує як самий перший почав від неї тікати, в той час як ми застили на місці, не розуміючи що коїться. Інстинкт самозбереження у нього гарно спрацював, краще ніж у дорослих :joy: на щастя тоді ніхто не постраждав, окрім телефонів і фотоапаратів усіх відвідувачів пляжу, ремонтні кіоски мали тоді роботу :joy:

  • nastojashaja 10 октября 2018, 12:50

    У нас море штормило 3 дні. Ми коли вже зранку приїздили на море, то вже були гарні великі хвилі, тому вони сина не налякали, а зацікавила) Людей на пляжі було мало, ми з чоловіком із задоволенням купалися, а син із радісним верешанням бігав то від хвиль, то за ними)

  • Karolina 10 октября 2018, 12:08 1

    красивые фото..и книжка супер) не видела такую..спасибо

  • nastojashaja 10 октября 2018, 12:47

    вам спасибо, что зашли)

  • Kukuzya 11 октября 2018, 09:44

    Чудовий огляд :gift_heart: Моїм хлопчикам поки-що "історії для хлопчиків" не пішли, але мені особисто ці збірки дуже до вподоби)

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Клуб