Наші любимки, конкурс LOL

Ви запитаєте - як же вони з'явилися в нашій родині? Доня попросила купити їй Лол, ну мама і купила, зайшла в дитячий магазин, запитала ЛОЛ оригінал, вже вдома дізналась що є улюбленці Лол і я купила саме його! Це був милий зайчик))

На наступне свято купила також Лол улюбленці - ну дуже вони мамі сподобались, зайшла в магазин, там залишися один єдиний останній шар - о диво, він виявився золотим..)) попались мімімішні песик та котик☺☺:kissing_heart: Наступного разу донька попросила саме ляльку Лол, адже уюбленцям необхідна гоподарка.. На цей раз я замовила через інтернет у посередика, при зустрчі вона дає мені шар, але я бачу що сумці в неї ще декілька кульок на наступну зустріч, прошу щоб дала вибрати - хвилину обираю, приходжу додому з нетерпінням, вже і мамі подобаються такі сюрпризи - відкриваємо золотий!!! Попалися дуже рідкісні - дві маленьки сестрички, доня в невеликому розпачі, вона все ще хоче саме велику ляльку!!!Скажу по секрету, десь через тиждень йшли на день народження до подружки, я їй теж купила Лол - знов золотий! Прямо якась золотоманія була, і донька казала, якщо будеш мені купляти - тільки не золотий!!!

 На день народження донечки вирішила купити останню серію - Лол в капсулі, щоб на цей раз не схибити. Донька дуже зраділа - відкриваємо, а там чудоя дуже здивувалась, і нарешті ми її дочекались ось вона наш красуня!!!

Мені до речі саме капсули Лол декодер сподобались найбільше, дуже цікаво знаходити розгадки лупою а також її відчиняти. На Новий рік ще хочемо придбати капсулу, подружку нашій дівчинці)))

Мушу зізнатися, мама і сама іноді грається з превеликим задоволенням, що і вам раджу))))))

Темы: Іграшки

4 комментария

  • Ksenya 30 сентября 2018, 23:02

    интересно так почитать

  • Ludmila86 30 сентября 2018, 23:17

    Спасибі приємно

  • LanaRus 30 сентября 2018, 23:14

    Чуть ли не единственный обзор, который мне понравился. И фото и текст

  • Ludmila86 30 сентября 2018, 23:17

    Спасибі, останні фото не хочуть перевертатися, завтра спробую ще)))

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Клуб