Відверта розмова про «ЦЕ»

Я думаю, багато батьків, у яких є син або донька, не раз замислювалися над тим, як все-таки почати ту саму відверту розмову :)

Ця тема сама по собі вводить в ступор, але на допомогу батькам приходить ця книга)

Чесно кажучи, коли вперше побачила цю книгу - вона викликала в мене змішані почуття, напевно, все ж таки через той ступор, про який я писала вище :) І така реакція саме через те, як саме діти сприймуть цю інформацію. Але даремно я сумнівалася, в книзі все дуже детально та грамотно описується, предствлено адекватні малюнки. Додаю декілька розворотів (в мене книга російською, але видається і українською мовою):

Ця книга допоможе налаштуватися на цю бесіду. Адже хто, як не ми, розповімо своєму чаду про важливі питання дорослого життя з позитивного і чесного боку?

Посібник розроблено в Інституті сексології та шлюбу в Барселоні, рецензовано і схвалено українськими педагогами, тому перейматися немає сенсу :)

Декілька слів про саму книгу: "Головні герої - Сергій і Марійка. Вони подорожують по сторінках разом зі своїми друзями. Діти в подробицях дізнаються про тіло чоловіка і жінки, їхні стосунки, статеву зрілость, народження дитини."

Я вважаю, що така книга повинна бути у всіх батьків - ніколи не знаєш, коли дитина може застати зненацька цим питаннячком :) Попереджений - значить озброєний!)

Формат: 26,5х27 см

Сторінок: 208

9 комментариев

  • Marys 1 сентября 2018, 22:42 1

    В мене чоловік спочатку скептично до книги ставився, прочитав і сам хлопцям дав) Ще й сказав :"Шкода, що мені таку в дитинстві не давали читати, скільки б дурних питань одразу пропало"

  • Zlatka_Ranok 2 сентября 2018, 00:25

    Як не дивно, але так думають більшість батьків :)

  • konnonnov1405 2 сентября 2018, 15:15 1

    Депутат ВР об этой книге
    https://www.youtube.com/watch?v=Dba39cLPRe8
    Согласна на 100%!!! Недопустимая книга для маленьких детей!!!

  • 1 комментарий
  • konnonnov1405 2 сентября 2018, 16:09

    Нет, я не читала ее, лишь пролистала...но наличие этих "редкостей", как и многое содержимое книги я бы не стала показывать своим детям. Думаю, есть книги, которые более скромно разъясняют и иллюстрируют эту очень интимную тему

  • Marys 2 сентября 2018, 16:52 4

    Понимаете, бредовое выступление депутата на которое Вы дали ссылку во многом ложно. Это не учебник для садиков и школ, это, вообще, официально не учебник, хотя в названии и есть фраза "перший підручник зі статевого виховання дитини". Это книга для родителей и детей (младшего и среднего школьного возраста), в нашей стране - во многом для родителей. На самом деле она очень грамотно построена и довольно скормна и тактична. А еще в ней есть важная тема о насилии. Увы, но почти все мои подруги (и я) знаем об этом не понаслышке, именно в детском возрасте (поездки в школу на автобусах и троллейбусах, постоянные лапанья, эксгибиционисты, после каждой встречи с этими больными мы чувствовали себя "грязными", об этом нельзя было говорить с взрослыми, это же не пестики-тычинки.
    Так что я считаю эту книгу очень полезной и нужной. И мне просто искренне жаль, что некомпетентное мнение малоизвестного депутата до сих пор цитируется и влияет на мнение других людей.
    А Вам желаю найти Вашу книгу, сейчас выбор действительно велик

  • Agness 2 сентября 2018, 22:50 2

    О,Марія,підтримую!! І справді , в наші часи не можна було говорити про " це"- це ж сором(( а скільки б дівчат і психо- емоційного,та навіть фізичного здоров' я було б врятовано((
    Я радію,що зараз до цього " доросли" навіть в церкві бабулі розмовляю про " це", що до 6 років дитина має мати уявлення про секс і про кордони свого тіла.

  • Комментарий удалён

  • Zabava_028 2 сентября 2018, 20:03 1

    "Не читал, но осуждаю" (с) :) Реакція багатьох. А насправді - чудова книга. З днькою читаємо за її бажанням, дуже цікаво й доступно.

  • petallena 15 сентября 2018, 00:22 1

    Мне попалась по очень хорошей цене-купила. Может не сразу покажу, но для себя, как ответить на разные вопросы шпора 100%.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Клуб