Розпочато передпродаж книжки-енциклопедії Пйотра Сохи «Бджоли»!

 З 25 серпня по 5 вересня включно ви маєте можливість зробити своїм дітям подарунок та придбати книжку за спеціальною передпродажною ціною 320 грн. (звичайна ціна 380 грн)

Щоб розкрити магію книжки «Бджоли», її варто взяти в руки, побачити реальний розмір (27,5 на 37,5 см), бо жодна фотографія не в змозі цього передати, зануритись у бджолине життя-буття від часів динозаврів і до сьогодні! Тут є все, що стосується бджіл: міфи та легенди, особливості їхньої життєдіяльності, процес створення меду, використання меду у побуті та косметології, особливості праці бджолярів у давнину і сьогодні, прогнози щодо того, що загрожує світові у разі зникнення бджіл, і ще багато-пребагато бджолиних фактів. Автор та ілюстратор Пйотр Соха створив книжку разом із вченим-біологом Войцехом Грайковським. Перевірені факти викладені доступно, цікаво, з безліччю кумедних ілюстрацій, які одночасно нагадують і постери, і аплікації, і сучасну інфографіку. Це не просто енциклопедія: читаючи її, ви мандруєте бджолиним всесвітом! Книжку надруковано на високоякісному папері, що відповідає всім вимогам Євросоюзу, і, хоч медом "Бджіл" не мащено, узявши це видання в руки, ви просто не зможете від нього відірватись!

Видання яскраве, піднімає настрій, розширює кругозір, тож воно стане чудовим подарунком для допитливої людини незалежно від віку!

Кількість примірників, які можна придбати за передпродажною ціною, обмежена!

Замовити книжку: http://chasmaistriv.com.ua/catalog/480/5309/

 

2 комментария

  • Комментарий удалён

  • Kibri 25 августа 2018, 11:46

    Где за 256 можно купить, подскажите, пожалуйста?

  • Комментарий удалён

  • Комментарий удалён

  • Kibri 25 августа 2018, 12:10

    Точно! Спасибо огромное!

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Клуб