Гаррі Поттер з ілюстраціями

Шановні книгомани! Звертаюсь за порадою. Я, схоже на те, стаю колекціонером дитячих книжок. Мої діти реально не встигають перечитати всю нашу бібліотеку :). Але я не можу втриматись від купівлі нових видань. Хочу придбати 3 частини Гаррі Поттера з ілюстраціями але у мене є сумніви.  А є життя після? Боюсь як би так не вийшло, що після цих книг всі інші будуть здаватись нецікавими і прісними. І друге питання: чи не завадять ілюстрації власній уяві? З нетерпінням чекаю на ваші думки.

13 комментариев

  • Julia_2014 6 июля 2018, 10:09

    Книги різні, одні казкові, інші навчальні, як можна порівнювати одні з іншими? Тим більше різних авторів. Я після Гаррі Поттера не перестала читати.
    А щодо ілюстрацій, то залежить від віку дитини, якщо читає книги "без картинок", то можна і без них.

  • vicky_k 6 июля 2018, 12:11

    Вік - майже 9, задумала на ДН подарунок. Читає добре, але за великі книги не береться, побоюється чомусь. В форматі коміксов поки що читає. Правда в школі читав якісь книжки про піратів, каже що сподобались пригоди. У мене в запасах лежать Том Сойер і за 80 днів кругом світу і Острів скарбів, але здається трохи зарано. Він захоче щоб я йому читала(.

  • miros_ya 6 июля 2018, 13:52 1

    То й читайте ВИ йому такі книги :)
    А для самостійного читання вибирайте тонші, трохи простіші.

  • de_la_Fere 6 июля 2018, 10:20 1

    Гарри безусловно меня потряс в свое время. Выход каждой книги я ждала с замиранием сердца в унисон со всеми остальными фанами мира ,но читать и не думала прекращать . Даже если он лучший ,это не значит ,что единственный.
    Образы Поттерианы настолько въелись в повседневность ,благодаря телевидению ,что уже давно стали аксиомой ,не обязательно ведь смотреть даже фильм ,доставно изображений повсюду. Не думаю ,что даже гениальный Кей, способен навязать свое виденье, ведь образы персонажей давно живут параллельно с нами.
    Кстати ,как человек прочитавший Поттера еще до фильмов ,до кастингов актеров ,могу сказать ,что мое личное представление не глобально отличалось от увиденного после.

  • Julia_2014 6 июля 2018, 10:35

    Про Поттера +++ крім останньої частини

  • vicky_k 6 июля 2018, 12:22

    Фільм ще не дивились.

  • Ann123 6 июля 2018, 13:16

    У меня 7-ми летка. Сама такими объемами пока не читает. Но ей прочитала по ее желанию первые четыре части гарри поттера на русском, потом три книги с иллюстациями на украинском, а сейчас только что дочитали 4-ю часть на планшете и наконец то уговорила переключится на другие книги. Остальные части сама не просит, потому как посмотрела фильмы и понимает что там уже не так весело. Мы очень любим прочитать книгу, а потом сравнить с фильмом или обсудить иллюстраци на тему, а себе не так представлял..
    А вообще у нас много книг и красивых и вполне обычных - в фаворе и те и те :)

  • miros_ya 6 июля 2018, 13:54 1

    і ми любимо почитати, а потім подивитися фільм або мультфільм по твору :)

  • Naomy 6 июля 2018, 15:14 1

    Не переживайте, врядли Вы бросите покупать другие книги после иллюстрированного Поттера!:joy:

  • vicky_k 6 июля 2018, 16:35

    Це вже напевно :)))

  • kreminska 6 июля 2018, 16:54 3

    Я думаю, автор ще й про те, що після такого рівня книг, не так то просто буде знайти щось вартісне... Після Достоєвського любовні романчики читати не будеш))) чи не буде у дитини після прочитання таких книг відторгнення інших?

  • vicky_k 6 июля 2018, 17:02 1

    Саме так! Відторгнення, напевно, не станеться, але перебірливість підвищиться :). Наприклад, є книжечки прекрасні про природу, спокійні, описові, хороших авторів, але після пригодницьких вони зовсім не котуються(. Тік і мульти після пексаровських і подібних сучасних - яскравих і динамічних, ніякі інші не катять. Всі нудні і повільні.

  • Listra 6 июля 2018, 16:59 1

    У моєї молодшої є всі кольоові видання Поттера, вона знає всі оті квідичі та розбирається у звірах) Але бібліотека від цього меншою не стала, скоро на книжках будемо сидіти, бо місця вільного в хаті не залишиться. Читання прісним не стає, є тільки страшенний брак часу з дорослішанням дитини. В 12 років в неї стільки активностей, що сама вона вже сильно засмучується, що не встигає, навіть, на канікулах.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Клуб