Наше читання до 1,7

Всім доброго дня!  Хочу розповісти вам про читання мого синочка Діми(зараз йому 1,7).Це мій перший пост в Книжковому клубі і взагалі на Кашалоті)Активне читання в нас почалося з 8 місяців і першою книгою стала "Чап-чалапу гусоньки"  від ВСЛ.  Читали ми її десь до року, точно,  кожного дня, ну і зараз іноді перечитуємо.Потім великою любов'ю став віммельбух "Великий автовіммельбух"  Артбукс.  Син зависав над ним по 100500 разів на день) Зараз йому вже цікаво прослідувать за історією якогось персонажу. В 1,2 хітом номер один стала книга Дж. Дональдс "Де моя мама?",  але через місяць ми її сховали,  бо сил наших не було вже читать її:dizzy_face:. Зараз теж часто читаємо.Також з року і до тепер  були прочитані такі книжечки від видавнцтва Ранок,  ПЕТ і ВСЛ. Всі вони сину дуже подобаються і читаються часто і до тепер. Ще дуже синочку подобалися книги "Гудуть мотори"  і "Мій перший словничок. У лісі"  і на фермі). Окремо їх не сфртографувала,  вони є на основному фото.

​​​​​​​ Ці книжечки почали читати в 1,6. Неймовірно гарні і мелодійні.  В мене,  коли їх отримала і прочитала, аж мурахи виступили,  так мені сподобалися!  Дуже їх рекомендую! Діма теж від них фанатіє) 

В 1,6 ще почали читать "Найкращий словник" Річарда Скаррі від Ранок. Ці сторінки найулюбленішіНу і з останнього,  що він читає кожен день від видавництва Мікко. В "Де ж мишеня?" звірятка грають у хованки,  а в "Невгамовне мишеня"  - звірятка мостилися спать у нірці і тут прийшло мишеня і просило посунуться,  і зірятка по одному випадали з нірки.  Дуже милі ілюстрації) Ось таке перше Дімине "читання":bookmark_tabs::closed_book::books:Дякую, що дочитали до кінця)

11 комментариев

  • Kycher9shka 24 июня 2018, 02:04

    У вас растет любитель машинок:))Отличная подборка! приходите ко мне на обзоры:))) у меня в основном книги про машинки;))
    Классная серия от Ранка про машины (у вас на фото экскаватор где,забыла как серия называется)(у нас тоже есть-), иллюстрации и стихи суперские:)
    И Микко конечно молодцы! Отличное соотношение цены и качества:)

  • Marinkasira 24 июня 2018, 09:13

    Да машины - это его любовь с младенчества) Ваши обзоры смотрю, спасибо:blush:

  • DLM87 24 июня 2018, 06:55

    Ооо, про машини така цікава

  • Ulyana 24 июня 2018, 09:03

    каждая книга отличная и по возрасту и по содержанию, обзор получился красивый, вы молодец

  • Marinkasira 24 июня 2018, 09:13

    Спасибо)

  • Iryna_pk 24 июня 2018, 09:35

    дуже цікаво було почитати, дякую. А в моєї донечки (1,8) гарно іде з перечисленого вами тільки про Карлхена, а от Де моя мама і Потяг Дрімотяг її практично не зачіпають.

  • Marinkasira 24 июня 2018, 10:39

    Потяг-дрімотяг пішов у нас рісля того як поїхали до бабусі, а біля неї недалеко залізниця. Ми кожен день ходили дивитись на поїзди)

  • Nescafe 24 июня 2018, 11:24 1

    Як приємно бачити нових люлей, з гарним смаком на книги))

  • valusenka 24 июня 2018, 13:28

    Гарні книжечки! Ми теж дуже любимо Невгамовне мишеня. Чап-чалапу гусоньки була хітом десь півроку)
    Підростає любителька машин :blush: і тварин)

  • nastojashaja 25 июня 2018, 17:18

    У вас дуже гарна підбірка книг для найменших. У нас книги "Де моя мама" була першою книгою не картонкою, з якою ми почали читання. З часом зявилися інші книги Дональдсон, які користуються у нас популярністю.

  • Kukuzya 26 июня 2018, 15:23

    Дуже гарні в Вас книжечки))) Пишіть ще :)

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Клуб