Читаємо влітку: Пеппі Довгапанчоха

Весела, пустотлива, самостійна  і просто найсильніша дівчинка в світі кличе поринути разом із нею в світ веселощів, свободи і дитинства!

Знайомтесь — Пеппі Довгапанчоха. З цією запальною дівчинкою ви можете пережити дивовижні пригоди, почути захоплюючі розповіді про далекі краї та про її рідного батька, який став справжнісінькім королем.

Повість «Пеппі Довгапанчоха сідає на корабель» — це продовження пригод рудої фантазерки та її друзів Томмі й Аніки. У цій частині ви дізнаєтесь як дивовижно Пеппі ходила по крамницях і до школи, як діти опинилися на безлюдному острові, як на віллу «Хованка» завітав високий гість та багато інших веселих речей!

Невгамовна Пеппі щодня вигадує нові розваги. Іноді вони видаються трохи зухвалими. Але всі в місті встигли переконатися, що в малої бешкетниці велике серце, й полюбили її. А коли Томмі й Аніка, друзі Пеппі, перехворіли на кір, їхня мама не вагаючись відпустила дітей із Пеппі в південні моря. Які ж веселі пригоди чекали на них!

 

При всій своїй дивній поведінці, Пеппі не така проста, як здається на перший погляд. В її вчинках багато легковажності, але і багато мудрості, багато наївності, але і безпосередності, доброти та справедливості. Вона не пов'язана ніякими моральними нормами: школою і вихованням. І при цьому залишається відважним, сильним та сміливим дівчиськом.

На власному прикладі вона вчить, що не все в житті йде за правилами, що завжди є привід посміхнутися і не треба занепадати духом, можна у всьому бачити гру, розвагу, та головне - привід для щастя, що б не трапилося...

 

Чудова історія для читання влітку, тим паче одразу серією! Я вважаю, що світова класика має місце бути :)

Тверда обкладинка, у змісті більш тексту, тому розвороти не надаю. 

І що не менш важливо - дуже приємна ціна :)

2 комментария

  • Innet55 14 июня 2018, 07:50

    Хорошая серия. Мы в Ашане покупали. Но мне не хватает ярких иллюстраций.

  • Zlatka_Ranok 14 июня 2018, 23:25

    да, согласна, именно эта серия не особо пестрит картинками, для более старшего возраста рассчитана :)

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Клуб