Декор для фотосесій і святкувань.

Всім привіт! Хочу поділитись таким собі лайфхаком стосовно декору.)) Багато-хто каже, що не має ідей для декорування,або ж і коштів на щось красиве, я вирішила поділитись своїм економ-варіантом створення відповідного настрою))  Оскільки я дуже люблю фотографувати свого синочка, і загалом все цікаве навколо, я задумуюсь, як би цікаво прикрасити місце для фотосесії, при цьому не витративши багато грошей. На цей день народження Артемка, про який я писала ось тут https://kashalot.com/club/post-1604419/?klumba_source=notify-club-comment  основна частина декору мені обійшлась до 50 гр. Все, що мені було потрібно- це креп-папір із канцтоварів відповідної кольорової гами, ножиці і степлер. Ну і драбина.)) Ось як з порізаних 5 сантиметрових полосок можна зробити щось цікаве))

 

 

Декор особисто для себе я поділяю на атмосферний і функціональний)) Якщо б я не додала флористичної сітки, не повирізала рибок, водоростей, не дала б фатину, це була б суто функціональна річ - просто для фотосесії, а так вийшло більше. А так вийшла атмосфера. 

Тому це фото- атмосферний декор, а наступне- функціональний. До атмосферного далекувато))

 

Це я робила зустріч випускників своєї школи в стилі "Голівудська вечірка". Знайшла на секонді багато червоного матеріалу, з нього зробила імпровізовану доріжку і "занавіси". Кріпила я їх на дугу від дитячого коврика Taf Toys)) думаю, будь яка дуга від килимка б підійшла, вони всі пружинисті, ях навіть легко на вікно причепити і вже на них нанизувати креп-папір. Цього літа буду робити Гавайську вечірку випускникам, вже закупила креп паперу салатових, рожевих та фіолетових тонів))

Ще гарно виглядають прості рамки)) я купила балончик золотистої фарби, знайшла рамки різних розмірів і зробила з них цілком пристойні props для фотосесії.

Згадаю ще щось, обов'язково напишу))

Успіхів вам, гарних ідей і позитиву! 

 

ПС: Так, щоб не виникало питань) мої учні знають, що я їх фото розміщаю в просторах нету і нічого не мають проти ;) 

 


Теги: декор, праздничный декор

13 комментариев

  • Eugenia_K 16 февраля 2016, 15:40 1

    Прикольно!

  • Lifeline 16 февраля 2016, 16:04

    дякую)

  • Dibrova 16 февраля 2016, 15:53

    А где вы такую цифру 2 взяли? Это вы сами делали, что там за основа? Я вот в метаниях, ищу цифру такую как раз, а времени мало самой делать.

  • 4 комментария
  • Dibrova 16 февраля 2016, 18:24

    Спасибо за ответы)

  • Manuncha 20 марта 2016, 01:17

    Посмотрите у меня, делаю циферки, спрашивайте)))

  • Dibrova 20 марта 2016, 07:24

    Спасибо,но мы уже отпраздновали без иферки)

  • Jasnaya 16 февраля 2016, 15:54

    Всё гениально и просто)) беру на заметку. Спасибо.

  • Lifeline 16 февраля 2016, 16:04

    дякую) рада, що комусь потрібно)

  • Semanta 16 февраля 2016, 16:07

    а мы цыфру из большого куска поролона вырезали ;)

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Клуб