Розгублений дім. Шукай і знаходь

Сьогодні хочу показати незвичайний вімельбух "Розгублений дім" дублінського ілюстратора Браяна Кроніна.

Ця книга про дідуся з двома онуками, які хотіли піти погуляти до парку, але для цього їм потрібно знайти безліч дідусевих розгублених речей: шкарпеток, взуття, окулярів і навіть його вставних зубів!

Чим незвичайна ця книга? Шукати доведеться в будинку, де багато кімнат різного кольору, і в кожній купа всіляких речей! Знадобиться неабияка уважність та кмітливість, щоб знайти необхідне!!!

Ось, погляньте:

В книзі 40 сторінок для розвитку у дітей уважності та кмітливості! Книга великого формату 24х32 см, має тверду обкладинку.  

 

 

4 комментария

  • miros_ya 21 мая 2018, 19:59

    Схоже неповнокольоровість зробила своє - книга не вразила нікого :))
    А як вживу враження?

  • Zlatka_Ranok 24 мая 2018, 00:04

    Дійсно, цей формат вімельбухів відмінний від того, до якого ми звикли, але він більш захоплюючий, ніж Вам здається :) Її цікавинка саме в тому, що ілюстрації однокольорові, і тому шукати предмети складніше, а тому цікавіше)

  • ircia_lviv 21 мая 2018, 21:29

    Бачила її на форумі, чесно, мене щось не вразила. Боюся, що книга "одноразова", вдруге дитині не буде цікаво читати, тому не брала. Хоча там представники видавництва хвалили, що в ній є виховний момент, щоб діти задумувалися, чому старенькі одні

  • Комментарий удалён

  • Zlatka_Ranok 24 мая 2018, 00:12

    На перший погляд книга дійсно може здатися трохи дивною :) Але ії однокольоровість – така-собі фішка. Це ускладнює пошук речей, а тому захоплює ще сильніше. До того ж, наймолодшим книга допоможе вивчати кольори – їх назви вказані в завданні до кожної кімнати ))

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Клуб