Гоблины. Королевство Гррим. Аст

На одну хотєлку менше стало)) завдяки Феї Мар'янці! :kiss:

Чудова, цікава книга з віконцями і рухомими елементами. Тема тролів, гобоініа і різних монстрів нам близька, все таки 2 хлопця ростуть :laughing: та й дивлюся, що й сама підсіла на це :joy: які там феї і ельфи, коли тут тааааакі гобліни :joy::joy::joy::joy:  ну це я жартую звісно, але книга цікава і мені теж))

 

19 комментариев

  • Oljabka 22 марта 2018, 17:24

    Ух ти. Книга суперова))) Вітаю!

  • natasha_kb 22 марта 2018, 17:40

    Дякую:blush:

  • de_la_Fere 22 марта 2018, 17:26

    Вот это красота ! Гоблины :grin:! Клад ,а не книга :wink:

  • natasha_kb 22 марта 2018, 17:40

    Да, согласна, клад настоящий :blush: феи не дремлят))

  • Katya_Solo 22 марта 2018, 17:34

    Крутотень!!! Ой ти ж знаєш що це і моя "тєма", різні троллі, гобліни, гноми і мені більше нічого не треба :) :) :)

  • natasha_kb 22 марта 2018, 17:39

    ГНОМИ!!!! Знаю :laughing:
    Просто я й сама до недавніх пір не знала про цю книгу, а коли захотіла її, то досить швидко вона в мене з'явилась. А те, що чекаю і дуууже хочу вже давно, ніяк в руки не йде... але я не здаюся, ми не здаємось!!! :sunglasses::blush:

  • Katya_Solo 22 марта 2018, 17:50

    здатися? це не про нас))) нічого нічого скоро до мене також надіюсь доїдуть якісь троллі чи гобліни)))

  • Nescafe 22 марта 2018, 20:09 1

    як ви швидко зустрілись))
    кожен раз дивуюсь, що фото зовсім по-іншому подає книгу) Тут дивлюсь книжечка як книжечка. А насправді вона ж широка, важка, яскрава, розгортається на цілий метр)) вивід такий: треба ходити дивитись у магазини на реальні книги))))

  • natasha_kb 23 марта 2018, 20:37

    Так, в магазинах треба розглядати в оба)))) можна кучу цікавого знайти) дякую ще раз!!!:kiss:

  • Kosmonatka 22 марта 2018, 21:08

    Ой, клаааас!) Такі вони страшні й милі одночасно)) А це твоя тема, чи Еріка?)
    А фігурки, фігурки - то звідки, Наталь? особливо перша.

  • 6 комментариев
  • Kosmonatka 25 марта 2018, 17:17

    " всі співчували мені і казали, що третя буде дівчинка ах як я злилась, словами не передати" - це про мене, але після пологів. До пологів саме по цій причині нікому не казала, щоб не нервуватись ще раніше. І такі самі відповіді на устах крутились.
    Як же добре, коли такі травмуючі моменти (бо травмуючі) можна обговорити і зрозуміти, що ти не одна така... І що інші не мають розказувати, маєш ти право на щастя чи ні. Бо ж на їх думку не маєш.
    Та ну їх.

  • natasha_kb 25 марта 2018, 17:44

    Це зараз ми сидимо і сміємось з цього всього, згадуємо..як було, а тоді хотілось дати в пику :joy: зараз ржу, згадала, в інстаграмі я підписана на Оксану Самойлову (дизайнерка) і дружина Джигана. У них зараз 3 доньки. І коли вона вагітна була другою дитиною, і ще не знали ким, то всі їй писали що сподіваються, що це хлопчик, потім вона розкрила карти в всі теж їй писали, що третій буде хлопчик. Тому що Джиган весь такий крутий, мужній, як же ж йому без пацана, тому всі їм сина бажали. І тут 3 вагітність, яку вони приховували стать дитини до самісінького кінця. І потім після народження написали, що третя доня, вот дивлюсь на її приклад і розумію, що незалежно хто ти, який в тебе статус, всіх це не обходить стороною. Всі розумаки співчувають і пишуть свої 5 копійок, а їх то просять??? Це брєд якийсь, лізти в чужу сім'ю зі своїми поглядами. Вірю, що і Оксані це так остогидлоч що стать приховували а мені зі сторони смішно з цього усього, які все таки люди бувають, і таких же ж багацько є. Після 3 доньки вже мало звучало, що 4 буде син :joy::joy::joy::joy:

  • Kosmonatka 25 марта 2018, 19:48

    нє, мене досі засмучує та дратує таке)
    Мало хто пророкує четвертого хлопчика їм, правда?))) Це ж треба)
    Я традиційно під час вагітності нікому нічого не розказую, лише перед фактом ставлю потім, і все. Традиційно ,чуєш)) Прям багатомама) Ну, двічі тобто.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Клуб