Книги з родзинкою від Еріка..Книжковий конкурс 2018. 6-10р.

Проба пера намбер ту) 

І  хоч я обіцяла в першій роботі бути лаконічною, але не зовсім вийшло, може в цій роботі вийде!?? А може й ні :joy::joy: уж вибачайте, як що що..

Мій старший читач - Ерік, який на даний момент читає тому що я його про це прошу, а не тому що сам дуже любить, але мене це цілком влаштовує). 8 років було, ходить у 2 клас, читає досить швидко і навіть запам'ятовує, про що читає :joy::joy::joy: так так, і це з однієї сторони смішно, а з іншої - не дуже :joy: була я на батьківських зборах, різного наслухалась :zipper_mouth: 

Я завжди Еріку кажу, що не потрібно поспішати читати, головне розуміти про що мова і потім могти переказати це. Тому читання вдома - це те саме навчання, що і в школі, тренування пам'яті, збагачення словникового запасу і вміння переказувати (яке ой як цінується вяителями!). Ну а про збагачення духовного світу взагалі мовчу, цього Ерік ще не розуміє, але то є справа часу :blush:

Книжкові смаки в нього трохи обмежені і я з цим постійно борюся. Йому подавай лише книги з гумором. Для прикладу - Щоденник кота вбивці (його найнайнайнай улюбленіших книга, і з його слів теж)) а ще про бестижого крота, який хотів накласти "купку" своєму винуватцю :joy::joy: цю книгу він теж частенько згадує і регоче. Та й взагалі туалетна тема - "наше все", ой, це жах жах :stuck_out_tongue_closed_eyes::scream: але цього в нього не відібрати. Вік такий, та й хлопчик, хоча не всі хлопці такі)) але кота-вбивцю показувати не будемо, а покажу вам одну із останніх придбаних книг, яку віднесу до категорії:

  • Моя нова книга - "Пригоди капітана Підштанька" вид. КМ-букс

Особисто я перша прочитала книгу і за 1 присіст, дуже швидко. 

Крупний шрифт (зручний для читання молодшим школярам) і багато малюнків. Є розвороти, де є комікси, також є цікаві сторінки - гра Фліп-О-Рама)

Сюжет книги неординарний із безліччю пригод! І хоч книга невелика, але хлопчакам впевнена, буде цікаво! 

Особисто для мене - це книга на 1р, та й для Еріка теж, він не має звички перечитувати по кілька разів книги. Але хочу сказати, що за цей 1р. ви отримаєте задоволення, не зникаючу посмішку на обличчі і місцями регіт. Так було зі мною))

Ерік книгу прочитав за 3дня, бо він читає тільки фіксовану к-ть сторінок в день (довго пояснювати чому так, просто повірте на слово), хоча і за 1 день міг це зробити, але не забуваємо, що є ще школа і уроки :neutral_face:

Весь сюжет розповідати не буду, бо якщо хтось захоче її придбати і прочитати, то буде не цікаво. Скажу тільки, що розповідь йде про 2 хлопчаків-друзів не розлий вода, які люблять писати комікси про капітана Підштанька. Один із них пише, інший - малює. А також є ще одна дійова особа - директор школи, де вони навчаються, який грає двояку роль у книзі, а чому так, зрозумієте, якщо прочитаєте. Сюжет цікавий, захопливий і з гумором. Що ще потрібно для розбишак? :smiley:

Книга не мастхев, але впевнена, що багатьом може бути цікавою. А от стосовно віку, ну не вмію я чітко визначати, на мою думку (не претендую на істинно привильну)  від 6р може бути цікавою і до 10(11)р. В книзі хлопці вчаться в 4 класі, але мій 2-клашка із задоволенням читав, тому все індивідуально. В книзі зустрічаються слова, які можуть комусь не сподобатись, але думаю багатьох слово "дупа" не сильно образить :joy: Ерік до мене прибіг саме з цим словом і зі словами: "Мамо, мамо, слухай, що тут пише. .. " і "дупа" викликала у нього прихований сміх. Тому вважаю, що це #нашакнига. 

Трохи затягнула, йдемо далі...

Наступна категорія:

  • Моя стара книга - "Mega энциклопедия для малышей" вид. Махаон

У мене нажаль практично не залишилось старих книг, тому показую цю, хоча вік у неї 3-6р. Але як на мене, це відносний вік, як і для багатьох книг.

Книга неймовірно достойна бути побаченою тут, серед книголюбів, можливо хтось її не бачив і не знає, тому показую, бо у нас вона займає певне місце на полиці, і в більшій мірі у Роберта, Еріку із неї не все цікаво, але є певні факти, які він читав з інтересом. 

Книга-картинка, негласний віммельбух і з цікавими малюнками і короткими фактами. І я би не сказала, що абсолютно всі ці факти розраховані виключно на дітей 3-6років, тут і для молодших школярів є багато цікавого, дивіться самі:

Наступна книгу, яку хочу показати, відноситься до категорії:

  • Моя позичена книга - "Велика книга чому?" вид. Махаон

У нас вдома енциклопедій не багато, тому я вирішила позичити саме цю, щоб придивитись до неї уважніше.

Книга однозначно і для молодшого і для середнього школяра. Неймовірно велика кількість різноманітних і цікавих фактів, навіть дорослому корисно "просвітитися":laughing::zipper_mouth: (це я про себе, якщо що...:joy:)

І знову парадокс, Роберт швидше оцінив їх ніж Ерік :joy: дуже довго гортав і роздивлявся, вот є у нього тяга до енциклопедій, може мені варто замислитись!?

А Ерік також у своєму репертуарі, запитав, чи дуже боляче буде, якщо такою грубою книгою дати комусь по голові :joy::joy::joy::joy: ні ні, ви не подумайте, він не є агресивною дитиною, просто він всюда шукає гумор :joy: та і в класі напевно клоун номер один, що мене геть не тішить :pensive: а книга, задумайтесь на хвилиночку, на 495стр :scream::fearful::joy: тому якщо вдарити, то можна метелик перед очима порахувати :joy:

Ну і знову, доходячи до кінця, а на кінець я залишила можливо саме смачненьке, ну принаймні для мене..:smiley: отож:

  • Моя зелена книга - "Самсон и Роберто. Неожиданное наследство" вид Азбука

Відповідаючи на питання, чому я купила цю книгу (а якщо бути більш точною, то 3 книги - повну серію), думаю багато хто здогадується, що в першу чергу мою увагу привернула назва. Це перша книга із іменем мого молодшого синочка, ну от як тут можна пройти повз, ім'я ж то нетипове і не часто зустрінеш героїв книги з цим іменем))) все інше мене не дуже цікавило, а даремно. Можу тільки сказати, що я напевно щасливиця, що вдається знаходити справжні скарби, бо ці книги саме такі і є! Ось це і є моє Вау-вау-вау!!!

А по якій смачній ціні я їх купила, то взагалі слів нема :blush:

Отож, перейдемо до книги. Прочитали лише зелену :joy: поки що..:laughing:

Розповідь про двух друзів - не розлийвода  (це вже якийсь фатум):joy::joy: ну щастить нам на це)) про кота Роберто (розумного, сміливого, "прєдпріімчівого" саме це слово краще його описує:laughing:, із чудовою життєвою позицією) та про собаку Самсона ( полохливого, вічно голодного і не завжди метикуватого), вони обоє доповнюють один одного! І про те, як Самсон отримав у спадок пансіонат від свого діда. Отож вони відправляються у путь і з надією на краще життя (до цього їх життя було дуже бідним і нудним). І саме там починається веселе життя. Про нові знайомства і нових друзів. Ну дуууже чудова і багатогранна книга!!! Я в дикому захопленні від неї! Чимось нагадує кота і пса з Простоквашино, є нотки звідти..

Еріку книга теж сподобалась, бо вона дійсно цікава і головне, що гумор в ній присутній. 

Ну ось мабуть і все... Час сказати: "Дякую за увагу, не поминайте лихом і до побачення!" Сподіваюсь, що показала вам щось цікавеньке :blush::kissing_heart:

40 комментариев

  • miros_ya 14 марта 2018, 18:16

    Ану-ка, ну-ка, що зараз пишуть про Самсона з Роберто?:)

  • 4 комментария
  • miros_ya 14 марта 2018, 20:58

    Не тут, а в книгах :)

  • Katya_Solo 14 марта 2018, 21:07

    ну відгуки не у книгах пишуть:grin:

  • miros_ya 14 марта 2018, 22:17 1

    Я ПРОДАЮ книги вже багато років - ось про що кажу. Зворотній зв’язок з покупцями був і тоді :)
    Цікаво було, що скаже про цей тодішній хіт продажів (як і вся серія я осені прикольна я книга), нове покоління :))

  • Oksana_Kh 14 марта 2018, 18:21

    Клас! Прочитала на одному подиху))) дякую за такий яскравий другий огляд))) бажаю успіху!

  • natasha_kb 14 марта 2018, 18:27

    Гарно дякую! :kissing_heart:

  • Annaki 14 марта 2018, 18:24 1

    Круті книги:heart_eyes: тепер і собі хочу ту енциклопедію "у віці".

  • 6 комментариев
  • Annaki 14 марта 2018, 21:21

    Хто ж знав що там така крутотень:grin: якщо побачите для малюків, то буду вдячна за лінк:) за 6-9 написала вжена олх

  • Oksana_Kh 14 марта 2018, 21:44

    Я ходила розгортки на лабіринт дивитись)))

  • miros_ya 15 марта 2018, 08:36

    Схожа на все в одному з серії Твоя перша енциклопедія, правда?

  • Julia2326 14 марта 2018, 18:58

    Дуже чекала саме на ваш огляд у цiй категор ii!!☺знала, що побачу щось цiкавеньке!!:blush:старшi дiти у нас однолiтки, тож усi книжечки взяла на замiтку!!дякую!like!!

  • natasha_kb 14 марта 2018, 20:00

    Дякую! :blush: Підштанька і Самсон і Роберто він оцінив, енциклопедії середньо. Але енциклопедії можуть у школі знадобитись, тому тримаю 1 із цих і можливо ще якусь прикупити)

  • julpankova 14 марта 2018, 19:07

    Обнадежили вы меня насчет "кота вбиіці", сын кинул в закладки, значит будет выкупать )

  • natasha_kb 14 марта 2018, 20:01

    А я все жду не дождусь продолжение кота-убийцы на украинском

  • Nescafe 14 марта 2018, 19:08 1

    Ще один прекрасний огляд)) я так зрозуміла,що ти коротко писати,то не для тебе)))
    Я дуже рада,що для діток 7-8років, випускають такі веселі книги, бо раніше думала, що школярам уже все без картинок, скучне і серйозне))
    Лайк))❤❤❤

  • natasha_kb 14 марта 2018, 20:05

    Не для мене, однозначно :joy::joy::joy:
    Я Еріку шукаю якраз таки книги, які будуть йому цікаві, і малюнки в книгах це великий плюс. Без малюнків то вже на трохи старших школярів, а я Еріку от зараз давала читати (Робін Гуд, Мерлін від Ранка з іл. Вульфа), і не можу сказати, що ці книги тільки для менших. Ерік за 2 дня книгу читав і я бачила, що йому подобається і не виріс він з тих книг, тому це все відносно :blush:
    Дякую :kissing_heart:

  • Rosya 14 марта 2018, 20:35

    Гарна підбірочка.

  • Katya_Solo 14 марта 2018, 20:50

    Ну Наталі ну що я можу сказати тільки одне: Ну чому у тебе не три дитини?:joy::joy::joy:
    Ти знаєш як подарувати задоволення, я такий оргазм кожного разу отримую від твоїх оглядів:blush: А по ділу то супер-пупер і велика розумашечка. Люблю тебе:wink::kissing_heart:

  • natasha_kb 14 марта 2018, 23:08

    Це все взаємно!!! :kiss::kiss::kiss:
    Дякую люба, дуууже приємно! :kissing_heart: Всі чекаємо твій сногсшибатєльний огляд :heart:

  • JuliaAmalia 14 марта 2018, 20:52

    Блин( я половину книг вижу впервые:see_no_evil:а фон какой, очень вкусные фото:thumbsup::muscle:ловите лайк

  • natasha_kb 14 марта 2018, 23:14

    Спасибо! Всегда вдохновлялась твоими декорациями :blush:

  • Antyk 14 марта 2018, 21:32

    Класні книжечки та фото! Дякую) Особливо зацікавила Мега енциклопедія.

  • natasha_kb 14 марта 2018, 23:15

    Дякую! Книга "по наслєдству" як то кажуть))

  • Ulyana 14 марта 2018, 21:57 5

    я не про книги скажу тут все класс, ты по хорошему сумасшедшая, энергичная и заводная, мама двух и сколько вдохновения у тебя - читать, добывать, обзорить, такие красивые креативные делать подборки, но главное ты очень позитивная, такая батарейка добрая, класс пиши еще и хоти еще, неугомонная Наташка

  • natasha_kb 14 марта 2018, 23:18

    Уля, вот спасибо тебе за такие теплые слова, ты меня прям засмущала :flushed:
    Батарейка у меня включилась здесь в КК, когда вокруг столько интересных, позитивных, интелегентных людей, так и тянеться душа к вам )) и хочется соответствовать):kiss::kissing_heart:

  • Alisande 15 марта 2018, 00:11 1

    Класні книжечки, класні фото! Я дуже тішуся, коли видаються книжечки з гумором на молодший шкільний вік, бо ж так хочеться, щоб всі діти переконалися, что читати - це весело :)
    У нас теж такий Самсон і Роберто (з ілюстраціями Воронцова), а зараз видають їх з ілюстраціями Шадріної, і вони зразу стали якісь нилі на вигляд. Так що вся серія в старому оформленні - це класна знахідка :)

  • Netakaya 15 марта 2018, 01:01

    Ах, Натали! Ты никак не успокоишься)) но в этом-то и весь кайф! С удовольствием прочитала и налюбовалась красивыми фото) хочу теперь энциклопедию) а зачем? У меня их много... Но эта красивая) хочу))

  • nastojashaja 15 марта 2018, 13:04

    Як завжди чудовий огляд - яскравий, цікавий та веселий! Отримала велике задоволення!

  • Kukuzya 15 марта 2018, 14:04

    Знов зачиталася :) Дуже гарно написано. Беру на замітку книги на майбутнє. І, звичайно, :heartpulse:

  • de_la_Fere 15 марта 2018, 18:13

    Наконец то добралась, что бы внимательно прочитать Ваш обзор. Красивые ,сочные ,яркие фото я глянула еще вчера ,а вот прочувствовать удалось только сейчас. Я тоже купила Подштаника нам на вырост , но пока ждала ребенка от логопеда ,первый томик проглотила :joy:.
    Самсон и Роберто уже закреплены в вишлисте вместе с Додо :grin:, ну а Грушу, я уже Вам писала - заказала сразу.
    Спасибо Вам ,Наташа ,за Ваши невероятные обзоры , я очень много почерпнула у Вас ,за что Вам спасибище ! И да ,мы с Вами кстати тёзки :kissing_heart:

  • Marjna 18 марта 2018, 16:22

    Супер огляд!)

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Клуб