Читаємо разом з дітьми!

Катерина Кулик - “Малий довідник смачних порад”

“Або живеш у світі, повному всяких див, або з усієї сили доводиш, що їх не існує!”

Цитата, винесена на обкладинку книжки, але, тим не менш, варта того, щоб про неї казати знову і знову. Якщо хтось, судячи з назви, вирішить, що це книга має якесь відношення до смаколиків та їх рецептів - він буде неправий лише частково. Так, там немає рецептів в звичному для нас сенсі. Але там є дещо більш цінне. Рецепти справжнього щастя.

“Тут поправляють настрій зірки, які ненароком упали з неба...”

Книжечка для читання з малечею. Але, якщо ваша дитина вже вміє читати, вона тим більше отримає від неї море задоволення! Адже літери у цій книжці смачніші за пиріг! З перших сторінок маля порине в ожинове небо та аромат сливового пирога, зіткнеться із дивами. Книжка дуже атмосферна та насичена добротою. В ній ластівка читає газету, намальована хатка стає справжньою, а польове мишеня майструє собі крильця, аби літати.

“Коли щось маленьке зовні, це не означає, що воно маленьке всередині…”

Ця книжка про щастя, дружбу та солодкі сни. В ній хмарки схожі на шапочки морозива. Вона про оптимізм та чемність. Насичена добротою і увагою до оточуючих. Розповість малюкам про ціну таємничості та про справжні чари. Вона цілком може стати першою книгою, прочитаною малечею самостійно! Погодьтеся, дуже важливо, аби це була найкраща книжка, що відкриє малюкові справжній чарівний світ! Коротенькі замальовки зручні для самостійного прочитання. Дитина не буде втомлюватися. Кожна оповідка завершується гарною думкою. Кожна з них, цих думок, варта окремого обговорення з дитиною. Вам буде що обміркувати після прочитання.

“Дорослий бачить те, що хоче побачити, а дитина бачить усе, як є…”

Ця книжка дуже ароматна, різнобарвна, а ще смачна! Адже у ній є сирні пухтики, сливовий пиріг, суниці, запіканка та варення. Не дуже романтична, але корисна вівсянка. Ванільне морозиво, кульбабовий мед і булочки з корицею. Але більш за все мене вразили сухарці з осіннім сонцем. Нізащо не здогадаєтеся, чим вони пахнуть!

“Найкращі ліки - це стиглі суниці та дружні обіймасики…”

Вона може стати справжнім довідником маленької господині. Якщо захоче - книгою рецептів, або просто щоденником. Або дитина, смакуючи волошковий чи обліпиховий чай, зможе записувати в ній свої власні рецепти щастя!

Подарункове оформлення видання на дуже високому рівні і цілком виправдовує свою назву. (Завжди радію, коли дитячим книжкам приділяють аж таку увагу!) Різнокольорові сторінки, гарні малюнки та не менш колоритні листівки! Зворотній бік листівок містить квінтесенції оповідок та місце для власних записів малечі.

В усіх сенсах якісна дитяча література, рекомендую до читання з малечею!

10 комментариев

  • oksana_ms 7 марта 2018, 11:49

    а де ж фото розворотів?

  • Fantazerka 7 марта 2018, 12:34

    Прошу! :)

  • oksana_ms 7 марта 2018, 12:42

    дякую, гарно)

  • Oljla 7 марта 2018, 12:18

    гарний огляд і книга також!своїй доні я теж на днях придбала!))

  • Fantazerka 7 марта 2018, 12:35

    Переконана, Ви разом з малою отримаєте море задоволення!

  • Antyk 7 марта 2018, 13:59

    Класна! Додайте ще 3 книги та візьміть участь в конкурсі)

  • Fantazerka 7 марта 2018, 20:30

    Дякую, з конкурсами я пас. Паталогічно невезуча в цьому плані.

  • GlamKid 7 марта 2018, 14:01

    Вчера смотрела на нее в атб. А сегодня пошли в библиотеку и набрали кучу разных книг.

  • Fantazerka 7 марта 2018, 20:31

    Так, бібліотеки тепер не ті, що раніше. В них дійсно можна знайти купу всього цікавенького. Але, повірте, таку книжку краще мати в домашній бібліотеці!

  • GlamKid 7 марта 2018, 20:53 1

    Сейчас библиотека как целый мир. Даде для дошкольников есть комната, там можно оставлять детей, есть комната песочной терапии, всяких занятий и это все бесплатно.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Клуб