Щось новеньке) і супергерої

Покажу і розкажу про новеньке, що появилося на наших поличках) 

1. Кролячі історії. Фото не показуватиму, уже, мабуть, усі бачили. Напишу у двох словах свої враження. Усе супер: і текст, і ілюстрації. 

2. Теж нещодавно показували в КК, тому не повторюватимуся. Нам її подарували і перше, що я подумала, що син вже переріс її. Короткий текст, більше ілюстрацій. А ні. Йому дуже сподобалися казочки і перечитували їх вже безліч раз. Рекомендую. 

3. Довго хотіла її. Вона мені чимось нагадувала Мануеля і Діді, і я мала надію, що так воно і є. Але ні. Крім формату, нічого спільного. Історії довші, картинки не на кожній сторінці. Особливо, не подобається малому, що може бути 2 сторінки тексту, а після нього цілий розворот ілюстрації. Виходить, коли читаю, син запитує Хто це? Покажи мені... і тут ти перегортаєш сторінку, він 5 секунд дивиться, і вертаєшся назад( було б зручніше краще меншу картинку, але на тій же сторінці, де текст. Тим паче, там трапляється багато лісових звірів, малознайомих дитині. Коротко про історію: домашнього кота вигнали з дому і він опинився у лісі, де йому зустрічаються різні лісові мешканці.

4. А тепер покажу дещо новеньке. Принаймні мені в КК не траплялися на очі ці книги.Хороший словник для діток. Перша половина книги це розвороти з буквами і словами на них. Друга частина - це вправи. Дуже зручно, цікаво, яскраво. Рекомендую. Видавництво Ула. Від цього видавництва є ще інші книги для вивчення англійської, завдання з наліпками та інше. 5. І нарешті те, що я дуже хочу показати. По-перше, бо це та з рідкісних книг, яку купив тато. По-друге... дивіться самі. Син, як і більшість хлопчиків, одержимий супергероями. А тут таке) текст правда розрахований не зовсім на 4річних. Радше від років 6. Але я йому переказую. У книзі нема певної історії. Вона йде від імені бетмена й адресована його сину. Він ділиться інформацією про те, як він став бетменом і почав ловити злочинців. З чого складається його костюм і які його функції Транспорт бетмена Злочинці, з якими він боровся Словом, дуже рекомендую любителям супергероїв)))

20 комментариев

  • miros_ya 15 февраля 2018, 15:16

    Дякую!
    Особливо за Бетмена
    Вид-во планує цю серію продовжувати https://kmbooks.com.ua/catalog?series=Insight Legends

  • 2 комментария
  • Marge_Simpson 15 февраля 2018, 15:29

    Як мінімум, супермена і джокера)

  • Katya_Solo 15 февраля 2018, 15:57

    Тор вже є на сайті)

  • Marge_Simpson 15 февраля 2018, 16:30

    Тор нам не знайомий

  • Oksana_Kh 15 февраля 2018, 15:24

    Дякую за огляд))

  • Marge_Simpson 15 февраля 2018, 15:26

    А вам дякую, що не оминули його)

  • Malynka 15 февраля 2018, 15:55

    Де ви купували королячі історії?

  • Marge_Simpson 15 февраля 2018, 16:30

    Через Миросю)

  • Katya_Solo 15 февраля 2018, 15:56

    Дякую за огляд Бетмена, давно на нього приглядаюсь і вже була готова купити, але згадала що у мене малий навіть не знає хто такий Бетмен (нам 5,9) але я йому мультиків таких ще не показувала, і от думаю що певно вже буде актуально придбати, коли він буде в курсі цього всього))) чи просто її порозглядати також дуже цікаво?

  • 6 комментариев
  • Katya_Solo 15 февраля 2018, 17:31

    у нас в синочка найбільшим попитом користуються різні розвивалки і з наклейками, коли приношу йому книги від Ула з різними завданнями, то його аж клинить від радості))) а я дивлюсь і думаю боже як добре 20-30 грн., а радості то скільки :)

  • Marge_Simpson 15 февраля 2018, 18:47

    О, значить треба спробувати і завдання з наклейками від Ули. Я взагалі вперше про це видавництво почула. А де берете їх?

  • Katya_Solo 15 февраля 2018, 19:09

    все абсолютно все у Миросі)))

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Клуб