Казки-п'ятихвилинки на добраніч

Книжечка просто чудова. Цікаві історії для маленьких слухачів.Розрахована, напевно на 3+(оскільки історії не коротенькі),хоча у нас вона ще з 2 років. Яскраві,чарівні ілюстрації(фотографії вийшли темні).Обкладка тверда,сторінки глянцеві.В нас вона вже більше року-трішки порвалась(

Історії викладені на сторінках як з малюнкоми так і без них.Історія про песика,який за допомогою повітряної кульки знайшов собі друга.

Як черепашка навчила тигреня плавати, і вони разом помандрували на інший острів до друзів.Тигреня перестало боятися води.Не сподобалось, що черепашка це зробила обманом.Ми як читаємо, то пропускаємо цю частину.

Як білочка з лисичкою захотіли дізнатися що таке відпустка. І відпочивали на шезлонгах,і будували замки,і писали листи,і робили фото...все як у справжній відпустці. Трошки чудна,як на мене.

Про маленьке зайченя,яке хотіло побачити ще щось, окрім свого саду коло пагорба.І мама влаштувала подорож на повітряній кулі.Там зайченя побачило "великий світ" у який він вирушить коли подорослішає. Про двох друзів-борсучка і мишку. Мишка хоче допомогти своєму другові і відправляється на пошуки,втраченого борсучком, щастя.Але,нажаль, не знаходить його і повертається нізчим. Потім звірята розуміють,що щастя завжди було з ними, воно-це їх дружба.

 Про песика, що любив свою парасольку і не хотів ділитися нею.Однак зрозувів,що з друзями неймовірно весело і без парасольки.

Маленьке левинятко не могло навчитися рикати,як тато лев.Це його дуже засмучувало.Воно навіть навчилося кричати як мавпочка,як папуга,як слоник.І він зумів,коли повернувся тато лев - маленьке левення вже рикало,як справжній лев.

Маленьке ведмежа дуже чекало приходу бабусі.Тато ведмідь придумав цікаву гру і час пролетів непомітно.

 Як рибка-клоун та рибка-янгол дізналися,що увесь світ-це не тільки вода, а є ще земля.

 Про те,як мавпочці на носа всілась муха і вона насупилась.Це насуплення передавалось іншим звірятам,але вони впорались і знайшли вихід із становища.

 Про котика й песика,які розглядаючи хмаринки,фантазували на що ті схожі. Наш безстрашний песик,який розбравився з усіма монстрами-хмаринками,злякався маленького павучка).

10 комментариев

  • doodka 1 февраля 2018, 15:20

    У нас такая есть) она классная!!!!

  • Katerinayra 1 февраля 2018, 15:25

    Дякую за огляд)Дійсно гарна книжечка. Не продаєте?

  • Oksana1987snig 1 февраля 2018, 15:55

    та ні ще читаємо,навряд доживе до продажу вже є порваті сторінки

  • Vikkitorry 1 февраля 2018, 17:37

    у мене є в стані нової, вже виросли

  • Vikkitorry 2 февраля 2018, 15:37

    мою вже забрали

  • Комментарий удалён

  • E_l_e_n_a 1 февраля 2018, 16:01

    Любимая книга моего сына. Про "песика та кульку" дословно запомнил.

  • Oljabka 1 февраля 2018, 17:25

    І у нас вона в шафі в заначці. Ще не діставали. Але історії і ілюстрації досить таки милі.

  • Myroslava_FR 1 февраля 2018, 18:34

    А нам чомусь не пішла. Мабуть, більше не пішла мені ніж сину...

  • Marjna 1 февраля 2018, 20:23

    Нова моя хотілка тепер)

  • Antyk 2 февраля 2018, 08:51

    Гарнюня книжечка! В списку бажань)

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Клуб