Розпочато передпродаж книжки "Шахи для дітей"!

Розпочато передпродаж книжки "Шахи для дітей"!

З 31 січня по 10 лютого 2018 ви маєте можливість придбати книжку за акційною ціною!

Книжка вийде друком після 10 лютого!

Більше інформації за посиланням: http://chasmaistriv.com.ua/catalog/480/5211/

p.s. Перед тобою лежить посібник з освоєння захопливої гри «Шахи». Упродовж багатьох століть у різних країнах люди грають у цю гру. Спочатку вона використовувалась тільки для приємного проведення часу. Але згодом з’ясувалося, що шахи є також справжнім тренажером для розуму: вони розвивають пам’ять, увагу, логічне мислення, кмітливість. Інтерес до гри значно виріс у минулому сторіччі, коли почали проводити матчі на першість світу з шахів. Відтоді в різних країнах світу щорічно проводиться велика кількість шахових змагань. На сьогодні твої однолітки в Іспанії, Китаї, Німеччині, Росії, США, Туреччині та інших країнах вивчають у школах гру «Шахи». За допомогою виконання нескладних вправ, викладених у книзі, ти не тільки зможеш опанувати правила цієї стародавньої гри, але й розвинеш свої інтелектуальні здібності. Будь наполегливим, і ти зможеш повести свої війська в бій на шахівниці. Успіхів і перемог!

#НаставЧасМайстрів #передпродаж #ШахиДляДітей

6 комментариев

  • Michael 31 января 2018, 18:04

    У меня есть еще тот, предыдущий вариант в мягкой обложке. Спросом не пользуется. Ни разу за год не спросили что-то по шахматам для детей... ((

  • 2 комментария
  • lilia_z 31 января 2018, 19:21 1

    Я покупала ребенку. Про солдата пешкина. И там была книжечка учебник по шахматам. Потом еще одну брала. Сначала интересовался, изучал.

  • Katerina_Kulyk 31 января 2018, 21:09

    Спасибо, что поделились информацией! Посмотрю обязательно

  • lilia_z 31 января 2018, 21:59 2

    Картинка
Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Клуб