Книги видавництва Чорні вівці

Давно я задумувалася над купівлею книг видавництва рідного міста. У нас була лише одна книга - про крота і какахи. І дати сильну оцінку видавництву я не могла, а були цікаві мені і інші книги. 

Тому зараз можу зробити великий огляд книг вид-ва, так як тут на КК (дивом дивуюсь) ще нема оглядів на деякі із них.

Одразу напишу, що дітям ще не читала, лише деякі сама прочитала повністю, а інші вскольз, щоб скласти свою думку і написати кілька слів.

Книги Що таке смерть/Бог/любов

Книги - філософські роздуми і відповіді на важливі питання. Написано гарно і доступно, хоча дитина 3р в повній мірі не осягнення їх, а ось дітям трохи по старше цілком підійдуть. Книги сподобались, доповнені гарними, яскравими малюнками, які справляють гарне враження! Книги-білінгви

Книга про любов, суть в тому, що любов це найсильніша емоція, яка тримає разом всі інші емоції, так ніби сум це синій колір, злість - червоний і .т.д а любов - веселка. Книга повчальна, про любов батьків до дитини, яка є все переможною! І в такому дусі. А також про любов до ближнього, що навіть якщо у дитини інший колір шкіри, інша віра, звички і.т.д але все ж у кожного є щось хороше і спільне з тобою, за що його можна полюбити. 

Про Бога і про смерть мені трохи схожі, про те що їх не можна побачити, але ми знаємо, що вони є. смерть настає від різних причин, але від цього нікуди не дінешся. Про різні види захоронення в різних культурах. Поняття душі, що вона вічна. Розповідається про різні вірування, і це є плюсом, бо нікого не ображає. Що індуси і буддисти вірять в реінкарнацію, а мусульманами в судний день, а християни, що душа покидає тіло і.т.д.

Гарно написано! 

Легенди Чернівців від чорної вівці

Соромно признатися, але я ніколи не досліджувала походження назви свого міста і ніколи не цікавилась жодними легендами. По школі знала що назва від чорних овець і все :sweat:

Тому така книга буде корисною як дитині так і мені :joy: Прочитала десь половину книги, написане сподобалось і малюнки теж дуууже оригінальні і подобається кольорова палітра, вона стримана, але дуже гарна! Книга звісно не мастхев для всіх, хіба що для тих хто з Чернівців)))) або для того, хто коллекціонує такі книги про різні міста. Знаю, що є в інших видавництвах ще книги, не пам'ятаю, може про Суми, у Миросі бачила раніше :grinning: Книга сподобалась!

День усіх білок

На жаль цю книгу не встигла прочитати, та й читати є що, прочитала 2 стр, але цього не достатньо, щоб написати враження :laughing:

Малюнків не дуже багато, але ті що є дуууже подобаються! Має бути щось цікавеньке :blush: Відгуком доповню цей допис тоді, коли прочитаємо 

Фантастичні історії на добраніч

Це моя любооооов!!!!! :heart_eyes::heart::heart::heart:

Я поки не купила цю книгу не осознала в повній мірі, на скільки нам ця книга потрібна була :joy:

Мій малий любить транспорт. В будь якій книзі він тільки його і шукає, а втцій книзі просто фантастичні транспортні засоби. Я не можу ними намилуватися, які ж вони класні, ну а малому, то й поготів! Малюнки нереальні!!!:heart_eyes:

Історії коротенькі й лаконічні. Мені подобається такий формат історій. Часто на сторінках зустрічаються мишки із Мануель і Діді)

Любов:heart::heart::heart:

Манюній

Теж не читала, а тільки переглянула, і здається книга хороша, малюнки подобаються. Але не впевнена, що старший захоче її слухати :joy: буду малому читати) І тут є мишки із книжок Мануель і Діді :grin:

На кінець хочу сказати, що жодна книга не розчарувала, всі сподобались! Ось так одним махом я зібрала практично всі хотєлки в цьому видавництві :joy::joy::joy:

Дякую за уваги, сподіваюсь комусь була корисною! :kissing_heart:

28 комментариев

  • Melisenta 18 января 2018, 19:07

    Чудовий інформативний огляд!) Дуже хочу купити День усіх білок, бо автор дуже імпонує) але книги серії Що таке... Теж бажані) єдине що мені ілюстрації трошки не подобаються, але це таке, на любителя звісно.
    Вітаю з прекрасним поповненням!)

  • natasha_kb 18 января 2018, 20:34

    Ілюстрації в Що таке.. своєрідні :laughing: мені вони більш менш нормально, але кольорова гама в цих книгах чудова, вона якась така ніжна, мрійлива, цим і підкупили мене ці книги. А про білок треба прочитати, але мені здається, що там щось цікаве, пригодницьке
    Дякую!

  • Listra 18 января 2018, 19:29

    дякую, розлютилась на себе, що таки не придбала Фантастичні історії( Дівчинці запізно вже, хоч би подарувала)

  • natasha_kb 18 января 2018, 20:36

    Я раніше теж дивилась на цю книгу і просто її хотіла, але спокійно до неї відносилась, а зараз просто захват, дууууже класна, особливо малий любить тему транспорту) тому подвійна радість

  • pinklink 18 января 2018, 19:52

    Фантастичнi iсторii теперь хочу ще бiльше )))

  • natasha_kb 18 января 2018, 20:36

    Вона того варта! :blush:

  • pinklink 18 января 2018, 20:52

    А ось книжки про любовь, про Бога теж цiкавi, вони тоненькi?

  • Oljabka 18 января 2018, 19:53

    Клас. Книжечки гарнючі:heart_eyes:. Вже не дочекаюсь щоб забрати в тебе свої, а тобі твої віддати:laughing:

  • natasha_kb 18 января 2018, 20:37

    А я то як чекаю :joy:

  • Mama_Ollya 18 января 2018, 20:29

    Класс))) спасибо, что показали.

  • natasha_kb 19 января 2018, 09:32

    Не за что)))

  • Mimih 18 января 2018, 20:45

    книга манюнiй у нас фаворит зараз)) дякую за обзор iнших книг

  • natasha_kb 19 января 2018, 09:32

    Я вірю, що і в нас так буде!

  • JuliS 18 января 2018, 20:55

    "Манюній" чогось не подобався раніше. Тепер хочу його та "Фантастичні історії...". Думаю, що трохи пізніше обовязково придбаю. Якщо вони такі ж гарні, як "Мануель і Діді", то сподобаються сину.

  • natasha_kb 19 января 2018, 09:35

    Я не маю Мануель і Діді, але книги здається дуже схожі. І взагалі якість книг хороша, мені нема до чого придертись)
    Я раніше теж не спішила купувати, хоча багато людей мені радили Манюній і Фантастичні.. але я відносно сухо на них дивилась, але на чорні вівці з'явились гарні знижки і я не змогла встояти, щоб не провести СП і набрати собі по знижками))) і дуууже цьому рада!

  • KateOv 18 января 2018, 21:03

    Ми Манюнього читали всією сім'єю й за один вечір))) Зазвичай такі книги ми ділимо на розділи, щоб розтягнути задоволення! Але цього разу нам було ТАК цікаво чим же закінчиться подорож маленького слоника, ще й чоловік випадково приєднався до читання й наполягав прочитати до кінця, бо йому теж цікаво))) Мені дууууже сподобалася книга! Для мене це "маст хев" у дитячій бібліотеці! А для дорослих таке собі нагадування, що свої мрії треба реалізовувати на собі, а головне що можеш дати дитині - то є свобода (свобода вибору в тому числі)! Також дуже імпонує, що затронути важливі теми на простих прикладах: тут є й виникнення почуттів з подальшим створенням сім'ї, всиновлення дитини, взаємодопомога й вірність друзів! В цій книзі все прекрасно! Й ілюстрації, й зміст!
    На черзі в нас - фантастичні історії))) natasha_kb, ви такий відгук написали, що вже біжу читати)))
    Дякую за огляд! Чудові книги й видавництво!

  • natasha_kb 19 января 2018, 09:37

    Дякую за такий чудовий відгук! Це може бути як анотація до книги))
    Фантастичні історії вчора прочитали кілька історій, кому як вони пішли, но нам пішли, мені подобаються історії. Коротенькі і під малюнок, саме те, щоб дозовано читати перед сном!

  • KateOv 19 января 2018, 09:56

    Саме так, ми теж читаємо перед сном! Нам сподобалися)

  • Iryna_pk 18 января 2018, 21:42

    Дякую за огляд! А на який приблизно вік "Фантастичні історії..."?

  • natasha_kb 19 января 2018, 09:38

    В книзі заявлено від 4, але як на мене і в 3р вони підуть

  • nikooo 19 января 2018, 10:18

    Читала сыну в 4-5 лет .оставили довольно странное впечатление .рассказы ни о чем .хотя исполнение книги отличное _качество на высоте .

  • Katya_Solo 18 января 2018, 21:52

    Просто красота)) ну ти хоть трішки заспокоїлась тепер??))) Наталі підкажи як історії у книзі Фантастичні історії?? тобі сподобались?

  • natasha_kb 19 января 2018, 09:38

    Вже писала))))) історії подобаються, малий уважно слухав першу половину, потім тікав, але бачу, що нам підуть Фантастичні..

  • Oksana_Kh 18 января 2018, 22:44

    Класні книжки)) маємо обидві Мозера, вюа інших ні. Нам Фантастичні історії гарно пішли, хоча вони досить специфічні і не всім подобаються))) Малюнки дуже класні, малому подобаються ще всякі домівки звірят, крім транспортних засобів))

  • natasha_kb 19 января 2018, 09:39

    Так, там і транспорт і будиночки і інколи самі звірі)))))) малюнки заслуговують окремої уваги!

  • krav4yk 19 января 2018, 07:33

    ''манюній'' читали..супер!!! Ну мій обожнює Мануєль і Діді...то словник теж сподобався!!!
    Я вже давно хочу о ті ''фантастичні історії''

  • natasha_kb 19 января 2018, 09:40

    Ім'я давно її хотіла :laughing: зараз жалію, що раніше не купила ))))

  • vishivanka 19 января 2018, 10:08

    Була на презентації Чорні вівці. Вони ще молоді , але дуже цікаві.
    Малюнки супер)

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Клуб