А хто сьогодні ще отримав подарунки?!!! Уііііііі

Ця картинка гарно описує мої емоції, бо вони мене зараз переповнюють і слова на цьому етапі в мене закінчуються :flushed:

Це не Книгообмін, це справжнісінька казка, яка все ніяк не закінчується! 

У мене сльози на очах від цієї дивовижної, чудової, найкращої людини, яка стала мені рідною, у повір, це не пусті слова, або до слова..Натусічка, я тебе люблю, дорогенька!!!!! Мені так приємно, що саме завдяки Книжному клубу у мене з'явились такі чудові друзі, з якими я сподіваюсь ми будемо ще довго продовжувати спілкування!!! :kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart: І також сподіваюсь на зустріч! В Київ ми їхати будемо, тому тут вже не відвертишся, і таки сподіваюсь на зустріч в живу :kissing_heart:

 

Дивлячись на книги, я розумію, як ти добре відчула нас, і коментарі мої запам'ятала :blush::blush::blush: ба більше скажу, тільки сьогодні відкрила я СП на спєшці і вже мала замовляти Артбукс :joy: Шусть і Шуню саме :joy: просто ще руки не дійшли

Еріку вже тяжко мені пояснювати, що це черговий наш подарунок, бо він не вірить і не розуміє, хто і за що :joy: кожен раз перепитує, чому нам стільки чудових книг дарують :joy::joy::joy:

Ну а Роберту просто радість! :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

Далі кілька слів про цю чудову обгортку, бо вона просто казково гарнезна!!!! :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes: Мар'янко, тепер я ще краще відчуваю твої емоції, я по доброму тобі заздрила, що у тебе така казкова обгортка, бо вона зроблена з любов'ю і частинкою від Натусічки! Тепер і в нас вона є!!!! Я її збережу!

Шусть і Шуня у нас пішла на ура, і мій 8-річка не вважає, що це книги для малюків, тому розбиваю стереотипи, що ці книги для малих дітей. Ерік перший взяв книги в руки, а Роберт почав відбирати в нього :joy:  Еріку важливо було дізнатися, хто саме наробив калюжку :joy::joy::joy::joy::joy: він закладався, що це дівчинка, а коли виявилось, що хлопчик (да пробачте нас мами донечок :joy:), то навіть розстроївся. Ну є у нього така мулька, що не дружить він з дівчатами і всюди де є змагання діачинка-хлопчик, то він за хлопчиків вболіває. Але це все через сором'язливість, період такий...

А ось те що Дорі - дівчинка, на диво його не засмутило, в костюмі Бетмена зрозуміло хто вона, а Ерік все допитував що то за костюми і які ролі в інших 2 книгах :laughing:

Сьогодні будемо читати про Дорі :blush: у Еріка якраз зараз такий період, що він трохи захопився читанням і щодня читає по пів або по цілій книзі. Тому Дорі він "одобрив" на сьогодні :laughing::blush:

Натусь, велечезне тобі дякую за ці подарунки, ну дууууже вони круті!!! Мені аж не по собі, що ти тратилась :flushed: але за нами буде відповідь :kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart: коли ти не будеш цього очікувати :laughing:

І дякую за чудові слова у листівці!!! :heart_eyes::kissing_heart:

Обіймаємо і цілуємо вас!!! :kissing_heart:

 а на останньому фото Роберт лягає спати з книгою в руках :laughing::blush:

 

28 комментариев

  • Mama_Gleba 9 января 2018, 15:02

    Класс!

  • Katya_Solo 9 января 2018, 15:04

    ААААА крутотоооо!!! Писала у Наташиному пості повторюсь і у твоєму, Ви Наташечки молодчинки!!! Як все з душою і старнням оформлено. За книги можу сказати що це 100% попадання під твої смаки :) Вітаю ти цього заслуговуєш, а Наталі велика розумашка що тебе потішила.

  • natasha_kb 9 января 2018, 15:13

    Я просто не можу описати весь цей спектр емоцій, що переповнюють, та й не вмію я так гарно передати на слові, але дівчатка, ви робите мене і моїх дітей щасливими! Ні одне дякую не передасть весь той посил, що хочеться передати)) Уііііііі хочеться кричати на весь світ :joy::joy::joy::joy:

  • Kosmonatka 9 января 2018, 15:56

    Катрусь, про "заслуговуєш" - от просто влучання в ціль. Три тижні пройшло з того чарівного вечора, коли ми отримали від Натусі її шквал. А він досі вирує. От як в США дають ураганам імена, так у нас є свій шквал з іменем відомо яким)

  • Kosmonatka 9 января 2018, 15:42

    Це не я.
    Це не про мене!
    Ой, та ну вас усіх...
    Я з вами не розмовлятиму.Ти так пишеш, що це точно не про мене, а червонію і шморгаю я.

  • 10 комментариев
  • Kosmonatka 9 января 2018, 22:00

    Так і я ж так само перечитую по чотири рази твоє). Бо хочеться впитати до краплинки. Перевірити, чи бодай нічого не пропустив-не втратив-не напився.
    І ти мій теж)) І ми на емоціях стільки всього вчинили, це був неймовірний заряд)). Навіть диско влаштували з дітьми. Я знаю про що кажу, коли кажу, що це через заряд.
    Тепер ти розумієш, чому я назвала ці книги тими, що найбільше нас вразили))). Вони такі неймовірні, що ми граємо в Мері та інших домашніх монстриків (ну і в місіс Гобл Крекер, канєшн)). Про це важко розповісти, їх треба читати). І я просто до кожної краплинки крові щаслива, що вгадала, і що не було в Еріка відторгнення (так і сподівалась, але ж завжди переживаєш).
    А зоопарк у нас зовсім поруч, в 10 хв їзди від дому, ага!)))
    Буду рада дуже твоєму огляду). То подвійне щастя)).

  • Katya_Solo 9 января 2018, 22:49

    і я хочу у Київ до вас)))) дуже-дуже, але ця робота ну все "пересирає" вибачте на слові, і навіть те що моя сестра живе у Борисполі мені не допомагає((

  • Kosmonatka 10 января 2018, 09:17

    Срочно відпускний день собі і до сестри!!! (а там і ми поряд))))

  • BARLUN 9 января 2018, 15:52

    Поздравляю с продолжением волшебных праздничных мгновений!

  • Svetlana_Ya 9 января 2018, 15:54

    Впізнаю обкладиночки!!!! Які ви милі:heart:!!!

  • Listra 9 января 2018, 16:58 1

    це просто неймовірно)) В мене таке враження, що до Нового 2019 року ми тут будемо читати такі сюрпризні повідомлення. Так здорово, що я вас знайшла)!

  • Lerra 9 января 2018, 17:04

    Вітаю:two_hearts::two_hearts::two_hearts:!

  • Nescafe 9 января 2018, 17:20

    Відповідь на відповідь:smiley::heart_eyes:

  • Oljabka 9 января 2018, 18:43

    Вау!!! Супер!!! Книжечки бомбезні. Я якраз в роздумах про Шусть і Шуню, не знаю чи брати.

  • miros_ya 9 января 2018, 20:05

    Це вже не книгообмін. Це стосунки, які вийшли за межі КК, переросли у дружбу і не здивуюсь, якби хтось когось в куми брав би вже :)
    Ти ж не шлеш подарунки всім учасникам обміну, я не шлю всім, мені не шле ніхто.

  • miros_ya 9 января 2018, 20:08

    Тю, не дописалось :)
    Це вже більш особисте. Мені навіть незручно заглядати вже в ці огляди, ніби підглядаю :))

  • Kosmonatka 9 января 2018, 20:43

    я всі передивилась, мені зручно) Балдєю, що наш КК в таке переростає)

  • natasha_kb 9 января 2018, 21:10

    Згідна, що в такі моменти просто неймовірно хочеться зустрітися, щоб людина побачила все те щастя, радість, безумство якесь, яке вона подарувала :laughing: либлюся на всі 32 :joy:

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Клуб