Свято наближається...

Скоро Новий рік. І дорослим, і малим хочеться казковості, дива. У багатьох з нас Новий рік асоціюється зі снігом, морозним повітрям, рипінням під ногами снігу, сніжками, запахом мандаринок, олів'є, цукерочками, подарунками, ялинкою, запахом хвої...Але коли за вікном ось "таке", а хочеться такого

Але як то кажуть у погоди своя погода.

Народні та метеорологічні прогнози віщують українцям на Новий рік 2018 морози і відсутність снігу. Правда, обіцянки провідних експертів збігаються не в усьому. Завідуюча відділом кліматичних досліджень і довгострокових прогнозів Вазіра Мартазінова зазначає, що 31 грудня та 1 січня очікується потепління. Температура в Києві на Новий рік буде в межах від -2 до -4°С. Можливий мокрий сніг. Трохи холодніше - близько -5°С на сході і півночі країни, а також в центральних областях. Тут не відкидаються снігопади. Нуль і мокрі опади варто чекати на півдні. Сніг в Карпатах на новорічні свята буде нестійким через високі температури, зазначила Мартазінова. У західних регіонах стовпчик термометра не опуститься нижче -4°С. А ось подальші свята пройдуть в більш зимовій атмосфері. Після Нового року температура вночі сягне -17°С.

Саме тому все в наших руках і будемо створювати свою новорічну казку. 

Розпочнемо з вікон. Перше вікно я обрала в дитячій кімнаті. Вирішила проекспериментувати і розмалювати його зубною пастою, що вийшо дуже гарно і ароматно, бо  з ранку в кімнаті пахне приємно м'ятою. 

Для цього нам потрібна зубна паста, кількість залежить від вашого натхнення і кількості вікон у вашому домі.

А це мій помічник Зайчик, який дуже любить малювати

 

Розводимо зубну пасту з невеликою кількістю води і приступаємо до творчого процесу, що сподобається і дорослим, і дітям. Я використала 4 столові ложки зубної пасти і 1 столову ложку води.

Після того як висохло, вікно має такий вигляд

Можна декор вікна урізноманітнити звичайними картинками роздрукованими на принтері або намальованими вручну. Я використала котика, собаку, місяць, діда мороза, сніговика.

Так як дитина любить малювати, розфарбовувати, я вирішила роздрукувати і склеяти велику новорічну розфарбовку, яка придає новорічного настрою, створює  святкову атмосферу. Розфарбовка ялинки получилась на 22 сторінки А4, які я склеяла і отримала ось таку красу

Вечером прийшов помічник з дитячого садочка і відразу  оцінив мої старання. Продовжуєм далі створювати новорічний настрій. Будемо декорувати двері сніговиком з бумаги. Для цього нам потрібна біла бумага (я використала  старі настінні календарі), ножниці, для обводки я використала різні за діаметром кухонні миски-салатниці, кольорова бумага для створення елементів для сніговика (ніс, очі, відро, віник)

Ось такий вийшов новорічний сніговичок.

У доповненні до сніговичка, вирішила зробити сніжинки-балеринки, для цього в інтернеті знайшла шаблони балерин, роздрукувала шаблони, з білої бумаги А4 зробила їм спіднички-сніжинки (можна використати кольорову бумагу).

  

Завершити хочу гарними  словами, які дають життєвий стимул і творче натхнення  "Создавайте себе настроение сами, не ждите погоды, помощи или еще чего-нибудь. Создавайте! У каждого человека есть на это все - ум, руки, улыбка, сердце, энергия…"

ДАЛІ БУДЕ....

 

Темы: Новорічний декор

9 комментариев

  • Sharlotta__ 18 декабря 2017, 20:58

    Вот это шпагат у Деда Мороза ;)

  • Yuka16 18 декабря 2017, 21:02

    Натренований на наших дорогах і не таке можливо

  • krem12365 18 декабря 2017, 21:10

    :joy:

  • Aleksandra__ 18 декабря 2017, 21:26 2

    Каша

  • moyVera 18 декабря 2017, 21:29 1

    У нас третьи сутки льет дождь!!!

  • Vishnevoe_leto 18 декабря 2017, 23:03

    А мне понравилось, только поменяли бы вы местами первое и второе фото, а то совсем не понятно когда листаешь ленту, что оно такое)

  • Symchanochka 19 декабря 2017, 14:11

    А окна мыть потом.....

  • Yuka16 19 декабря 2017, 14:48

    Ну Новый год один раз в году, можно и помыть, главное ребёнок счастлив

  • Symchanochka 19 декабря 2017, 18:28

    Счастье это важно

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Клуб