Нежно люблю Новую почту

Сегодня пришло письмо от НП. Карточки и статусы отменили (я ее так и не получила, только зарегистрировала когда-то, поленилась разбираться). Теперь бонусы доступны всем при оформлении посылок в личном кабинете.

Бонусами можно рассчитываться за посылки. Ну молодцы же!

 

Наталія! Компанія «Нова Пошта» повідомляє про зміни, що відбулись в програмі «Збільшуй можливості».

Ми спростили Програму, завдяки чому Ви можете швидко та комфортно оформити відправки в Особистому кабінеті та накопичувати за це винагороду – бонус-знижку у розмірі 2 грн.

З 01/02/2015 відмінено статуси карток, а Ваша винагорода стала доступною, починаючи з подальших відправок з карткою або номером Персонального рахунка. Ваша картка продовжує діяти, а накопичені бонуси зберігаються.

Як і раніше, Вам доступні збільшені можливості: Приймайте участь у акціях і спеціальних пропозиціях та отримуйте знижку Розраховуйтесь накопиченим бонусом за основні та додаткові послуги; Отримайте збільшений до 7 днів строк безкоштовного зберігання відправлення у відділенні; Поповнюйте Ваш персональний рахунок власними коштами, для простого розрахунку за послуги компанії «Нова Пошта»; Першим дізнавайтесь про новини та отримуйте спеціальні пропозиції розроблені для Вас. Докладно з усіма змінами та оновленими правилами програми можна ознайомитись тут.

У разі, якщо Ви не отримали або втратили картку – просто дізнайтесь номер Вашого Персонального рахунка клієнта у Особистому кабінеті, його можна використовувати замість картки, повідомивши оператору у відділенні.

Номер Вашого ПЕРСОНАЛЬНОГО РАХУНКА: №№№№№№№

Додатково, для зручності використання накопиченої винагороди – Ви можете просто роздрукувати купон з Бонусом-знижкою в Особистому кабінеті або повідомивши оператору у відділенні номер Вашого Персонального рахунка.

Темы: Послуги і компанії


Теги: новая почта

6 комментариев

  • Ruslana 31 января 2015, 00:40

    7 дней хранения посылки - это для владельцев карточек или при списании бонусов, или если попадешь в акцию?

  • Richie_Jameson 31 января 2015, 11:23

    это для всех. раньше было 5 дней, а теперь 7. мелочь, а приятно)

  • SvetLana_Toys_Games 31 января 2015, 09:40

    а мне интересно, продавцы тоже могут так экономить на посылках? имею в виду для покупателя экономить))) я только один раз встречала у кого-то заниженную стоимость доставки НП, потому что человек сам оформлял квитанции или как-то так

  • Meliya 31 января 2015, 09:54

    я когда отправляю то по спец тарифам киев 16рн. и украина 20грн., а вот получаю по обычным((

  • NADYU 31 января 2015, 10:37

    У моего мужа скидка 30% при отправке и получении.

  • Vasilisa_3 31 января 2015, 10:57

    пересылка Укрпочтой за 2 грн или 7грн; трехкилограмовка за 13 грн- вот что приятно и полезно )

  • Комментарий удалён

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Клуб