"Країна Ніландія" від вид. Свічадо

Вирішила показати цю книжку,  так як вона зараз досить популярна у замовленні. 

У нас вона є вже 2 роки і старший її любить слухати. 

Розповідь про хлопчика,  який сів у дивний трамвай,  який привіз його і ще одну дівчинку у країну Ніландію,  де всі мешканці говорять тільки "не хочу",  "не буду",  "не знаю".  Це так в 2 словах.  Розповідь дійсно цікава до останньої сторінки.  Написано теж гарно.  Зимова краса дуже гарно зображена на малюнках,  дійсно проникаєшся зимовим настроєм! 

5 комментариев

  • HoAnna 4 октября 2017, 10:19

    Дуже гарні ілюстрації, такі зимово-казкові! Я щось на неї дивилась-дивилась і так і не купила.. доньці 7 років, мені вона здалась для трохи менших, як скажете?

  • natasha_kb 4 октября 2017, 11:20

    Я би сказала, що ця книжка не на дуже малих дітей. Головний герой книги -
    школяр, тому як на мене, книга і в 7-8 років цілком актуальна. Мій в 7 читав, і цьогоріч в 8 р. теж перечитуємо. Але тут все індивідуально. Комусь і в 6 вона може бути не цікавою, а хтось і до 9 залюбки читає. Було б добре, щоб дівчатка написали, у кого в якому віці ця книжка актуальна)) Та й по тексту вона цікава, нашему меншому йдуть більш короткі історії, йому майже 4р.

  • HoAnna 4 октября 2017, 14:59

    Дякую! Значить, можна брати. Тим більше ціна на неї дуже демократична )))

  • hecuba 4 октября 2017, 10:28

    Дуже гарна книжечка, якщо чесно я про видавництво "Свічадо" взагалі не чула, а в них стільки непоганих книжок на різдвяну тематику.

  • natasha_kb 4 октября 2017, 11:15

    Так, я раніше теж ні сном ні духом про вид-ві. Назва знайома була, але із книжок тільки Ніландія. А коли тут в КК побачила огляди книжок, подивилась на їхні ціни, то просто гріх не купити ці гарні новорічні книжки))

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Клуб