Нам скоро 2 рочки :)

Христос народився! Всіх вітаю, любі, з тим світлим днем, щастя вам, гармонії, внутрішньої та зі світом, любові, радості та здоров'я вам і вашим рідним))!

Недавно відкрила собі "клумбу" з її чудовим клубом, тепер ніяк звідси не вилізу) сьогодні і сама вирішила написати. В мене до вас, дівчаточка, декілька питань.

1) Які розвивалки ви знаєте для двохрічних хлопчиків-непосид? а то ми багато чого маємо або вже виросли, наприклад, практично із цілого арсеналу Fisher-Price)))  я періодично просто забираю іграшки на місяць-другий, щоб потім знов був ефект новизни, але деколи не діє) Задумуюсь над покупкою батута. Які у вас думки стосовно цього? є різні, наприклад від ELC, з ручками. Little people від F-P йому ще не такі цікаві, цікавіше їх розкидати, як і конструктори. Трохи ліпимо play doh, трохи малюємо crayola )) на новій пошті чекає нас кінетичний пісок, я нарешті наважилась замовити, тепер чекаю, коли буде відділення відкрите)) Що ще б таке придумати? а то хресні питають, що на ДН подарувати, а в мене ідей не дуже)) Самокат ще зарано?

2) Чи робите ви самі чи замовляєте фотосесії для своїх чад? От я наприклад роблю сама) знайду костюмчик десь на сайтах і зразу придумую, що зробити і як) Ми цього року були Різдвяним пудингом і Ельфиком)) ще будемо Рудольфиком. Мама дуже любить фотографувти свого синочка. Чи ви теж любите тематичні фотосесії робити дітям? бо я шукаю ідеї)) ми були за ці 2 роки і ковбоєм, і поварьонком, і сніговичком, зайчиком на Пасху, і просто фотографувались) А що придумуєте ви?

Дуже буде цікаво послухати ваші ідеї! Ще раз всіх зі святом! Миру вам і злагоди! PS: Ось такі в нас є фотографії) знаю, що не професійно, але як для мами- то зійде)))

Темы: Розвиток дітей

19 комментариев

  • Maiza 7 января 2016, 16:47

    Приятно познакомиться! У Вас такой сынок хорошенький! Моему тоже 2 с небольшим. Игрушки не особо любит, может, просто не те покупаю?) Сейчас вот наши фавориты- кубики разных форм, крупные. Строить любит и рушить. Машинки. Тесто для лепки, фломастеры. "Живая" птичка Дигибирдс.

  • Lifeline 7 января 2016, 16:50

    Дуже дякуємо))Навзаєм)) о, я про таку пташку і не чула, йду шукати)) будувати і розкидувати потім ми теж любим, при чуому все підряд)) Дякую за пораду!

  • LizaMarkiza 7 января 2016, 17:23

    Очень милый мальчик и фото хорошие. А каким фотоаппаратом снимки делаете?

  • Lifeline 7 января 2016, 17:26

    Дуже дякую) вибирала між Canon & Nikon, по оптиці кращий видався Нікон, тому купила саме цю марку - Nikon D3300. Нам достатньо) і то поки назбирала на нього..))

  • Zhadana 7 января 2016, 18:28

    смотрите джеко, гранна (вроде так) - это всевозможные настольные игры для самых маленьких. Я ради экономии многое ищу в инете и распечатываю/ламинирую. Тут недавно Анастасия вроде настольную игру под Джеко показывала, делала из подручных материалов, мне понравилась, нужно и своему сделать))) Мой увлекается пазлами (начал до 2 лет с деревянных пазлов без пазов от Бино (на Буратинке такие есть, четыре детали в рамке, у нас слон) и Джеко (Забавные животные, деревянные магниты, эти появились у нас в 1,5 года)). Сейчас уже картонные используем, с пазами и больше элементов. Мемори карточки очень любит. На поиск силуэтов. Лото всевозможные, у того же Джеко красивое есть. Можно попробовать мозаику, пойдет ли? У нас пошла чуть позже двух лет. Кинетический песок - это очень здорово, вы молодец, что купили. Особенно зимой, когда нет доступа к обычному песку, он ну очень актуален.
    Батут я тоже думала, но передумала. Мы просто ездим в Детскую планету на батуты. Самокат вроде не рано, у нас самоката нет, на беговеле уверенно ездит с 1,8 года где-то, но мой родился в конце лета, возраст 1,9-2 года пришелся на лето, так что с беговелом проще было управляться.
    С фотосессиями у меня трабл, тут моя фантазия спит непробудным сном. Точнее, фантазировать я умею, а вот исполнение - ой леле!!!!)))) Поэтому фотографии у нас так себе, спасает их только сынуля собой)))
    А вы молодец, хорошие образы, сынок - лапуля мамин, а если еще и у мамы руки правильно растут, то вообще круто!

  • 1 комментарий
  • Zhadana 7 января 2016, 18:35

    разбИрает*

  • Lifeline 7 января 2016, 19:30

    Ой, дякую велике за таку кількість порад! і за слова гарні теж дякую :) мама старається креативити для синочка) він теж не дуже хоче фотографуватись, але я його ще віддавна навчила, що зразу показую фото, яке вийшло і коментію, йому дуже цікаво)) але кадр-два зроблю і мушу йому показати))

  • Lifeline 7 января 2016, 19:31

    а коли ваш почав говорити? Бо мій лепече тільки на своїй власній мові) деколи проскакують слова справжні)) а так, то суто його лепетіння просто))

  • Unitra 7 января 2016, 18:55

    У вас чудовий малюк і прекрасні фото! Не зупиняйтеся!

  • Lifeline 7 января 2016, 19:38

    Дуже дякуємо)) ми і далі старатимемось))

  • Natalia_82 7 января 2016, 19:47

    Красивые фото. Я тоже сама люблю фотографировать ребенка. Мы еще часто ездим в студии и там снимаем. По поводу игрушек могу посоветовать поезда Lego или Томас и друзья у них очень классные наборы.

  • Natalia_82 7 января 2016, 19:54

    Вот пост об наших любимых игрушках, может найдете что-то интересное для вашего малыша https://kashalot.com/club/post-146463/

  • Lifeline 7 января 2016, 20:27

    Дуже дякую)) Треба, зрештою, зробити пост і наший улюблених іграшок)) у нас дуже багато їх теж)) Гарна ідея)) Lego Duplo & Thomas - ось що наступне в списку на купівлю :)

  • Vasilisa_3 7 января 2016, 20:31

    поздравляю!
    фотосессии то делаем, да уже пересматривать не успеваем(мы постарше вас)

  • Yarina 7 января 2016, 22:03

    Здорово! Ковбой - просто сказка:) Прямо настоящий!

  • Katushkasolniwko 7 января 2016, 22:20

    Фото замечательные)))Мы тоже любим семейные фотосессии, но у нас без костюмов.А самокат на подарок-это замечательно.Моему малышу сейчас 1.9 и он очень хорошо на нем катается, а встал на него в 1,5 годика.Сейчас катается по квартире)В апреле исполнится 2 годика буду заказывать велосипед и беговел. Пока интересуется больше всего конструкторами Лего дупло и Мега блокс

  • Yarina 7 января 2016, 22:27

    а какой у вас самокат? мне казалось, они для более старщих детишек

  • Katushkasolniwko 7 января 2016, 22:46

    Micro mini. Мы заказали его на годик, в 1.3 он начал кататься на нем как на беговеле( с седушкой), а через 2 месяца поставили уже полностью палку.Учитывая хорошую погоду, на самокате катался вплоть до Нового года.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Клуб