З Різдвом Христовим!

Хай ангел торкнеться Вас ніжно крилом, зігріє вам сердце Різдвяним теплом. Хай радість, кохання наповнять ваш дім, оселяться щастя та спокій у нім!

На столі - Свята вечеря, вся родина за столом. Відчиняє ангел двері позолоченим крилом. Пахне сіном і кутею, сяє зірка, сніг скрипить, І колядка над землею з білим ангелом летить!

Христос ся рождає! Славімо його!

Різдво. Це не просто святкові дні, з гостинами, застіллями. Ми колядуємо не тому, що свята. Ми співаємо, бо з нами Бог! Нехай Віфлеємська зірка веде нас до Христа, і ми знайдемо Його, як і три мудреці, спочатку у серцях наших, а згодом матимемо радість бути з Ним. Веселімось з тими, хто сьогодні з нами. Помолімось за тих, хто з певних причин не має змоги бути поряд, або вже й не буде з нами ніколи. В полоні радості, не забуваймо про тих, хто не має такого святкового столу, як ми, або не має до кого слова промовити, наоднині. Ми ж знаємо, що прояв уваги чи до стареньких, чи до самотніх, чи до бідних – більше чим тисяча колядок. Не може бути душа християнина і християнки святкувати, радіти, коли поряд хтось сумує. До самотніх, стареньких, бідних завітаймо, запросимо їх в гості, допоможемо їм, хто чим може, і словом, і ділом. Як співається у різдв’яній пісні: «Радіймо всі нині, Бог народився в бідній яскині». Релігія – це не оберіг, не гарант нашого благополучного життя. Віра – це любов і до Бога, і до ближнього, тобто кожного, кого ми зустрічаємо будь-де, і будь-коли. Так, це легше сказати, чим зробити. Але давайте тоді виконаємо в ці дні щось простіше: не сідаймо за кермо, коли ми випили. Не напиваймось до стану, коли вже все одно чому Різдво – Свято. І це важко? Тоді хоча б давайте висловимо подяку Богові за те, що Він дав нам життя, на цій прекрасній землі, в цьому затишному місті, і дав нам можливість святкувати нинішнє Різдво. Дякуємо за батьків, за рідних, за друзів, і навіть за не дружніх нам людей, яких нам дано для досвіду. Нехай Свято Різдва Христового принесе мир в наші серця, щастя нашим родинам, і з Божого благословення настане мир на нашій землі. Христос народився! Славімо Його! Веселих свят!

8 комментариев

  • Violettochka 6 января 2016, 22:11

    Всё правильно, спасибо! в точку! С Рождеством!!!

  • Yulanda 6 января 2016, 22:18

    С Рождеством!!!

  • luckymam 6 января 2016, 22:20

    Спасибо за поздравления!с Рождеством!

  • roksi10 6 января 2016, 22:52

    Різдвяна ніч - особлива:
    Христос родився на землі!
    Хай буде свято це щасливим,
    хай сяє зірка на небі.
    І лине променем сріблястим,
    на щастя-долю у Ваш дім.
    Надія й віра, і все краще,
    хай будуть оберегом в нім!
    Христос рождається!!!

  • Комментарий удалён

  • Al_De 6 января 2016, 23:10

    Хороші слова!
    З Різдвом Христовим!

  • Rainbow 6 января 2016, 23:41

    Христос рождається!!!
    Славімо його!!!

  • Комментарий удалён

  • ZoryanaK 7 января 2016, 00:01

    Христос народився!!!Веселих свят !!

  • new_virtual 7 января 2016, 12:35

    У кого є діти, не забудьте запитати їх, чому ми святкуємо Різдво. Але насамперед знайдіть відповідь самі для себе, щоб не було соромно. Знати чому для нас важливе народження Христа набагато важливіше чим матеріальний достаток дітей, чи їх навчання у школі. Бо коли діти житимуть з Богом у серці, їм нічого не бракуватиме. А коли вони житимуть без Бога, то скільки б ви їм не дали, чи скільки би коли виростуть не заробили самі, їм буде мало. Дякую за побажання. І вам бажаю всього тільки найкращого.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Клуб