Навчаємось читати. Частина 1. Букварна

Тиждень тому по-обіцяла дівчатам в клубі показати наші книжки з читання по складах. Почала їх витягати з різних полиць і вирішила трохи розширити огляд, додати сюди букварі, різні навчальні книги, книги з читання по-складах та перші книжки для самостійного читання. Вийшла ціла книжкова гора.Запрошую на перший огляд. Букварний (російсько-український).

Згадаємо дитинство. Закину лише пару фото.

Букварь, видавництво «Просвещение», 1985.

Самые дорогие и близкие слова: мама, Родина, Ленин.Далі знову моя книга. Азбука, Виктор Лунин, «Детская литература», 1987. Малюнки В.Павловой.Книжка-малютка (мій улюблений розмір). Азбука, Владимир Степанов, «Омега», 2004. Художник В.Жигарев. Дуже гарні вірші й малюнки.Переходимо до української мови.

Ще одна книжка-малютка. Азбука, «Казка», 2006. Малюнки М.Соловйова. Тут збірка різних авторів, мені подобається (маємо ще подібну Математику).Буквар для малюків від 2 до 5 років, Л.П.Олексієнко, «Країна Мрій», 2007. Художник В.Дунаєва. Цікава задумка з поїздом, в який сідають нові вивчені букви, зі старшими не використала, дісталася ця частина молодшому сину, кажу чесно йде дуже важко (саме вирізання й наклеювання). Особисто мені подання матеріалу до вподоби, використовую додатково при вивченні різних літер.

Крокуємо далі. Ось такий пробний буквар від Міністерства освіти України (Супер-реклама АвтоЗАЗ-Деу). АвтоБУКВАРИК: Пізнавально-навчальний посібник з основ Правил дорожнього руху для дошкільнят та учнів мол.кл.середніх загальноосв.шк., друкарня Брошнівського підприємства «Таля», 1999.

Насправді дуже цікавий моїм хлопцям, багато машин, дорожніх знаків, правил поведінки на дорозі.Міні-довісочок до авто теми. Машинки від А до Я, О.І. Братчук, «Пегас», 2016. Купувала в АТБ за смішні гроші, до 3-х грн, для подорожей дуже зручно.Азбуку динозаврів вже оглядала тут

Далі буде...

Частина 2 - https://kashalot.com/club/post-11069089/

13 комментариев

  • Sanechka 1 сентября 2017, 10:40

    Ого, с такой мамой можно и в школу не ходит )))

  • Sanechka 1 сентября 2017, 10:40

    Ходить)

  • Marys 1 сентября 2017, 10:56

    Лучше ходить, я детей своих люблю, но и себе тоже))) Иногда мне необходима тишина))) и спокойствие ))) и просто выпить чаю с фильмом или книгой. Вот сейчас проконтролирую сбор старших в школу, накормлю их обедом и целых 3 часа буду валятся в обнимку с котом...

  • Kaseta 1 сентября 2017, 10:46

    Дякую за огляд) яка ностальгія з першої картинки)) Автобукварик який чудовий)))

  • Marys 1 сентября 2017, 10:58

    Будь ласка. Через пару годин наступний огляд напишу

  • Tanyushka 1 сентября 2017, 11:14

    Отличный обзор! На первом фото мой первый букварик, так приятно и тепло)))

  • Marys 1 сентября 2017, 11:25

    И мой :)

  • Kosmonatka 1 сентября 2017, 11:24

    І в мене був такий самий перший Буквар, як на фото 1)). І Азбука такого ж випуску. Правда, мама відразу налаштувала проти Леніна, наказала не читати про нього). Навіть вирвала сторінку з портретом. Азбуку досі маю, лежить чомусь.
    Автобукварик такий пам'ятаю, гарна штука. Давній він. Часом на ОЛХ можна знайти.
    Буквар від КМ цікавий!
    Машинки від А до Я нещодавно схопили в АТБ (може назва інша, але видавництво, принцип, верстка - ті самі). І вони вже були не з малюнками, а фоточками. Дуже подобається меншому.

  • Marys 1 сентября 2017, 12:23

    В мене буквар з портретом, насправді їх в нас аж два (один мій, інший чоловіка, але там кількох сторінок дійсно не має).
    Лунін один раз дітям читала, молодший взагалі не бачив, маленька азбука краще сприймалась. О, згадала, в мене ж є ще в збірці Заходера азбука:)

  • Marys 1 сентября 2017, 12:24

    Нам в атб-шній буква Р з рисю до вподоби

  • umberto 1 сентября 2017, 22:12

    А отой пазл К-І-Т з заголовного фото, він звідки, хто, що? Бо читання нам ще рано, але такі пазли вже можна і запасати)))

  • Marys 1 сентября 2017, 22:17

    В 3 частині покажу. Насправді це з АТБ - гра Ерудит. Склади слово. Набралася усі 3 серії (+англійський), але поки лише першою пару раз грали.

  • umberto 1 сентября 2017, 22:28

    це напевно тільки в нас в місті якісь браковані атб без книг)))

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Клуб