Наші книжкові хіти на Конкурс

Дуже довго думала, які саме книжки варто показати, оскільки улюблених у нас значно більше ніж 3 :)

І вже на 99% планувала показати "літні" книги, які купила не так давно,  але як зазвичай у мене це буває - передумала і вирішила показати наші самі самі най най улюбленіші, зачитані до дирок и переклеєні по 100 разів бестселери :) :) 

Кілька слів про моїх "читачів": Ерік (7років, скоро 8) для якого зазвичай книжки є" не дуже цікавими",  так як відривають його від більш улюбленого заняття -  перегляду відео на ютубі :) :)  і я як мама борюся з цим як можу,  тому і намагаюсь зацікавити його різноманітними книжками.  Ерік фанат різних компьютерных ігор,  фільмів і мультфільмів з супергероями,  різними битва и і подвигами,  все як у справжнього "мужика" :)  Серед книжок він обирає з не стандартними,  яскравими малюнками і цікавими розповідями (як приклад Джулія Дональдсон).  Ерік - моя гордість!

І мій молодший читач,  з народженням якого і почалась моя кар'єра "книжної маньячки" :) :) :)  саме так я називаю той стан,  коли я дивлюсь огляди і загорається кнопочка "хочу вже купити в цю секунду" і всі книжки,  що я дивлюся,  мені неодмінно вже потрібні :)  Саме тому після народження Роберта (3 роки,  скоро 4) я дуже відповідально віднеслася до вибору і купівлі книжок.  Роберт мій особливий хлопчик і я з усіх сил намагаюсь зробити кожен його день цікавим,  насиченим і різнобарвним.  Роберт - моя радість,  моє серце і душа!

 На відміну від Еріка,  він дуже любить практично всі куплені книжки,  тому з кожною новою книжкою,  я знаю,  що він її неодмінно оцінить і тому купувати в 3 рази приємніше.  Роберт довго роздивляється нові книжки сам,  

і вже потім біжить до мене,  щоб я почитала йому. Роберт обожнює автомобільну тему.  У нас серед іграшок величезна кількість машинок і іншого транспорту.  І в книжках він також це любить.  Також звертає увагу на міміку і емоції персонажів,  в цьому є якесь його особливе сприйняття і я не завжди розумію,  що саме у нього викликає радість і сміх.  А для нього це може бути просто кумедний вираз обличчя і.т.п 

Отож, поїхали...

1. "Зог и перелетные врачи" вид. Машины творения, автор Джулия Дональдсон., тверда палітурка, 32с.

Саме цю книжку я вже раніше показувала, і думаю багато розповідати про неї і про автора не потрібно, оскільки напевно більшість її знає.

У нас немала коллекція книжок Дональдсон, але на огляд вибрала саме цю, так як її ми обожнюємо усією сімєю і зараз вона сама ходова у нас!

Розповідь про взаємопоміч і бажання допомагати іншим у біді, про покликання бути лікарем! Різні кумедні ситуаціїї, в які попадають герої. Про боротьбу і небажання бути маріонеткою в чужих руках і просто про душевну доброту. Чудова і повчальна книжка і все це у віршованій формі і чудовому перекладі! Іллюстраціїї пречудові, багато деталей. І особливість в усіх книжках в тому, що можна зустріти персонажів з інших книг Дональдсон. Саме в цій книзі зустрічається равлик (із книжки "Улитка и кит"), а також зображення Груффало.

Цю книжку обожнюють оба мої синочки)) і Ерік з радістю читає її Роберту на своїй ламаній російській мові, оскільки він поки що вчив і вміє читати лише на українській, але це не заважає  йому читати книгу ну дууууже смішно :) :) 

2. "Енциклопедія малюка" вид. Пегас, тверда палітурка, 112с.

Це ще одна чудова книжка, в якій є все те, що потрібно для розвитку дитини мінімум до 3 років. Роберт її дуже любить, і хоч він не розмовляє, але пасивний словник у нього непоганий і він постійно носить цю книжку мені, тикає пальчиком і таким чином просить мене озвучувати предмети по 100 разів на день,

іноді мене вже язик болить в кінці дня :) а деякі і сам майже називає, для мене це велечнезна радість!

3.  "Я летучая мышь" вид. Альпина Паблишер (Занимательная зоология), тверда палітурка, 32с.

Цю книжку вибрав для огляду Ерік, та кяк її купляли саме для нього. І йому дуже подобаються ці книжки. Хоча нажаль у нас поки що тільки одна, но у мене в планах на майбутнє купити якщо не всю коллекцію, то хоча б частину, а яких саме персонажів, то буде вибирати Ерік.

Книжка енцеклопедичного типу, з цікавими фактами про персонажа, розповідь від першої особи. Ну а малюнки ну дууууже гарні, летюча мішка така мімімі))))

Роберт також проявляє цікавість до цієї книжки.

Вот і розповіді кінець, а хто слухав - молодець! :) :) :) Дякую за увагу!  

А також хочу сказати дякую організаторам конкурсу, за цю чудову ідею, оскількі реально зявилась велика кількість дуже класних оглядів, я реально збільшила свій список "хотєлок". Ну і дякую всім учасникам за чудові і креативні огляди!

На прощання трошки нашого літа..

20 комментариев

  • Vitaliya 26 августа 2017, 15:50 1

    Лайк.

  • natasha_kb 26 августа 2017, 16:04

    Дякую!

  • Ulyana 26 августа 2017, 15:53

    супер!

  • natasha_kb 26 августа 2017, 16:04

    Дякую)

  • pinklink 26 августа 2017, 15:57

    Будем гарнi книги, ми Дональдсон також обожнюемо, точнiше я:) У ваших хлопчикiв не звичнi iмена. Летючу Мишу бачу вперше, цiкава вона. + вiд мене))

  • 2 комментария
  • pinklink 26 августа 2017, 16:15

    У нас любов нещодавно виникла, Але груффало нас пiдкорив i далi уже пiшло поiхало))

  • natasha_kb 26 августа 2017, 20:37

    а у нас Груффало не так сильно пішов, як деякі інші. І я себе ловлю на думці, що спокійно не буду спати, поки не куплю усю колекцію :) нам ще 6 книжок, чекаю СП з приємними цінами))

  • pinklink 26 августа 2017, 23:32

    Ой це точно, все розглядаю i думаю, яку ж ще купити, якби ж iх всi одразу купити можно було:)

  • Karolina 26 августа 2017, 16:01

    Спасибо за обзор! Любимые книжки они такие, самые самые....

  • natasha_kb 26 августа 2017, 16:08

    Спасибо! Да, зато видно по книге, что часто читается)))))

  • Oksana_Kh 26 августа 2017, 16:26

    Огляд дужжже гарний! Хлопці такі красунчики))) і мама- молодчинка))) лайк)

  • natasha_kb 26 августа 2017, 20:35

    Дякую, приємно)

  • Oljla 26 августа 2017, 20:56

    Вторая книга и у нас в фаворитах,10 лет назад подарила крестнице, а теперь получили книжечку в "наследство" и моя доця ее очень любит.Была ее первая и любимая!!! )))

  • Mama_Ollya 26 августа 2017, 22:00

    Спасибо, классно написано и книжки отличные)

  • natasha_kb 29 августа 2017, 16:29

    Спасибо!

  • nastojashaja 26 августа 2017, 22:41

    Який гарний огляд, зроблений з теплом) Хлопці просто чудові!

  • natasha_kb 29 августа 2017, 16:29

    Гарно дякую!!

  • Marys 2 сентября 2017, 21:30

    Я що, не написала, що в захваті від Вашого огляду?! Виправляюсь.

  • natasha_kb 3 сентября 2017, 13:15

    Дякую))

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Клуб