Стоматит...

Доброго всім вечора).Вчора замітила в мальго червоні щоки заглянула в рот, побачила якусь білу цятку на щоці...сьогодні сходили до педіатра сказали стоматит і червоне горло,виписали противірусне,лоратедин синьку..септефріл,і хлорофіліпт...незнаю наскільки воно допоможе,дуже переживаю щоб непішло по всьому роті...ВСІМ ДЯКУЮ ЗА БУДЬ ЯКУ ІНФОРМАЦІЮ!

15 комментариев

  • Комментарий удалён

  • Dejneris 30 августа 2014, 21:50

    Фуцин,не доцільно вживати в даному випадку,тому що тут вірусний стоматит,а у Вас був грибковий стоматит,тому Вам і не допомагала синька.Не плутайте види стоматиту і людей за одно.

  • Valya82_ 30 августа 2014, 21:07

    Синькой мазали ,прошло за 3 дня. В аптеках вроди не продают,делали в больнице по рецепту,без таблеток.

  • Комментарий удалён

  • Dejneris 30 августа 2014, 21:51

    Синька має термін придатності 1 міс.з дня виготовлення.І при зберіганні її лише в холодильнику.

  • vikzeos 30 августа 2014, 21:45

    Обрабатывали кандидом и стоматидином чередуя.

  • Dejneris 30 августа 2014, 21:48

    Синькою,синькою,і ще раз синькою))Судячи по призначеному лікуванню,у Вас вірусна версія.Лікування навіть дуже адекватне.Обов"язково давайте противірусне,вітамінки.Багато чим можна мазати,наприклад Стоматидином,Гівалексом,Ністатином чи Ністатин+В12,але я Вам ще раз напишу лікування Вам виписали цілком адекватне.Стоматит зразу не проходить після першого мазання,Ви ж маєте розуміти,спочатку Ви вбиваєте вірус,а потім починаєте заживляти ранки,добре допомагає В12 і Бальзам Шостаковського (Вінілін).Септифрил і Хлорофіліпт для смоктання теж норм препарати,ми ще інколи користувалися Трахісаном,Лізаком.
    Вимазувати рани треба часто,орієнтовно кожні 2-3год. протягом перших днів захворювання,а потім все менше і менше.Краще лити розчини на бинт а не на вату.Їсти дитину не заставляйте.Також утримайтеся від вживання кислих,гострих і т.д. продуктів.Виздоровлення прямо пропорційно залежить від кількості вимазувань.
    У Вас ще страшного нічого не має,оскільки немає ще температури-то це лише початкова формаюТемпература може підніматися до 40,застосовуйте звичайні жаропонижаючі засоби.
    Обов"язково!!!!!Долікуйте все до кінця,навіть,якщо ротик чистий,то все одно ще кілька днів помажте,хоча б два рази чи раз в день.Тому що,вірусні стоматити часто переходять у хронічні форми і тому що люблять рецедиви!!!
    Якщо будуть рецедиви,тоді найкраще вживати імуномодулятори типу Ісміжен і Імунодон.

  • Dejneris 30 августа 2014, 21:50

    Люди!Фуцис і Кандід,Ністатін-це протигрибкові засоби,і застосовуються при грибковому стоматиті або при молочниці у малят.

  • Dejneris 30 августа 2014, 21:55

    До речі,якщо сильно болить,то можна Орасептом обезболити трішки,за умови,що маляті 2 рочки.

  • Dejneris 30 августа 2014, 21:56

    О,і ще добре допомагає Хлоргексадин,сама не пробувала,але люди радять.Він здається з 12років,тому мазати можна рідко дуже.

  • Katerina75 30 августа 2014, 22:08

    Советую стоматидин.В свое время нам ничего не помогло кроме него.

  • Комментарий удалён

  • Комментарий удалён

  • Dejneris 31 августа 2014, 10:10

    Айс,не хаміть мені,бо Ви не права!А людей Ви путаєте,бо замість того,щоб розібратися що до чого,радите людині зовсім інше лікування,від зовсім іншої причини. Гриби,точки білі і червоне горло-не свідчить про те,що у вас було все підряд-це звичайні симптоми стоматиту,фарингіту і тонзиліту-просто різні локалізації.
    Автор,Вам раджу лікувати так як Вам приписали,якщо ж через два-три дні покращення не буде-тоді можете,лікувати протибактеріальними чи протигрибковими методами.Найкраще це звичайно здати мазки,але Ви ж знаєте де ми з Вами живемо,результати будуть все одно через 4-10днів,а дитину треба лікувати,бо буде лише гірше.Звичайно можна поступити,так як поступає багато людей і вимазати горло Стоматидином чи Гівалексом (антибіотики),Кандидом чи Фуцисом (протигрибкові),Синькою,і поставити Віферон ))))Але ж це брєд,погодьтеся!

  • Elena_Inschakova 30 августа 2014, 22:45

    Синька+кандид ... нам синька не помогала ...я смазала зеленкой и на второй раз смазывания прекратилось

  • Elenamir 30 августа 2014, 23:08

    Для надёжности сходите в стоматполиклинику детскую. Там есть кабинет санации ротовой полости. Очень хорошо там обрабатывают. Желательно сделать пару процедур там.

  • Yulia_S 31 августа 2014, 07:59

    Купите р-р Мирамистина (около 50 грн). Замечательное средство! Он помогает и от бактерий, и от вирусов, и от грибка. На вкус - просто водичка, ребенок очень спокойно дает обработать ротик. Моей даже понравилось, стоматит сразу прошел. Правда, у нас был на язычке, как мелкая сыпь с язвочками.
    Мы и горло теперь орошаем при кашле.
    Берете ватку, хорошо намочите мирамистином, чтоб аж капало и "квацяете" в ротике по небу, язычку, деснам. Проглотит - не страшно, он безвредный. Стоматидин тоже хорош, но он печет и ребенок не дается обрабатывать.

  • Julya13 31 августа 2014, 20:44

    Мы Винилином вылечили

  • Ирина 8 ноября 2014, 00:59

    Natalia, в первую очередь - обильное питье и щадящая диета (нет соленому, кислому, перченному и горячему);
    1 - обезболивающий гель за 3-5 мин. (если больно кушать) "Беби-Дент"/"Камистад";
    2 - полоскание отварами трав: ромашка, зверобой, шалфей
    3 - аппликации 5-6 р/день "Зовиракс"/"Герпевир";
    4 - на ночь аппликации масло шиповника/"Солкосерил";
    5 - "Нурофен" 3р/день - если повышенная температура;
    6 - "Алпизарин" - в таб., вытяжна из растений, никакой химии
    И все будет ок;)

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Клуб