Коли вже блага цивілізації прийдуть у нашу квартиру?

 

Ремонт, який триває вже третій тиждень, а ніби вічність. Пилюка скрізь у білизні, каструлях, навіть в холодильнику. Хочу нормально поїсти без присмаку штукатурки й пиляної плитки. Про чистий одяг і порядок в нашій оселі, тверезими очима на це дивитись печально( ми з чоловіком пока тримаємось).Спасибі батькам забрали малих в село, бо з малятами в таких умовах я просто не знаю як вижити.

Работніки попались криворукі. Один болгаркою руку порізав,визивали швидку, плиточник добігався на перекур з кавою що серце прихватило, а сьогодні ножем порізав пальця. Це нормально що так все довго,чи наша Галя балувана? Бажання додому йти немає.

Хочу нормально прийняти ванну(не в тазику на кухні).

Дякую всім хто прочитав, вибалакалась аж попустило.

Це після демонтажу старої плитки, зараз уже так.

це колись буде ванна кімната.

Туалет,спасибі що хоть горшок поставили.

Темы: Хники


Теги: ремонт в квартир

34 комментария

  • Olgakz 22 июля 2017, 11:36 2

    Добрий день, ви знаєте,мені знається, що всі такі робітники, і нормальних -щоб знали свою справу і робили це без косяків, знайти дуже важко, вони як правило стають прорабами. Мені часто теж здається, що вони навмисно роблять все повільно, особливо, коли оплата іде за робочій день.

  • Olgakz 22 июля 2017, 11:38 1

    Так їх ще треба постійно контролювати і пильнувати, в мене вже на цих робітників алергія)))

  • Lerik 22 июля 2017, 11:39

    У нас один оаботник совмещал ванну с туалетом, отбивал стены, менял пластиковые трубы и все плиткой, ну и установил всю сантехнику и мебель с проводеами-2, 5 недели...

  • Gogo_Sikvaruli 5 августа 2017, 10:50

    и у нас....

  • AnetMarket 22 июля 2017, 11:39

    Они реально криворукие, у меня муж у нас дома все делал первый раз, и получилось лучше чем у Вас на фото(((((((

  • Sashyna 22 июля 2017, 11:41

    У нас Слава Богу за виконану роботу. А я ще планувала їх годувати, то розорились ... Добре що хоч чоловік остипенив мене.

  • JuliaL 22 июля 2017, 11:42

    Долго или нет это зависит от объема работ и от того на какие сроки договаривались. Не устраивает их работа и сроки, говорите о том, что будете с ними прощатся и нанимать других с руками и шустрых.

  • Sashyna 22 июля 2017, 11:49

    Я надіюсь що все буде сховано, як закіньчиться цей срач,добавлю фото.
    Інших шукали всі на відпочинку, або замовлені, так що будем терпіти цих. Чоловік вчора трохи промив їм мізки, надіюсь допоможе.

  • irina_zt 22 июля 2017, 11:50

    Я Вас понимаю!!! Держитесь, у меня ремонт уже 6мес.
    Сейчас в спальне и детской полы меняют, двери ( частный дом) все переехало в зал, как цыгане... Тоже пыль, грязь ...но у меня муж со свекром и папой, троем все делают. Тошнотные такие капец.... "Под линейку"...у меня уже глаз дергается....

  • Sashyna 22 июля 2017, 11:52

    Будете моим прикладом, Ви супер стойкі.

  • NadyushaD 22 июля 2017, 12:04

    Держитесь! Недавно мне пьедестал для танка сделали вместо въезда а гараж. Этот постамент в самой низкой точке 37 см высотой. Теперь эту фигню сбивают, а я крупно попала на материальные расходы.

  • Sashyna 22 июля 2017, 12:06

    Співчуваю

  • Marianalov 22 июля 2017, 12:07

    Автор тримайтеся!!! Бажаю вам скоріше закінчити ремонт і поплавати в новій ванні ) У нас зараз теж ремонти вже більше як пів року але хвала ми в тій квартирі ми не живемо зараз.

  • bonita 22 июля 2017, 12:10

    У меня такого пошел 3 год)))

  • SolAmy 22 июля 2017, 12:11

    Сашуня,наверное вам попались мои мастера))))Тоже были такие кадры чефир или кофе,музыка орет на всю ивановскую,толку мало.Инструменты разбросывали по всему дому.Потом с утра искали-отвертки закопали в мешке с сатенгипсом,молоток вообще выкинули с мусором.Вагонку стелили,нож соскользнкл -разрезал ногу .Увидел кровь -потерял сознание.Привели в чувства,вызвали скорую.укол против столбняка то надо.Скорая приехал,размотали повязку,что я наложила-увидел,опять хлопнулся в обморок.А понтов!!!!Разговоры только про м2 и погонные и все в долларовом эквиваленте.Как будто у нас в стране все кто ремонт делают сплошные олигархи дворцы строят.Если начинают брать частями каждый день,значит те еще мастера((((.Искать других это почти без смысла так как на доделки-переделки другие идти не хотят,после кого то.Терпите,но шугайте.Скажите,что за каждый косяк будете высчитывать из оплаты

  • Sashyna 22 июля 2017, 17:04

    О у мене двері встановлюють другі, прийшли з музоном, це напевно точно Ваші;))))

  • Sashyna 22 июля 2017, 12:14

    Дякую дівчатка, я надіюсь що до вересня все скіньчиться, ремонт ще довго не захочу робити.

  • natali1975 22 июля 2017, 12:29

    Как я вам сочувствую...держитесь....рано или поздно всему приходит конец

  • Sashyna 22 июля 2017, 12:32

    Тільки це і тішить. Що колись буде гарно.

  • DjudiMudi 22 июля 2017, 14:07

    Я это пережила в прошлом году,мы дали ключи мастеру и сьехали,это было нашей ошибкой.я думала это никогда не кончится.Я уже ничего не хотела,кроме того чтобы ребенок пошёл в школу из дому,кое как со скандалом с мастером мы закончили ванную.До зимы я всё отстирывала,пыль проникла даже в шкафы.Я вам искренне сочувствую,но ванная это действительно самое страшное в ремонте.Деваться некуда,пусть вас греет мысль, что скоро-скоро уже будете каждое утро чистить зубы где положено))

  • Sashyna 22 июля 2017, 15:40

    Дякую налаштовую себе що це скоро скіньчиться, ми плануємо встигнути це до серпня, я вже так хочу.

  • laura 22 июля 2017, 15:47

    А які розцінки на плитку, +-, бо теж зараз маю з тим справу. Домовилися по одному на конкретну суму , а виходить як завжди. Постійно мене потурають, таке враження що зоче якнайбільше грошей витягнути і недоробити. Ще й постійно якісь звинувачення...неприємно але мушу мовчати щоб доробив а він зовсім не квапиться. Добре що хоч один...

  • Sashyna 22 июля 2017, 15:58

    150грн м кв, плюс фріз 55 грн, у мене чоловік працює в Епіцентрі у відділі плитки, тому там і знижки якісь були.

  • 4 комментария
  • Sashyna 22 июля 2017, 17:00

    У нас електрику робили одні,сантехніку інші,демонтаж плитки треті, у мене Слава Богу чоловік займається цими питаннями, я щоб з хати не винесли нічого, або щось нада, прибирання на мені, а ще коли робоч день закіньчиться ми робимо коридор удвох, обої обдерли,арку зробили,пошпаклювали,зачухали, будем грунт й клеїти багети. Ми рахували до ремонту то в нас теж до 30тис, а зараз уже боюсь рахувати.

  • laura 22 июля 2017, 17:22

    В мене тільки ванна кімната і то без ванни, і ще плитка на підлогу до 40м2. 30 тис.то тільки за роботу і то вже не впевнена. Бо постійно щось дораховує, типу установка унітазу і раковини +1000грн. То він вирішив мозаіку покласти, сам пішов замовив, дпв завдаток і каже що своі гроші витрачає, щоб швидко йому принесли суму. Я про мозаіку взагалі офігіла- 1100грн/м2...а ще каже: вам робиш як краще а ви як малі діти, цілий день бігав по магазинах, де замовити...бо чоловік сказав ніякоі мозаіки...брєд одним словом...аби чимось бути зайнятим щоб нічого не робити, вже заплатила більше половини а роботи ще на половину не зробив.

  • laura 22 июля 2017, 17:30

    А плитку як порахував. Лишається по 2-3м2. І це при тому що я сама перерахувала і взяла на 2 м2 меньше а так би всі 5 були лишні. Для чого стільки? Чи це на бой спише чи собі? Навіть не знаю що думати. Чи це всі такі хитрі чи мені так везе. Всі матеріали завезли, синсам носив цемент і пісок, клей. Виніс все сміття. А цей майстер Навіть не доторкнувся. Чи то всі такі? Каже я вам на початку казав що винос принос вашея того не пам'ятаю, може й казав)- ні, тоді мені гроші: сам буду все купувати і +10% за послуги виносу, заносу...
    Це зараз всі так беруть?
    Ми все купили самі, то він як сказився...

1 2
Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Клуб