Людмила Мирун 20.07.2017

Всім великий привіт і низенький уклін від Людочки і Вікусі Мирун. Словами не передати вдячність за Вашу підтримку. За кожну гривню, посилочку з одягом та подарунками Вікусі,за кожне тепле слово, пітримку і віру. ВИ даєте неймовірну силу, пережити все те, що прийшло в її життя. Окремо дякую Viksya https://kashalot.com/users/viksya/ що також долучилась до збору коштів, кожного дня підтримує і вірить в те, що все буде добре і ніяк інакше.

Хочу коротко розповісти про всі новини які відбулись з Людою від останніх моїх тем. На сьогоднішній день після першої операції з видалення пухлини з молочної залози, пройдено 4 курси хіміотерапії.Аналіз біопсії  пухлини показав що це-метостаз.

Сьогодня Люда знову в лікарні і чекає на складну і найважливішу операцію по видаленню всіх жіночих придатків разом з пухлиною на яєчнику. Крім того КТ показало жахливий діаноз Канцероматоз очеревини.Канцероматоз – онкологічна, вторинна патологія є наслідком перенесення пухлинних клітин із первинного вогнища, тобто метостази. Трішки заспокоює тільки те, що останнє КТ показало їх зменшення після 4 хіміотерапій. Сьогодні (19.07.17)був консиліум лікарів стосовно плану операції, та останні підготовки до неї.Завтра обов*язково відпишусь з результатами. 

Крім того!!! За цей час Люда подала на розлучення та аліменти на дитину і себе до досягнення Вікусею 3х років. Розлучення відбулось. Аліменти на дитину чоловік визнав, а от на дружину категорично відмовився, та з першоЇ інстанції подав до Апеляції. Адже мабуть вважає, що Людочка сама може зараз на себе заробити. Після кожного засідання Люда ревіла, тому що ций нелюд ображав як тільки міг, а сама головна фраза за яку він перед Богом відповість, звучала так: "чому ти стрибаєш? робити нічого? ти всеодно скоро Богу душу віддаси". Ось так буває....а прожили разом 12 років, ділили горе і радість, ділили постіль і затишок на двох.

Тисячу разів ва ДЯКУЄМО!!!!!!

Бабуся з внучкою на Івана Купала)

Сьогоднішнє фото) Похвалилась новою перукою, подарованою небайдужими людьми. 

14 комментариев

  • MARINA_ZELENSKAYA 20 июля 2017, 00:23 2

    Напишите номер карты и данные для отправки посылки.

  • Karina 20 июля 2017, 00:27

    Дякую Вам Маріночка, приємно що відгукнулись. Зараз відпишусь.

  • MARINA_ZELENSKAYA 20 июля 2017, 00:29

    Люда в Черкассах в онкобольнице?

  • Karina 20 июля 2017, 00:31

    Так, саме там.

  • Sanechka 20 июля 2017, 00:35

    Основная опухоль яичника? Или не определили?

  • Karina 20 июля 2017, 00:37

    Офійійно ні, але всім здається що основна саме там.

  • Sanechka 20 июля 2017, 00:49

    Зрозумiло, напишiть тодi результат операцii. Дякую що написали, i за допомогу теж. Багато хто лишаеться з хворобою сам на сам, а в наших реалiях це дуже складно.

  • Karina 20 июля 2017, 00:56

    Звичайно напишу! Повністю Вас підтримую, хоча я не можу до кінця зрозуміти як це, залишитись сам на сам з бідою, але дай Боже ніколе й не зрозуміти. Краще іншим що є сил домомагати.

  • Malinka24 20 июля 2017, 07:45

    Напишите карту

  • Karina 20 июля 2017, 08:43

    Відписалась.

  • wella 20 июля 2017, 09:34

    Люда в парике,как девчушка)))

  • Karina 25 июля 2017, 00:14

    І я так кажу)

  • Dantshik 22 июля 2017, 19:57

    Шалом!
    Слава і Хвала і Подяка Господу Богу, Котрий викупив нас Своєю Кров'ю і переміг смерть для нас!
    Нам не потрібні ні свічки ні ікони ні жести, тільки своїми устами з вірою в Всемогутнього!
    Взиавйте до Нього через не хочу, через крик і сльози про зцілення і просити прощення для зменшення прірви за самотужки і гріхи що пам'ятаєте і не пам'ятаєте і не розкаяні прокляття предків!
    Тому що диявол - нам ворог дуже не хоче нашого звернення до Господа Бога,
    Спасителеві нашому, Який нам нічого не винен, любить нас по Своїй Великій милості!
    І в спілкуванні з Господом приймайте Його Любов до людей,Мудрість Духа Святого відрізняти брехню від Істини і Закликаючи Силу Спокутної Крові Господа скасувати своїми устами Іменем Їешуа-Спасителя і Кров'ю Його доступ диявола через гріх і прокльони та проголошувати здоров'я,востанову і перемагати смерть!
    Де гарантія, що у вашому житті не прийде відчай і не знадобиться диво!
    Радість в Господі, сила наша!
    Блаженні засмучені, бо вони будуть утішені.
    (Матф.5:4)
    Боже! Хай буде Твоя, Досконала воля!
    У Тебе всі часи і терміни!
    Єврей не нація, а з Біблії мандрівник Божий, а Ізраїль з Біблії долающий людей Владою і Любов'ю Божою, а іудей дослов.переклад праведно славящий Господа Бога! Хто зветься, кого звуть і хто насправді не одне і теж!

  • zolu6ka 27 июля 2017, 10:40

    номер карты не могу найти, напишите мне в л.с.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Клуб