Оце так мотивація...

Вони зустрілися у тренажерному залі і підтримували одне одного, а нещодавно одружилися. Тепер Ронні та Андреа Бауер із радістю діляться секретами свого успіху.

Ронні вирішив схуднути, коли вага показала 306 кілограмів. Тоді він почаввести щоденник своїх зусиль у скиданні зайвого на сторінці Facebook підназвою "600 фунтів до успіху". Андреа теж була зацікавлена у схудненні.Хоча у неї справи йшли краще - вона почала худнути зі 113 кілограмів.  "Мичастково допомагали одне одному, -- розповіла жінка. -- А потім почалипідтримувати в усьому". Нині обидвоє досягли мети: жінка схудла на 55кілограмів, а чоловік - аж на 208! Однак вони продовжують тренуванняпліч-о-пліч у тренажерному залі.

Як їм вдалося схуднути? Обидвоє дотримувалися кетогенної дієти та регулярно виконували фізичні вправи. Ронні почав із піднімання рук сидячи. А згодом почав ходити в тренажерний зал, де працював протягом трьох годин на день. У результаті, він втратив 45 кілограмів протягом перших 100 днів.

Ронні та Андреа також допомагали тренери. Здорове харчування і тренажерна зала залишаються головними пріоритетами для дуету. "Мені потрібно працювати , щоб зберегти здоров'я для мене, неї і нашого шлюбу", сказав Ронні Today.com .

"Люди приходять до мене постійно, просять підказати, як втратити вагу, - сказав він New York Post . - Я просто говорю їм, що є надія там. Якщо ви хочете цього, і розумно підійдете до справи - все вдасться".

Тонкощі кетогенної дієти

Це безвуглеводна дієта. Основну частину раціону становлять жири та білки. Втрата ваги відбувається за рахунок жирових запасів.  Її використовують при цукровому діабеті, раку, епілепсії і хвороби Альцгеймера.

Усунення вуглеводів із раціону переводить організм в метаболічний стан - кетоз. При нестачі вуглеводів, основного джерела енергії, організм накидається на жирові запаси. Кетогенна дієта також призводить до зниження рівня цукру та інсуліну в крові.

Існує кілька варіантів кетогенної дієти, наприклад:

Стандартна передбачає низький вміст вуглеводів (5%), помірний вміст білка (20%) і високий вміст жирів (75%).

Циклічна включає в себе періоди вуглеводного завантаження. Наприклад, 5 днів кетогенної дієти і 2 дня звичайних дня.

Цільова дозволяє додавати вуглеводи під час тренувальних днів.

Високобілкова включає велику кількість білків: 60% жирів, 35% білків і 5% вуглеводів.

Під час кетогенної дієти можна навіть не підраховувати кількість калорій. Вона все одно буде ефективно працювати. Підвищене споживання білка стримує апетит. Крім того, зниження рівня цукру в крові покращує чутливість до інсуліну.

Продукти, яких слід уникати при кетогенній дієті: 

Солодке: содові напої, фруктовий сік, коктейлі, торти, морозиво, цукерки та інші.

Зернові: пшениця, рис, макаронні вироби, крупи та інші.

Фрукти: всі фрукти за винятком невеликих порцій ягід.

Бобові: горох, квасоля, сочевиця, горох та інші.

Коренеплоди: картопля, солодка картопля, морква, пастернак і інші.

Продукти з низьким вмістом жиру: ця їжа часто з високим вмістом вуглеводів.

Деякі приправи і соуси: вони містять цукор.

Шкідливі жири: обмежте споживання перероблених рослинних олій, майонезу.

Алкоголь: завдяки вмісту вуглеводів, безліч алкогольних напоїв може зашкодити процесу.

Які продукти входять у кетогенну дієту:

М'ясо: червоне м'ясо, стейк, шинка, ковбаса, бекон, курка і індичка.

Жирна риба: лосось, форель, тунець і макрель.

Яйця: ідеально, якщо вони домашні.

Масло і вершки.

Сир: чеддер, козячий або моцарелла.

Горіхи і насіння: мигдаль, волоські горіхи, лляне насіння, насіння гарбуза, насіння Чіа і інші.

Олії: оливкова, кокосова, авокадо.

Низьковуглеводні овочі: зелені листові овочі, помідори, цибуля, перець та інші.

Приправи: сіль, перець, різні трави і спеції.

Меню кетогенної дієти на тиждень

понеділок

Сніданок: бекон, яйця і помідори. Обід: салат з курки з оливковою олією і сиром фета. Вечеря: лосось зі спаржею, приготовані на маслі.

вівторок

Сніданок: омлет, помідор, базилік і сир із козячого молока. Обід: мигдальне молоко, арахісове масло, какао-порошок і молочний коктейль зі стевією. Вечеря: фрикадельки, сир чеддер і овочі.

середа

Сніданок: багатий жирами молочний коктейль. Обід: салат із креветок з оливковою олією і авокадо. Вечеря: свинячі відбивні з сиром пармезан, брокколі і салат.

четвер

Сніданок: омлет з авокадо, сальса, перцем, цибулею і спеціями. Обід: жменя горіхів із селерою з гуакамоле. Обід: курка, фарширована песто і вершковим сиром, разом з овочами.

п'ятниця

Сніданок: натуральний йогурт з арахісовим маслом, какао-порошок і стевія. Обід: печеня з яловичини, приготована на кокосовій олії з овочами. Вечеря: бургер з беконом, яйцем і сиром.

субота

Сніданок: шинка і сирний омлет з овочами. Обід: шинка і скибочки сиру з горіхами. Вечеря: біла риба, яйце зі шпинатом, приготований на кокосовій олії.

неділя

Сніданок: яєчня з беконом і грибами. Обід: бургер із сиром і гуакамоле. Вечеря: стейк з яйцями і салатом.

Завжди намагайтеся додавати якісь нові овочі і м'ясо, щоб уникати дефіциту речовин і харчуватися повноцінно. У разі якщо ви зголодніли між прийомами їжі, спробуйте дозволені закуски: жирне м'ясо або риба, сир, жменю горіхів або насіння, сир з оливками, яйця круто, 90% темний шоколад, низьковуглеводний молочний коктейль з мигдальним молоком, натуральний йогурт, суницю з вершками, селера з гуакамоле.

Побічні ефекти кетогенної дієти

Хоча кетогенна дієта є безпечною для здорових людей, все ж можна зіткнутися з деякими побічними ефектами, поки організм адаптується. Як правило, це триває протягом декількох днів і може супроводжуватися нездужанням, посиленням голоду, проблемами зі сном, нудотою, шлунково-кишковим дискомфортом і зниженням фізичної працездатності.

Щоб уникнути цих симптомів, можна потренуватися і посидіти на низьковуглеводній дієті. Просто їжте менше вуглеводів протягом декількох тижнів.

Кетогенна дієта також може змінити водний і мінеральний баланс. Тому не буде зайвим додати в раціон деякі мінерали. Спробуйте приймати 3000-4000 мг натрію, 1000 мг калію і 300 мг магнію на день, щоб звести до мінімуму побічні ефекти.

Під час дієти може з'явитися фруктовий запах сечі і запах ацетону з рота. Це викликано кетозом. Намагайтеся пити більше рідини. Запах може перебити жувальна гумка без цукру.

Стан кетозу не варто плутати з кетоацидозом. Перше є природним, в той час як кетоацидоз виникає під час цукрового діабету. Кетоацидоз небезпечний для життя.

Проблеми з травленням і пронос, як правило, минають через 3-4 тижні. Якщо цього не сталося, спробуйте їсти більше овочів із високим вмістом клітковини. Добавки магнію також допомагають при запорах.

10 комментариев

  • Julia2004 8 июля 2017, 18:29

    Интересно у них кожа сильно висит?

  • Marianalov 8 июля 2017, 18:57

    Хто зна, в неї можливо ні а в нього це точно напевно

  • GlamKid 8 июля 2017, 19:08

    В последних зваженых был похожий мужчина. У него очень висит. Его отправили в соромлюсь свого тила

  • Julia2004 8 июля 2017, 19:15

    Вот вот. Мне бы 20-30кг скинуть, а я теперь боюсь, чтобы хуже не было)))

  • Oksana_S 8 июля 2017, 18:43 1

    Я би скопитилась від такої кількості м'яса, аж боляче читати меню). А пара - молодці, сподіваюсь і надалі підтримуватимуть один одного.

  • Marianalov 8 июля 2017, 18:58

    Добре як є кому підтримати, я наприклад коли хочу пару кг скинути то чоловік в той час як назло купляє різні смаколики, тортики і тому подібне))

  • GlamKid 8 июля 2017, 19:08

    О, у нас чипсы

  • Marianalov 8 июля 2017, 19:09

    І чіпси тоже)

  • Nadesha 8 июля 2017, 19:28 2

    Я диету не поняла..там так много всего и жирного..

  • VasheVelichestvo 8 июля 2017, 20:42

    Чтоб я так ела...уже бы в дверь боком заходила)))

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Клуб