Таємний сад старе і нове видання Махаону

В Ашані роздивилася нове українське видання Таємного саду, і не змогла втриматись, щоб не зробити огляд-порівняння. Скажу одразу, що ще в 7 років моя дівчинка прочитала цю книгу самостійно і постійно її згадує. Я не можу сказати, що най той вік то було легке читання, мабуть краще таки її опановувати в 8-9. Але ця книга відкрила моїй дитині чарівний світ природи з іншого боку, вона побачила в звичайних квітах і травах  таємничість, захопливу гру.

В нас є  Таємний сад  Френсіс Бернетт  з ілюстраціями Роберта Інгпена 2011 року, але російською. Була думка кудись прилаштувати російське видання і замінити його аналогічним українським для онуків). Ціни маму трохи привели до тями, але побачивши нове видання, думка, про неминучість  пошуку старого українською, застрягла і не відпускає.

І нове видання, яке мене так засмутило( Дікон тупо змальований з Владислава Галкіна у дитинстві (радянський фільм Том Сойєр), всі якість штучні)

Вартість старої книжки російською в Ашані 212 грн, українською не бачила. 

8 комментариев

  • tanya33 8 июля 2017, 10:41

    Хорошая книга, сын тоже ее прочитал в 7. Только у нас издательство "ранок" на русском

  • miros_ya 8 июля 2017, 10:44 3

    Все таки, мені у Інгпена тварини більше, ніж люди подобаються :/ Дуже часто у людей обличчя як у мумій - усохші якісь, старечі, навіть дитячі. Що з очима? Там дірки :( Власне тому, я весь час відклалада покупку саме цієї книги; думала, погортаю ще, почукаю плюси.
    Ціни на Махаон в Ашані тепер, як в СП. Якщо це не той магазин, де регулярно робиш покупки, то за книгами махаонівськими вже й не варто їхати аж туди :/

  • 1 комментарий
  • Listra 8 июля 2017, 11:43

    я не палкий прихильник Інгпена), але в цій книжці ілюстрації досягли мети. Перше фото дівчинки повністю відповідає подіям - розбещена дитина залишилась без батьків, без усього, перехворіла, її перевезли за тисячі кілометрів. Острів скарбів з такими малюнками, мені якось не до душі зовсім. Подобається тільки ця і вітер у вербах

  • Listra 8 июля 2017, 11:48

    а щодо Ашану, то, звісно, печалька) Раніше там книги були солодші. Але в мене є перелік їх обов'язкових товарів, і я полюбляю вирватись туди у будень день десь по обіді та побродити годинку, хоч раз на місяць

  • miros_ya 8 июля 2017, 13:11

    Ну, я про це й кажу щодо ашану, я раз на місяців 5 у нього можу потрапити, хіба що:)

  • Ksenia85 8 июля 2017, 11:04

    Как же я обожаю эту книгу!
    Незгладимое впечатление родом с детства.

  • Michael 9 июля 2017, 11:48 1

    Девушки, спасибо. Есть ранковская книга... не такая красивая, зато чуток дешевле. Теперь буду знать, на какой возраст предлагать)

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Клуб