♕ Зручне повсякденне плаття, Tchibo (Німеччина) розмір наш 42-46 (XS євро)

Стартовая цена - 99 грн

Шаг ставки - 20 грн

Товар продан 1 раз

Торги закрыты


На Кашалоте 2 года
1,9 тыс. лотов

Укрпочта, Новая почта
Предоплата на карту/счет
Возврата и обмена нет

О товаре

Це плаття справжнє диво, оскільки воно може бути стильним і повсякденним. Для повсякденного образу синьо-біле плаття в смужку просто поєднується з білими кросівками. Якщо вам подобається трохи шикарніше, ви можете поєднувати його з витонченими прикрасами та балеринками.

Для того, щоб підкреслити жіночий силует, в талію сукні вшили шнурок. Його можна легко зав’язати щільніше або ширше шнуром, щоб плаття можна було індивідуально пристосувати до фігури його власника. Інші деталі, такі як дві бічні кишені, модно вирізані рукави та закруглений поділ надають жіночому платтю чарівного вигляду. Модне плаття також виготовлене з DryActive Plus, що робить його повітропроникним, що транспортує вологу та швидко сохне.

Колір

Темно-сині та білі смугасті

Матеріал

76% поліестер, 24% віскоза

"

ПОГ: 43 см

ПОТ: 41 см

Напівобхват стегон: 49 см

Довжина: 94 см

"

Заміри можуть мати похибку вимірювання ± 1/2 см

Шановні покупці! Одяг бренду практично весь без паперових етикеток, за рідкісним винятком, і зі зрізаними частково або повністю внутрішніми бірками і ярликами зі складом тканини та іншими даними.

Опис лоту - це переклад через онлайн-перекладач с німецької мови на українську, взятий з офіційного сайту. Бірки зрізають на оригінальних речах. Змушує це робити сам Бренд.

Це абсолютно новий одяг!

Можливе відправлення посилок за кордон в будь-яку країну.

Отзывы

Платтям дуже задоволена.
  • lika77 26 ноября 2023, 12:57

    99