☘ Якісні щільні спортивні штани Joggpant від Tchibo (Німеччина), р.: 50-52 (44/46 євро)

Стартова ціна - 368 грн

Бліц-ціна - 368 грн

Крок ставки - 20 грн

Товар продано 3 рази

Торги закриті


На Кашалоті 8 роки
1,4 тис. лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Відмінна якість!

Чи готові до модних речей

Будь то стильна приманка для очей в офісі, приємний на дотик бавовна для дивана або для кави з подружкою - штани Joggpants є модним елементом для будь-якого випадку. Ще одна причина накопичити кілька примірників в гардеробі. Завдяки еластану, ці бігові штани завжди ідеальні, зберігають розмірну стабільність і забезпечують високий комфорт при носінні завдяки еластичною зав'язці з обв'язувальної стрічкою.

М'який і еластичний

Особливий приємний на дотик фактор: трикотажний матеріал блокування, який робить спортивні штани м'якими і в той же час еластичними. Штани мають дві бічні кишені спереду і два декоративних задніх кишені. Крім того, бічна вставка, розділовий шов на нозі і плоска обробка по поясу зі вставленими складками забезпечують справжній комфорт.

колір

синій

матеріал

57% органічний бавовна, 38% поліестер, 5% спандекс

Розтяжність: відмінна.

****************************************

заміри:

ПОТ: 44 см

Напівобхват стегон: 54 см

Довжина/крок: 103/76 см.

****************************************

Заміри можуть мати похибку вимірювання ± 1/2 см

Шановні покупці! Одяг бренду TCM Tchibo практично весь без паперових етикеток, за рідкісним винятком, і зі зрізаними частково або повністю внутрішніми бірками і ярликами зі складом тканини та іншими даними.

Опис лоту - це переклад через онлайн-перекладач с німецької мови на українську, взятий з офіційного сайту TCM Tchibo. Бірки зрізають на ліцензійних оригінальних речах. Змушує це робити сам Бренд.

Це абсолютно новий одяг!