сироватка від зморщок та для ліфтингу з рослинним колагеном Ів роше 5 мл

Шаг ставки - 5 грн

Ставки принимаются до 15 нояб. 15:38


На Кашалоте 6 лет
138 лотов

Укрпочта, Новая почта
Предоплата на карту/счет
Возврата и обмена нет

О товаре

Сироватка тонізує та розгладжує шкіру, підвищує її пружність і відновлює чіткість контурів обличчя та шиї. Вже за 4 тижні1 активної дії зморшки помітно зменшуються.

Тип шкіри: для всіх типів.

Текстура: освіжний гель, має мікроперлинну щільність, швидко поглинається шкірою.

Рекомендації щодо використання: наносьте 1-2 краплі сироватки аплікативними рухами вранці та ввечері на попередньо очищену шкіру обличчя, шиї перед нанесенням основного догляду.

Сироватка має високу концентрацію потрійного комплексу природних інгредієнтів – рослинного колагену, екстракту мезембріантемума кришталевого та гіалуронової кислоти.

Завдяки унікальному процесу рослинної біотехнології та кріоекстракції активні молекули колагену зберігають всю ефективність у догляді Lift Pro-Collagène. Вони відновлюють матрикс дерми – каркас глибокого шару шкіри – методом реорганізації колагенових волокон. Шкіра стає пружною, а контури обличчя – більш виразними день за днем.

У серці клітин діє і Мезембріантемум Кришталевий. Родом із південно-африканської пустелі, він звик адаптуватися до екстремальних умов виживання та чинити їм опір. Через це отримав другу назву – Рослина Життя. Завдяки 12 рокам досліджень та 3 патентам2, вчені Yves Rocher створили запатентований екстракт Мезембріантемума з винятковою омолоджувальною силою: від рослин – до вашої шкіри. Він стимулює антивікові механізми всередині шкіри та підвищує вироблення 100% високомолекулярної гіалуронової кислоти3 природного походження.

Гіалуронова кислота — унікальний природний філер, що глибоко зволожує шкіру, зменшуючи прояв мімічних та вікових зморщок.

Результат – з першого нанесення шкіра стає більш пружною, еластичною та гладкою. Через місяць – навіть глибокі зморшки зменшуються.

Тестовано під дерматологічним контролем. Клінічно доведена ефективність.

 

РЕЗУЛЬТАТИ КЛІНІЧНИХ ДОСЛІДЖЕНЬ

-32% ГЛИБОКИХ ЗМОРЩОК ПРОТЯГОМ 4 ТИЖНІВ1

Вже з першого нанесення:

- 100% жінок-респондентів зазначили помітне скорочення зморщок4.

Після 4 тижнів використання сироватки:

87% респондентів стверджують, що шкіра стала більш гладкою5;

83% респондентів стверджують, що тонус шкіри збільшився5;

81% стверджують скорочення тонких мімічних та глибоких зморщок5.